Şimdi Ara

Ben bir halt yedim :\

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle belirtmek isterim, yaptiklarim biraz mantiksiz gelebilir.
    Windows7 sp1 kullanicisiyim sistemime virus bulasti 360 security bulucaktir diye guvendikce daha cok virus girdi daha cok. 5 ay kadar oldu acmadim 3 haziran da acayim dedim acmaz olaydim. Virus sardi resmen internete baglaninca ilk etapta sorun yoktu bas ediyordum fakat sonra torent indirme yaptigi halde sitelere giremedim. Ssl hatasi veriyo saati tarihi ayarliyorum olmuyo ne yaptiysam olmadi. Format atmaya karar verdim. Sonra biraz daha viruslerle ugrastikca viruslerin hepsi system 32 de diye elle gittim system 32 de ki tum dosyalari sildim. Tabi ki salaklik ama cok sinir oldum fakat sonuclarin boyle olacağını bilemedim... Simdi bir cok sorun var. Internet bagdastirici sorunu..Format atmak icin 2.0 3.0 usb aldim pc gormuyor.
    Sorun gidericiler calismiyor ( bunun cozumu var mi?)
    Usbleri okumuyor. Ama yeni aldiklarimi sadece. Eski usb mi okuyor. 2.0 driver yuklu alco micro usb yuklu. Ne yapmam gerek???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acq -- 6 Haziran 2016; 10:16:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biosu fabrika ayarlarına döndürüp, format için hazırladığın Windows USB belleği ile format atabilirsin.
    Konu başlığınıda düzeltmeni tavsiye ederim.

• Bios hakkinda pek bir bilgim yok acikcasi yani sadece format atabilecegim kadariyla sinirli diyebilirim.. Fabrika ayarlarina nasil dondurecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Biosu fabrika ayarlarına döndürüp, format için hazırladığın Windows USB belleği ile format atabilirsin.
    Konu başlığınıda düzeltmeni tavsiye ederim.

Evet load setup tan bios u sifirladim peki 2.0 usb okumuyo pc nasil format aticam ki

• Virüs değil !
    Senin sorunun sertifika sorunu... güvenlik ayarları yükseltilmiş !
    Bu yüzden senin siteye bağlanmanı red ediyor.. hiçbir sitenin sertifikasına güvenmiyor
    Ayarlarını normale alacaksın ve sorunun düzelecek
    Bu adımları uygula :

1-Kontrol paneline git ! ''Ağ ve internet'' e tıkla

2-''internet özellikleri''ne gir !

3-Panelden''Gelişmişi'' seç !

4-''Gelişmiş ayarları sıfırla''ya tıkla !

5 VE EN SON OLARAK ''Sıfırla''yı tıkla

6 Pc'yi yeniden başlat !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerdamaray -- 7 Haziran 2016; 8:16:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.