Şimdi Ara

Yaşıtlarım Mı Garip Yoksa Ben Mi Gerizekalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 yaşındayım. Bana göre herkes saçma sapan işler yapıyor. Milletin tek derdi kendini beğendirmek, karı kız, ona çaktım buna çaktım muhabbetleri yada o dizide söyle oldu bu dizide böyle oldu muhabbetleri. Bende çok dolu bir insan değilim aksine baya tembelim ama bu tür işlerle uğraşmak bana çok garip geliyor. Bende mi bir sıkıntı var?

• Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aramıza hoş geldin

AMENO
  • Kendin gibi arkadaslar edin. Bahsettigin tipleri cok iyi bilirim, sende anormallik yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    sence önce dolumu geri ver kel
  • evet sen gerizekalısın. gerizekalı çocuuummm salak salak triplere girme kendini bir bok sanma gençliğini yaşa buradaki mallara uyma
  • "Yakılan mal geri alınmaz."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır sende sıkıntı yok. Sen aklın yolunu seçmişsin. Bu özellik çok az kişide olur. Sakın toplumda bu özelliğin sebebiyle kendini farklı ve yalnız hissetme. Aksine kendinle gurur duy ve onlardan üstün gör. Şahsen ben öyle yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 28 Eylül 2017; 22:46:20 >
  • sen gerizekalısın. dünyayı sen kurtarmayacaksın. 60 senelik ömrünü insanların saçma işlerle uğraştığını düşünerek geçiriyorsun. hayatını yaşa. kim ne yaparsa yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

Aramıza hoş geldin

AMENO

Dorime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her insan hamuruna göre yaşar.Sende de belli ki o hamur yok.Ben de öyleyim.Yaşıtlarımın yaptığı çoğu şey ilgimi çekmez.Ha dediğin gibi biz de boş vakitlerde atomu parçalamıyoruz.Lakin yapılan şeyler boş, değerli, faydalıdan ziyade yakışıksız hareketler.Bunları yapmamak bana göre bir artıdır.Sen kişisel olarak gelişmeye bak.

• Popüler kültür dediğimiz mevzuyu konuşmak, üstüne yorum yapmak daha kolay...İnsanlarda bunu tercih ediyor. Hem herkes biliyor hem kolay ulaşılıyor, zaten derinliği filan yok...Sabaha kadar konuş ne bir şey katar ne bir şey düşündürür.

Şimdi herhangi bir türde kitap okusan ve bunun üstünde tartışmak istesen çok fazla insan bulamazsın, sanat filmi izlesen keza aynı şekilde...

Bu durumdan rahatsızsan, senin gibi olanlarla takılıp daha iyi vakit geçirebilirsin.
  • çocuk altaki beyninden üstekine geçiş yapmış ama sen hala yerinde sayıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Kendin gibi arkadaslar edin. Bahsettigin tipleri cok iyi bilirim, sende anormallik yok.

Az sovmedim sana, kusura bakma.
  • ağzını yiyeyim hocam. forum ergenlerle dolu, sizin gibileri bulduğumda seviniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

ağzını yiyeyim hocam. forum ergenlerle dolu, sizin gibileri bulduğumda seviniyorum

Ergenlere karşı daha hoşgörülü olalım hocam

Çocuk kötü bişi söylemiyo

Gayet mantıklı ve güzel birşekilde bir soru sormuş

Keşke herkes bu adam gibi aklı başında konu açsa.

Adam "erkeklik organım var ama beynim erkek değil" konuy acıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 29 Eylül 2017; 18:0:30 >
  • Sen doğrusunu yapıyorsun

Ruhen olgun ve akıllı bir adamsın,o yüzden yaşıtlarının belden aşağı davranışlarını saçma buluyorsun.

Sen,aklı penisinde ergen arkadaşlarına uyma.

Dersine çalış,kitabını oku,büyüklerine saygılı ol.

Ama güçlü adam ol ki,kimse senin terbiyeni zayıflık sanmasın.

• Burdakilere değil beynime uyuyorum zaten.
  • Ergen olunca ne oluyor? Tek başarın ergenlikten çıkmış olmak sanırım.
  • çarpılıyodum Ç kullanıcısına yanıt
    tek başarım bu değil. ergenlikten çıkınca böyle saçma düşünceler içinde olduğun zamanları hatırlayıp utanacaksın. seni yargılamıyorum, bu düşünceler seni büyük ihtimalle sosyal fobi sahibi asosyal bir birey yapacak.

bunlar olduktan sonra da forumdan veya bu mecralardan "arkadaşlar sıkıntılarım var yardımcı olun intiharı düşünüyorum" diye ağlanacaksın. insanlar sana psikoloğu önerecek. olacak şeyler bunlar

insanların düşüncelerini, ilgilendikleri şeyleri bu kadar küçümseyip saçma bulma. ha zaten çevrendeki -sınıfındaki- insanlar sadece bunları konuşuyorlarsa kalitesiz bi ortamdasın veya kötü bi lisedesin. ikisinden biri. kalite de yaş büyüdükçe artacak. -muhtemelen-
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.