Şimdi Ara

BEN AŞIK OLMAK İSTİYORUM ARTIK... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok dostum, ben fake make değilim ;) harbi reel ;)

herkeslere yorumlar için tşk.ler... tek tek cevap yazmak zor oluyor, kusura bakmayın artıkım ;)

serkan1984, ve ouz_bjk sizde doğru diyorsunuz bea..

ama abi aşk olmadan da olmuyor bea... yani yanında bir kadının varlığını ve sevgisini-aşkını hissetmek başka bi güzellik.. hele bir de aynı hisleri duyguları beslemek, o daha başka bi güzellik ya... dünya harbi toz pembe oluyor.. toz pembelik de lazım bu hayatta... zaten dünya çekilmez bi halde....

bari aşık olalım da dünyayı toz pembe görmeye başlayalım yeniden bea...
  • Beğendiğimiz bakmıyo hocam bizde platonik takılıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennemli

yok dostum, ben fake make değilim ;) harbi reel ;)

herkeslere yorumlar için tşk.ler... tek tek cevap yazmak zor oluyor, kusura bakmayın artıkım ;)

serkan1984, ve ouz_bjk sizde doğru diyorsunuz bea..

ama abi aşk olmadan da olmuyor bea... yani yanında bir kadının varlığını ve sevgisini-aşkını hissetmek başka bi güzellik.. hele bir de aynı hisleri duyguları beslemek, o daha başka bi güzellik ya... dünya harbi toz pembe oluyor.. toz pembelik de lazım bu hayatta... zaten dünya çekilmez bi halde....

bari aşık olalım da dünyayı toz pembe görmeye başlayalım yeniden bea...

Bea dedikçe kız bulamayacaksın.
  • Bea dedikçe kız bulamayacaksın.
  • güzel söz ;)

quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Aşık olsan ne yazar. İnsan en olmayacak kişiye aşık olur zaten. Olcak kişilere aşık olmazsın çünkü insan olmayacak şeyleri ister.
  • Senin güzel duygularına adam gibi karşılık verecek insan dünyada yok.Tanrı kadını yarattı ki sen acı nedir öğren
  • Infectus çok doğru söylemiş.Aşk benim için gerçek şuan ama beraber olmamız imkansız gibi herşeyi zamana bıraktım.Sende fazla takılma buna zamanı geldiğinde aşık olursun ve sürünürsün
  • barney stinson gibi yırtık ol giy takım elbiseni. Sen olana kadar, kızlar sana aşık olur.
  • hocam ben daha ne diyim senin bu söznün üstüne :S

quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Senin güzel duygularına adam gibi karşılık verecek insan dünyada yok.Tanrı kadını yarattı ki sen acı nedir öğren
  • valla en son o olcak, "suit up" yapcam kendimi :S

quote:

Orijinalden alıntı: barrel

barney stinson gibi yırtık ol giy takım elbiseni. Sen olana kadar, kızlar sana aşık olur.
  • .........
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennemli

Slm arkadaşlar...
    Azcık uzun emme, okursanız ve güzelcene yorumlarsanız sewindirirsiniz bu kardeşinizi...

ya benim bi sıkıntım war, ben artık aşık olmak birini gerçekten yürekten sewmek istiyorum... ama kardeşim, bi aşık olursam bi sewersem, wallahi ölümüne sewcem, leylama harbi mecnunun kralı olcam.. biliyorum kendimi... ama leyla gacısı yok piyasa da bea :S

yani bi türlü doğru dürüst bi kız bulamıyorum bea :S

ha bi de şöle bi sorun war, anlatam azcık da kopun bea :)

abi hangi kıza baksam, bu kız güzelmiş, hoşmuş desem, ya sewgilisi çıkıo, ya kız sözlü yada nişanlı oluyoooo :S
    ya sewgilisi vs yoksa kız birinden hoşlanıyor yada aşık oluyor...
    heç bişi yoksa... gene olmuyor... neden anlamadım gittim... yani, start'ı veremiyoruz ki arkası gelsin bea....

bi de ismail Y.k. nın şarkısında ki durumda var tabi, bazen de "benim beğendiğim beni beğenmioo, beni beğeneni ben beğenmiomm.."
    ama zurna değilim onu iyi biliyorum ;)

yani vaziyet öyle bi hal almış durumda ki.... hani bi laf cardır ya, bahsız bedeviyi çölde kutup ayısı.. diye..
    ben çöle düşsem ellerimi havaya açıp, Kabe'ye dönüp; "ALLAH'ım ne olursun ya, bu kuluna da bi kutup ayısı nasip eyle" diye dua edecem ya...

ulen bi insanın 3 yıldır sewgilisi olmaz mı? YOK...
    ve hep aynı hikaye, ya beğendiğim kızın sewgilisi var ya sözlüsü ya nişanlısı....
    SIKILDIM WALLAH YA... bende aşık olmak bende sewmek istiyorum kardeşim, nerden bulcam ben şöle eli yüzü düzgün, hafif Angelina Jolie kıvamında bi hatun kişi ya :S

inanmıyorum evren 3 gün önce kavga ettik diye bütün ilişkimizi yok sayıyorsun ya helal olsun sana :/

• neyse bı laf vardır yazıpta uzun sure tatıle cıkmak sizin guzıde yorumlarımdan mahrum bırakmak ıstemem gunu gelınce sende yersın aşk denen zıkkımdan acele etme genc kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseLaL

neyse bı laf vardır yazıpta uzun sure tatıle cıkmak sizin guzıde yorumlarımdan mahrum bırakmak ıstemem gunu gelınce sende yersın aşk denen zıkkımdan acele etme genc kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: AseLaL

neyse bı laf vardır yazıpta uzun sure tatıle cıkmak sizin guzıde yorumlarımdan mahrum bırakmak ıstemem gunu gelınce sende yersın aşk denen zıkkımdan acele etme genc kardeşim

Seni evirirler çevirirler,adı aşk konan bir barut fıçısının üzerine oturturlar,adına aşkım dediğin kişiye de çakmağı verirler boooom
    aşk ne çanak çömlek bırakır ne 120 parçalık porselen takımı

• Sen aşık olduktan sonra karşı tarafın haberi olmadıkta sonra ne olucak.Tek Taraflı Aşk
  • Bir de ben aşık olsam ne olucak.Karşı taraf seni istemedikten sonra.Ağla ağla dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandgustin

Çok seçici davranıyoz diye böyle oluyor.Bende çıkacak kızı beğenemiyorum.Beğendiğim beni beğenmiyor :D
    sırf beğenmiyorum diye kızlarla bile konuşmuyorum
  • Öncelikle İsmail Y.K. dinlemeyi bırakmalısın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.