Şimdi Ara

Ben bir çizerim ve sosyal medyada daha çok görüntülenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben çizimler yapıyorum, işte bunlardan birkaç örnek:

Dün bir youtube kanalı açtım, çizim videolarımdan koydum. Kanal hakkında düşüncelerinizi ve bana öneri/eleştirilerinizi yazar mısınız?

https://www.youtube.com/user/sevginsenart

Şimdiden teşekkür ederim.

Birde internet sitem var: sevginsen.com
     Ben bir çizerim ve sosyal medyada daha çok görüntülenmek istiyorum Ben bir çizerim ve sosyal medyada daha çok görüntülenmek istiyorum Ben bir çizerim ve sosyal medyada daha çok görüntülenmek istiyorum Ben bir çizerim ve sosyal medyada daha çok görüntülenmek istiyorum

• Bu yeteneginize taktir etmekten baska ne denilebilir ki,cok guzel takipciniz olacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantsatin

Bu yeteneginize taktir etmekten baska ne denilebilir ki,cok guzel takipciniz olacagim

teşekkür ederim
  • hepsi süper hocam elinize sağlık deviantart hesabı açın bence
  • Çok güzeller hocam. Sanırım video yükleyeli 2 gün olmuş ve şimdiden 130, 40, 50 gibi görüntülemeler olmuş. Bence gayet iyi. Takipçinizim.
  • Gayet güzel facebook hesabımda paylaştım
  • arkadaşlarınıza ve paylaşımı çok olan sitelerde paylaşırsanız inanın abonede , görüntülenme sayınıza kadar hepsi artar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, çizim video sayımı arttırıp içerikleri düzenleyip, sanırım partner olmaya çalışacağım. İnşallah başarabilirim. Beğenileriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.