Şimdi Ara

Yaşıtlarım Mı Garip Yoksa Ben Mi Gerizekalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    bana yazdığını görmedim. cevap olarak yazdığım şeyi okursan demek istediğim şeyi anlarsın. zeki biriysen de mantıklı bulursun
  • Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    benimkiler +6 yı geçemezdi.inanırmısın üst üste 3 dolu yaktı +2 de .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruscall

bana yazdığını görmedim. cevap olarak yazdığım şeyi okursan demek istediğim şeyi anlarsın. zeki biriysen de mantıklı bulursun

Ne sığ kafalı adamsınız arkadaşadam efendice cevap yazmış,herkes senin yazdığını mantıklı bulmak zorunda mı? Zeki biriysen mantıklı bulursun demek ne saçma bir yargıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olacakkkk senin bu halinnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bende'de var yaşıtlarım boş muhabbet yapıyor ( meslek lisesi olduğu için herkes kavga peşinde ) , aynı fikirde olduğum 1 arkadaşım var onunla muhabbet ediyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: Yelkovan_

çocuk altaki beyninden üstekine geçiş yapmış ama sen hala yerinde sayıyorsun

ne

anlamazsın yaşın küçük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyrasil

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

Oyle hocam. O siralar ben farkliyim, ben adam olacam bunlardan bi halt olmaz ileride falan diye dusunuyosun ama oyle olmuyo iste.
    Daha 16 yasindasin, hayatin tadini cikar. Git sende geyik yap, ortamlara gir.

Çalışan adam her türlü yapar zeka ile alakası yok.

• Ben de farklı bir insanım. Ama farklılıklar güzeldir insanlar değişik şeyleri sever eğer kendin olursan.

Ama onlar salak diye havalara triplere girersen gerizekalı derler. Kendin ol böyle şeyleri düşünme bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arab İstan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Toreno

Oyle hocam. O siralar ben farkliyim, ben adam olacam bunlardan bi halt olmaz ileride falan diye dusunuyosun ama oyle olmuyo iste.
    Daha 16 yasindasin, hayatin tadini cikar. Git sende geyik yap, ortamlara gir.

Çalışan adam her türlü yapar zeka ile alakası yok.

Olay başaramamak değil zaten. Yoksa 0 İngilizcemi 71 nete, Türkçemi 37,5 nete, 1.5sene kaldığım coğrafyaya çalışarak sosyalimi 35,5 nete çıkardım. Ama gider sistem değişir, kat sayılarla oynanır, senin emeklerin boşa gider. Daha hangi dersin kat sayısının yüksek olduğunu bilmeden, sosyal çıkacak mı çıkmayacak mı bunları düşünerek geçer.

Ki şunu da söyleyeyim. O boş dediğin adamlarda 1 senede arayı kapatıp seni geçebilir. 2 sene sonra buraya konu açarsın boş yapan gerizekalı arkadaşlarım daha iyi üniversitelere gitti diye.

Diyeceğim şudur ki kendini soyutlama. Erkeklerden hoşlanmıyosan kızlarla aranı iyi yap. İlla her sohbette olacaksın diye bir şey yok. Sevmediğin muhabbet açılınca ayrıl, başka birinin yanına git. Sonra tekrar diğerine git. Eğlen.

Konu sahibi ile karıştırdın kardeş.

Mezuna kalıp bir sene doğru düzgün, adam gibi çalışan her türlü o dediğin netleri yapar hoca. İstediği bölüme de gider. Ama telefona falan arada sıkılıp bakmayacak. Boş işlerle uğraşmayacak. Şimdi sistem değişiyor, katsayı değişiyor diyorsun bunlar bahane hacım. Sadece sana mı değişiyor? Değişirse herkese değişir emeğin, performansın neyse odur yani seni ayrıca kişisel açıdan olumsuz yönde etkileyen bir durum yok. Diğerlerinden daha fazla çalışırsın çabalarsın, severek kendini vererek yaparsın olur. İmkansız olan bir durum yok, yapan yapıyor olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arab İstan -- 30 Eylül 2017; 11:59:53 >

• Zevk aldığın şeyleri yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

evet sen gerizekalısın. gerizekalı çocuuummm salak salak triplere girme kendini bir bok sanma gençliğini yaşa buradaki mallara uyma

Evet bu adam dogru diyor.

İnsanlar ergenliklerini farkli farkli yasar. Geneli kari kiz pesinde ve ego pesinde olur. Bazilari da ben herkesten farkliyim yeaw diye gezinir.

• MachinaeSupremacy kullanıcısına yanıt
    "Ben herkesten farklıyım yeaw" diye gezindiğim yok yanlış anlamışsınız.
  • doğru ama yanlışı yapıyorsun.
    insanların konuştuklarıyla uğraşacağına git sen de çak, yoksa forumun %95'i gibi olursun.
  • Sende çak

• quote:

Orijinalden alıntı: çarpılıyodum

"Ben herkesten farklıyım yeaw" diye gezindiğim yok yanlış anlamışsınız.

Artı olarakta böyle inkar ederler, ama dışardan bellidir.

Ben de geçtim o yoldan, hepsini yaşadım. İzle de gör ilerde :)
  • Yok kardeşim bu tipler 30 yaşındada aynı muhabbetleri yapıyorlar hiç bişey değişmiyo sende sorun yok

• sen boş zamanında ne yapıyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.