Şimdi Ara

Ben bir gerizekalıyım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salak olduğumu kabul ediyorum arkadaşlar.Derslerde hep makara yaptım ders çalışmadım 6 tane zayıfım var şimdide hocalardan sözlü bekliyorum :( Ama vermiyicekler biliyorum...Amcamla babam kavgalı ama amcamın oğlula çok samimiyim o 9. Sınıfı zayıfsız geçti ben kalırsam dalga geçicek benimle :( Aptal kafam senenin başına dönsek böyle yaparmıyım hiç hep dersi dinlerdim sınıfı rahat rahat geçerdm.Sorumluluk sınavlarındada çok zor soruyorlar geçmem çok zor ve zaten geçsemde kalsamda bu yaz bana zehir olucak.Oysaki o kadar güzel planlarım vardı yaza.Hani bi insanın sayısalı zayıf dili iyi olur ama benim hepsi zayıf... salak kafam allah benim belamı versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de liseye başlarken korkuyla başlamıştım.ve 9.sınıfı 1 zayıfla geçmiştim de bu sene baya raad başladım hiç çalışmadım şuana kadar adam akıllı ben de hocalara bağlıyım,ve girdiğim son sınavlara

geçeriz inşallah ya
  • Herkes akıllı olacak diye bir kural yok salaklar da bu dünyaya lazım üzülme kabullenmeye çalış bu sekilde de mutlu olabilirsin

• Senin kişiliğini kalıp kalmaman belirlemez bu sadece çalışmadığın anlamına gelir. Biri seninle alay ederse sende karşılığını verirsin neden boş durasın? Hata yaptıysan bir dahakine aynı hataya düşmezsin hayat bu denemeden hiç bir şey gerçekleşmez salma kendini ayrıca ortalıkta ben gerizekalıyım diyede gezme çünkü insanlar senin bu dediklerinden güç alır ve seni daha da ezerler. Sınıfta kalman senin o sene dersleri öğrenmediğin anlamına gelir eğer ders öğrenmeden geçersen üniversite sınavında da çakarsın ve bu sefer de 1 yıl daha üniversite sınavına çalışırsın hem de okul ortamıda olmaz. Yani sınıfta kalıyosan bir sebebi var okul ortamında derslerini toparlamak.
    6 tane zayıfın 3 ünü versen geçersin eminim 5 tanesi sayısallardan 1 tanesi sözellerden saysallardan biyoloji olanına çalış aynı zamanda sözel olana bunlar kolay derslerdir.
    Zorlar konusunda mesela geometri hocanın gözüne girmekte önemli bunu yapmak için hocana soru sor sen soru sordukça hocanın gözüne girersin ve hoca da bu çocuk çalışıyor der o zaman merak etme seni geçirir kuru yalvarma işe yaramaz pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Herkes akıllı olacak diye bir kural yok salaklar da bu dünyaya lazım üzülme kabullenmeye çalış bu sekilde de mutlu olabilirsin

Zekam alıyor ancak çok aptallık ettim sene boyunca test kitaplarımı ellemedim.Size yemin ederim test kitaplarımın hepsini 0 niyetine satabilirim gıcır gıcır hepsi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Nekroses

Senin kişiliğini kalıp kalmaman belirlemez bu sadece çalışmadığın anlamına gelir. Biri seninle alay ederse sende karşılığını verirsin neden boş durasın? Hata yaptıysan bir dahakine aynı hataya düşmezsin hayat bu denemeden hiç bir şey gerçekleşmez salma kendini ayrıca ortalıkta ben gerizekalıyım diyede gezme çünkü insanlar senin bu dediklerinden güç alır ve seni daha da ezerler. Sınıfta kalman senin o sene dersleri öğrenmediğin anlamına gelir eğer ders öğrenmeden geçersen üniversite sınavında da çakarsın ve bu sefer de 1 yıl daha üniversite sınavına çalışırsın hem de okul ortamıda olmaz. Yani sınıfta kalıyosan bir sebebi var okul ortamında derslerini toparlamak.
    6 tane zayıfın 3 ünü versen geçersin eminim 5 tanesi sayısallardan 1 tanesi sözellerden saysallardan biyoloji olanına çalış aynı zamanda sözel olana bunlar kolay derslerdir.
    Zorlar konusunda mesela geometri hocanın gözüne girmekte önemli bunu yapmak için hocana soru sor sen soru sordukça hocanın gözüne girersin ve hoca da bu çocuk çalışıyor der o zaman merak etme seni geçirir kuru yalvarma işe yaramaz pek.

tarih kimya edebiyat dil anlatım geometri ve fiziğim zayıf dil anlatım edebiyat ve kimyayı verip geçmek istiyorum veya tarihi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

quote:

Senin kişiliğini kalıp kalmaman belirlemez bu sadece çalışmadığın anlamına gelir. Biri seninle alay ederse sende karşılığını verirsin neden boş durasın? Hata yaptıysan bir dahakine aynı hataya düşmezsin hayat bu denemeden hiç bir şey gerçekleşmez salma kendini ayrıca ortalıkta ben gerizekalıyım diyede gezme çünkü insanlar senin bu dediklerinden güç alır ve seni daha da ezerler. Sınıfta kalman senin o sene dersleri öğrenmediğin anlamına gelir eğer ders öğrenmeden geçersen üniversite sınavında da çakarsın ve bu sefer de 1 yıl daha üniversite sınavına çalışırsın hem de okul ortamıda olmaz. Yani sınıfta kalıyosan bir sebebi var okul ortamında derslerini toparlamak.

tarih kimya edebiyat dil anlatım geometri ve fiziğim zayıf dil anlatım edebiyat ve kimyayı verip geçmek istiyorum veya tarihi :(

Bence geçebilirsin. Kendini salma sözel hocalarının geçirme ihtimali daha yüksektir onlardan geçirmelerini iste bu durumda asla gurur yapma. Sayısallar dan bence kimya verilir ve eğer gelicek sene ye ders bırakarak geçersen sakın onları yaz tatiline bırakma. Şubat tatilinde ver hepsini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

quote:

Bence geçebilirsin. Kendini salma sözel hocalarının geçirme ihtimali daha yüksektir onlardan geçirmelerini iste bu durumda asla gurur yapma. Sayısallar dan bence kimya verilir ve eğer gelicek sene ye ders bırakarak geçersen sakın onları yaz tatiline bırakma. Şubat tatilinde ver hepsini.

Kesin 2 tane sınav oluyor değil mi

• Kafana takma kardeş, bu ülkeye çöpçü de lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zayifin olmasi gerizekali oldugun anlamina gelmez eger oyle olsaydin seni okula almazlardi biraz gecikmissin bunlarin farkina varmak icin ben de 9. sinifim 9 sene anaokulu da dahil ozel okulda okudum ders calisma yok zaten 5. sinifa kadar 95 ten asagi notum olmuyodu 6 7 8 de hocalar aman sbsden yuksek alsin falan diye sinavda cikicak konulari soyliyyolardi sozluler naparsan yap 100 du performans odevi al getirme 100 falan hep boyle huc calismadim ama dersleei dinlerdim dersleri dinlememle bi de ennnnn fazla 1 senede 300 soru cozmusumdur arkadaslarim gunde 300 cozuyolardi altyapi olmasi sayesinde 454 ortalama alarak kadiloy anadolu imam hatip lisesine gittim 0.3 puanla kartal anadolu imam hatip lisesini kacirdim 1. donem hiccccc calismadim ama 1 tane hoca yuzunden 1 vardi 1 tane 2 ,3 tane 3 gerisi 4 5 ti ona guvenerek 2. donemde hic calismadim ilk 2 sinavlar gecti baktim cok iyi degil 3. lerde tam anlamiyla essek gibi calistim ve basardim insallah sen de basarili olursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.