Şimdi Ara

Çok Asosyalim Lisede Ne Yapacağım Ben ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sosyal olmak asosyal olmaktan cok daha zevkli, su an herseyden cekiniyorsun muhtemelen, kizlarla konusmaktan cok cekiniyorsan c2 ye gir oradan konus biraz alisirsin zamanla. Lise hayatini bilgisayar oynayarak heba etme. Yarin oburgun cocuguna lisedeki anilarini anlatirsin ama oynadigin oyunu anlatamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Kızların beni beğenmesi önemli ama iyi bir çevremin olması daha önemli benim açımdan

Celimsiz olursan arkadasin da olmaz.Git spora yazil.

• çakamıycan ozaman hiçbir kıza xdxdxd
  • Tüm gün pc oyunları oynuyorsan kendinden buyuklerle ne muhabbet ediyorsun merak ediyorum.Kantır muhabbeti mi yapıyonuz napıyonuz abi geçen de counter oynuyorum havada bi hedşat atmışım ouwwww.Bu kafaları bırak illa oyun oynayacaksan da git arkadaşlarınla takıl eve geldiğinde oturup oyna.Lisede ezik ezik takılma sus pus oturma boş ta konuşma , çocuklarla tanış mümkün oldugunca muhabbet kur kızlarla felan.Tabi içinden gelmiyorsa yapacak bişey yok ergenliktendir ama emin olbelli bi yaşa geldiğinde bu utangaçlığını attıgında ulan ya neler kaçırmışım ben diyeceksin.Belki de hiç atamayabilirsin de forumda 25 yaşına gelip hala utangaç ultra asosyal insanlar var.üüüüü hiç kız arkadaşım yok niye yoook diye konu açmak istemiyorsan sosyalleş , akşam haberleri izle biraz gündemden haberin olsun neler olup bittiğinden ,yabancı dizi izle(ingilizce için) diyeceğim muhtemelen 2-3 bölüm izledikten sonra yaa online oyun varken hiç sarmıyor diyip oyuna donuceksin.Ayrıca bu izlediğin yabancı dizilerin okulda barzo arkadaşların olmazsa muhabbet kurmanda yardımcı da olur sana.Aslında biz burda ne desek boş sana olacakları söyliyeyim ,sen şuanda ne yapsan oynadıgın oyunun yerini tutmayacak dolayısıyla 2-3 sene daha boyle gezeceksin.Oyun bağımlılığın yoksa 2-3 sene sonra oyunlar yavaştan baymaya başlayacak sosyalleşmeye çalışan ve ben çok şey kaçırmışım keşke onceden sosyalleşseydim diyeceksin.

edit:noldu yazdığım mesaj hoşuna gitmedi herhalde, acı ama gerçekler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 28 Temmuz 2014; 14:22:31 >

• Nasıl olacakmış o ?
  • Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    Listeme hoş geldin

Görüşmek üzere büyüyünce

• quote:

Abilerim liseye yeni geçtim ve yüzdelik dilimi düşük olan iyi bir anadolu lisesi var burda ona gideceğim büyük ihtimal ve kendimden bahsetmek gerekirse 14 yaşında 1.84 boyunda 55 kilo bir kardeşinizim.Ben ilkokulda kızlarla hiç konuşmazdım derslerime bakardım ve hep bilgisayar oynardım hatta okulun son haftası okulda buluşup counter a gidiyorduk en sevdiğim şeylerden biri de yakın arkadaşlarımla pes atmak.Bizim evin aşağısında kitapevi var ve boş zamanlarımda orda takılıyorum abilerim falan geliyor ve biri bana dün Ceyhun çok utangaçsın abicim azcık geliştir kendini artık liselisin bir şeylerin farkına varman lazım asosyallik iyi bir şey değil dedi ben de utangaç olduğumu nerden anladın deyince beden dilinden anladım ve konuşurken sanki küfür ediyorsun gibi bir duruşun var ve kendine güvenin yok dedi ben de alındım biraz çünkü kendimden utanmıştım orda resmen yerin dibine girdim biraz kültürlü bir genç ol dedi ve bu dediklerimi sakın unutma diyip bayramlaşıp gitti.Hiç kız arkadaşım olmadı ve kendimi bilgisayar oyunlarıyla ve ders çalışarak motive ediyordum ama artık hayatımdan sıkılmaya başladım lisede asosyal olarak devam edersem dalga geçerler mi çünkü sosyal biri olmaya niyetim yok ve yaşıtlarımdan nefret ederim hep kendimden büyüklerle konuşup,muhabbet etmeye alışkınım Ve son olarak asosyallikten nasıl kurtuluruz ?

Edit:Yeni tartıldım çok pardon 55 kiloymuşum

counter da sisyok dedikleri zaman sis atıyormuydun

• GİRDİĞİN LİSEYE BAĞLI.
    MESLEK LİSESİNDE FALANSAN SENİ ÖLDÜRÜRLER O KİLODA
    KEZA DÜZ LİSE FALANSA DA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRO_Gamer_TRK

quote:

Kızların beni beğenmesi önemli ama iyi bir çevremin olması daha önemli benim açımdan

Basketbol oynuyorum belediyede kollarım hafiften düzeldi biraz
  • quote:

Nasıl olacakmış o ?

Olum büyütüyosun gözünde lise bir bok değil
  • quote:

quote:

quote:

Vucut gelistirmeye git.Duzenli bir sekilde kilo alirsin hemde vucudun saglam olur.Basketbol falan bos is.Tabii ki basket de zevkli ama bence senin icin body building iyi olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

GİRDİĞİN LİSEYE BAĞLI.

Bornovalı abi ben üstte yazmıştım zaten iyi bir anadolu lisesi diye Dışarda fen lisesi tutuyor fakat yatılı stresini çekemem ben.
  • Yasitlarini sevmezmis hep buyuklerle takilirmis vb. vb. vb. Merak etme hic kimse seninle dalga gecmeyecek. Liseye gececeksin senin gibi bir kac tane daha antisosyal bulacaksin agzinizdan akittiginiz salyalarla birbirinize online oyun anlatacaksiniz. Antisosyal geldin antisosyal gideceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Vucut gelistirmeye git.Duzenli bir sekilde kilo alirsin hemde vucudun saglam olur.Basketbol falan bos is.Tabii ki basket de zevkli ama bence senin icin body building iyi olacaktir.

Babama yalvardım ama hep bi bahane buluyor izin vermiyor bi keresinde 5-10 dk azarlamıştı sırf bu body başlayayım meselesi yüzünden.

• Kiloyu değişmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

Yasitlarini sevmezmis hep buyuklerle takilirmis vb. vb. vb. Merak etme hic kimse seninle dalga gecmeyecek. Liseye gececeksin senin gibi bir kac tane daha antisosyal bulacaksin agzinizdan akittiginiz salyalarla birbirinize online oyun anlatacaksiniz. Antisosyal geldin antisosyal gideceksin.

Abi benim istemediğim bu işte ben çok mu memnunum sanıyorsun asosyal olmaktan ben de nefret ediyorum kurtulmak için bu konuyu açtım zaten.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Yalan söylemiyorum gerçekten 55 kiloyum ne zamandan beri tartılmıyordum bi tartılayım dedim böyle çıktı.
  • quote:

quote:

GİRDİĞİN LİSEYE BAĞLI.

Bornovalı abi ben üstte yazmıştım zaten iyi bir anadolu lisesi diye Dışarda fen lisesi tutuyor fakat yatılı stresini çekemem ben.

PARDON CEYHUNCUM DİKKAT ETMEMİŞİM. LİSEDE İLK BİRKAÇ GÜN KİMİ NE OLDUĞUNU ANLAMAZSIN O YÜZDEN KİMSEYE FAZLA YÜZ VERME, İLK GÜNDEN SAMİMİ OLMA. ÇOK ASIK SURATLI DA DURMA AYNI ZAMANDA. EĞER ORTAOKULDAN ARKADAŞIN FALAN VARSA(ASOSYAL OLMAYAN) ONLARLA TAKIL İLK BİRKAÇ GÜN.
    BENİM ORTAOKULDAN 3-4 ARKADAŞIM AYNI LİSEYİ KAZANMIŞTI BENİMLE, DERSANEDEN DE Bİ ARKADAŞIM VARDI. GİTTİM DERSANEDEN GELEN ADAMI OKUL ARKADAŞLARIMLA TANIŞTIRDIM BUNLAR BALA AYNI SINIFA DÜŞTÜ 4Ü BEN İSE TEK KALDIM BAŞKA SINIFTA. SONRA GİTTİM SINIFI DEĞİŞTİRDİM XD SONRA EĞLENMEYE BAŞLADIK. YANİ ÖZET OLARAK ÖNCEDEN OLAN ARKADAŞLIĞIN VARSA ÇOK ZEVKLİ OLUYOR LİSE.

• quote:

quote:

quote:

GİRDİĞİN LİSEYE BAĞLI.

PARDON CEYHUNCUM DİKKAT ETMEMİŞİM. LİSEDE İLK BİRKAÇ GÜN KİMİ NE OLDUĞUNU ANLAMAZSIN O YÜZDEN KİMSEYE FAZLA YÜZ VERME, İLK GÜNDEN SAMİMİ OLMA. ÇOK ASIK SURATLI DA DURMA AYNI ZAMANDA. EĞER ORTAOKULDAN ARKADAŞIN FALAN VARSA(ASOSYAL OLMAYAN) ONLARLA TAKIL İLK BİRKAÇ GÜN.
    BENİM ORTAOKULDAN 3-4 ARKADAŞIM AYNI LİSEYİ KAZANMIŞTI BENİMLE, DERSANEDEN DE Bİ ARKADAŞIM VARDI. GİTTİM DERSANEDEN GELEN ADAMI OKUL ARKADAŞLARIMLA TANIŞTIRDIM BUNLAR BALA AYNI SINIFA DÜŞTÜ 4Ü BEN İSE TEK KALDIM BAŞKA SINIFTA. SONRA GİTTİM SINIFI DEĞİŞTİRDİM XD SONRA EĞLENMEYE BAŞLADIK. YANİ ÖZET OLARAK ÖNCEDEN OLAN ARKADAŞLIĞIN VARSA ÇOK ZEVKLİ OLUYOR LİSE.

Abi arkadaşlarıma diyorum benden sırf 2-3 puan yüksek aldı diye dışarı gitmek isteyenler var giderse gitsin de diyemiyorsun şimdi 8 senelik arkadaşlık boru değil hani ? Hatta benden düşük puan alan bile fen lisesi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.İbrahimovic10 -- 28 Temmuz 2014; 13:33:38 >

• ergenlikte değişim yaşarsın rahat ol
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.