Şimdi Ara

Çok Asosyalim Lisede Ne Yapacağım Ben ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abilerim liseye yeni geçtim ve yüzdelik dilimi düşük olan iyi bir anadolu lisesi var burda ona gideceğim büyük ihtimal ve kendimden bahsetmek gerekirse 14 yaşında 1.84 boyunda 55 kilo bir kardeşinizim.Ben ilkokulda kızlarla hiç konuşmazdım derslerime bakardım ve hep bilgisayar oynardım hatta okulun son haftası okulda buluşup counter a gidiyorduk en sevdiğim şeylerden biri de yakın arkadaşlarımla pes atmak.Bizim evin aşağısında kitapevi var ve boş zamanlarımda orda takılıyorum abilerim falan geliyor ve biri bana dün Ceyhun çok utangaçsın abicim azcık geliştir kendini artık liselisin bir şeylerin farkına varman lazım asosyallik iyi bir şey değil dedi ben de utangaç olduğumu nerden anladın deyince beden dilinden anladım ve konuşurken sanki küfür ediyorsun gibi bir duruşun var ve kendine güvenin yok dedi ben de alındım biraz çünkü kendimden utanmıştım orda resmen yerin dibine girdim biraz kültürlü bir genç ol dedi ve bu dediklerimi sakın unutma diyip bayramlaşıp gitti.Hiç kız arkadaşım olmadı ve kendimi bilgisayar oyunlarıyla ve ders çalışarak motive ediyordum ama artık hayatımdan sıkılmaya başladım lisede asosyal olarak devam edersem dalga geçerler mi çünkü sosyal biri olmaya niyetim yok ve yaşıtlarımdan nefret ederim hep kendimden büyüklerle konuşup,muhabbet etmeye alışkınım Ve son olarak asosyallikten nasıl kurtuluruz ?

Edit:Yeni tartıldım çok pardon 55 kiloymuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.İbrahimovic10 -- 28 Temmuz 2014; 12:53:49 >

• 184 boy 48 kilo ne lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 184 boy 48 kilo nasıl oluyor?
  • Sende cevap veremedin değil mi ?
  • up
  • 1.84-48 hasta falan mısın? kilo al la biraz okul başlamadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Abilerim liseye yeni geçtim ve yüzdelik dilimi düşük olan iyi bir anadolu lisesi var burda ona gideceğim büyük ihtimal ve kendimden bahsetmek gerekirse 14 yaşında 1.84 boyunda 48 kilo bir kardeşinizim.Ben ilkokulda kızlarla hiç konuşmazdım derslerime bakardım ve hep bilgisayar oynardım hatta okulun son haftası okulda buluşup counter a gidiyorduk en sevdiğim şeylerden biri de yakın arkadaşlarımla pes atmak.Bizim evin aşağısında kitapevi var ve boş zamanlarımda orda takılıyorum abilerim falan geliyor ve biri bana dün Ceyhun çok utangaçsın abicim azcık geliştir kendini artık liselisin bir şeylerin farkına varman lazım asosyallik iyi bir şey değil dedi ben de utangaç olduğumu nerden anladın deyince beden dilinden anladım ve konuşurken sanki küfür ediyorsun gibi bir duruşun var ve kendine güvenin yok dedi ben de alındım biraz çünkü kendimden utanmıştım orda resmen yerin dibine girdim biraz kültürlü bir genç ol dedi ve bu dediklerimi sakın unutma diyip bayramlaşıp gitti.Hiç kız arkadaşım olmadı ve kendimi bilgisayar oyunlarıyla ve ders çalışarak motive ediyordum ama artık hayatımdan sıkılmaya başladım lisede asosyal olarak devam edersem dalga geçerler mi çünkü sosyal biri olmaya niyetim yok ve yaşıtlarımdan nefret ederim hep kendimden büyüklerle konuşup,muhabbet etmeye alışkınım Ve son olarak asosyallikten nasıl kurtuluruz ?

Böyle olmaya devam et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 184 boy mükemmel ama 48 kilo ne la
  • quote:

Bayansa bakarım yani herkes bakar sonuçta

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95293929
  • Asosyallik kurtulmak istiyosan biriyle konuşurken ne olacağını düşünme kısacası sonunu düşünme ne olursa olsun nasolsa oda ölecek bende diye düşün. Rahat olman gerekiyo insanlara kendini sevdirmen gerekiyo ki insanlarla küfreder gibi konuşursan kimse seni sevmez kısık ses tonuyla konuşma bağırarak konuşma bişeyi anlatırken sıkıcı olma aralara bişeyler kat. Ben sadece konuşmaya örnek verdim zaten konuşmayı bilirsen arkadaşın olur sevgilin olur derken aktiviteler felan bi bakmışsın eski sen yoksun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: All Hail The King

Sende cevap veremedin değil mi ?

+1
    Veremediysen haklıymış zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiloma bu kadar takılmayın lütfen hasta falan da değilim sadece sevdiğim yemekler dışında pek yemiyorum.Aaa çok pardon 55 kiloymuşum daha yeni tartılınca farkına vardım
  • İskelet değilsen fake and gay

• quote:

Abilerim liseye yeni geçtim ve yüzdelik dilimi düşük olan iyi bir anadolu lisesi var burda ona gideceğim büyük ihtimal ve kendimden bahsetmek gerekirse 14 yaşında 1.84 boyunda 48 kilo bir kardeşinizim.Ben ilkokulda kızlarla hiç konuşmazdım derslerime bakardım ve hep bilgisayar oynardım hatta okulun son haftası okulda buluşup counter a gidiyorduk en sevdiğim şeylerden biri de yakın arkadaşlarımla pes atmak.Bizim evin aşağısında kitapevi var ve boş zamanlarımda orda takılıyorum abilerim falan geliyor ve biri bana dün Ceyhun çok utangaçsın abicim azcık geliştir kendini artık liselisin bir şeylerin farkına varman lazım asosyallik iyi bir şey değil dedi ben de utangaç olduğumu nerden anladın deyince beden dilinden anladım ve konuşurken sanki küfür ediyorsun gibi bir duruşun var ve kendine güvenin yok dedi ben de alındım biraz çünkü kendimden utanmıştım orda resmen yerin dibine girdim biraz kültürlü bir genç ol dedi ve bu dediklerimi sakın unutma diyip bayramlaşıp gitti.Hiç kız arkadaşım olmadı ve kendimi bilgisayar oyunlarıyla ve ders çalışarak motive ediyordum ama artık hayatımdan sıkılmaya başladım lisede asosyal olarak devam edersem dalga geçerler mi çünkü sosyal biri olmaya niyetim yok ve yaşıtlarımdan nefret ederim hep kendimden büyüklerle konuşup,muhabbet etmeye alışkınım Ve son olarak asosyallikten nasıl kurtuluruz ?

3 yila kalmaz ölursun.Olm en az 15 kilo alman lazim la.

• Neden bloklu olduğunun sebebini bi kez daha anladım
  • Biraz kilo al

• PRO_Gamer_TRK kullanıcısına yanıt
    55 kiloymuşum yeni tartıldım ne ölmesi be abartmayın lütfen
  • quote:

55 kiloymuşum yeni tartıldım ne ölmesi be abartmayın lütfen

O zaman 10 kilo al yagisikli bu kadar zayif olma kizlar celimsiz erkek sevmez

• PRO_Gamer_TRK kullanıcısına yanıt
    Kızların beni beğenmesi önemli ama iyi bir çevremin olması daha önemli benim açımdan
  • Değişeceksin. Mesaj at lan konuşalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.