Şimdi Ara

Ben bittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

başıma geleni yazayım.
    Arkadaşlar kullanmakta olduğum +4 Corean setim vardı arkadaşımda oyuna yeni başlamıştı bende bugünlerde pazar yapıyorum diye seti arkadaşa verdim. dün akşam seti geri alacaktım arkadaşıma trade attım oda setin armorunu koydu ve oldu diğer 4 parçayı koymaya çalıştığında ise bu item trade yapılamaz dedi. Bu işlemi benim evdeki iki makinamla yapıyorduk. arkadaşımın bana yamuk yapma ihtimli yok zaten
    sonrasında makinaları resetledik hatta modemi bile ama trade ile malzemeleri geri alamadım.

benim sormak istediğim bu geçici bir bug mu yoksa ben üstüne 1 bardak sumu içmeliym

daha önce bunu yaşayan varsa nasıl çözdüğü konusunda yardımcı olursa çok sevinirim.

iyi oyunlar

• arkadaşın 40 lvl altıysa malesef trade yapamaz hero taver itemlerini arkadaşını 40 lvle kadar kasacan çaren yokk :)
  • HT Item problem -Dynamic IP-

Dear GM Scott,
    I traded my corean items with my friend so this is not a scamming issue. When he tried to trade my items back. We got a warning stating as "This item is cannot be traded". We were both using the two computers at my home. So again I gotta point that it is not a trade scamming or something else. I'll appreciate very much, if my account can be checked for a restore. I should say that I'm from Turkey and I use dynamic IP dsl connection, and again I should point that there is no account sharing. Me and my friend were using two different computers at my home to trade my items back.
    Hope to hearing from you soon.

Arkadaşım, umarım Ghostman1'in dediği gibi bir durum vardır eğer değilse senin için bir 1:1 inquiry hazırladım. Ama direkt Scott'ın bakması için 1:1 inquiry yollarken premium shop'u seçmen lazım. İnşallah itemlerini geri alabilirsin.

• 9 gün olmuş daha bir cevap gelmedi mi ?
    Merak ettim.
  • Eyvallah Mert biraderim

Cevap geldi bana gizli soruyu sordular malzemeleri sordular akabinde dün sabah malzemeler çantamdaydı.

Thank you
  • senin adına sevindim
  • Teşekkürler sağolasın
  • USA'daki GMler Türkler'e kötü davranıyor diyen üçkağıtçılara kapak olsun
    Çok sevindim itemlerini geri alabilmene.
  • Benim benzeri bi olayda +4 corean set +5 violet axe 5d set+4 ve benzeri bir çok rare itemim gitmişti. Ardından bize kaybolan itemlerin listesini yollayın yerine koycaz dediler 1.5 ay falan bekledim sonunda itemler gelmişti. gelen itemler sadece +sız corean setten ibaretti zararımın sadece %5-10unu kapatan bu set oyunu bırakma nedenim olmuştu:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

Benim benzeri bi olayda +4 corean set +5 violet axe 5d set+4 ve benzeri bir çok rare itemim gitmişti. Ardından bize kaybolan itemlerin listesini yollayın yerine koycaz dediler 1.5 ay falan bekledim sonunda itemler gelmişti. gelen itemler sadece +sız corean setten ibaretti zararımın sadece %5-10unu kapatan bu set oyunu bırakma nedenim olmuştu:)

Senin söylediğin sanırım büyük bir roll back olduğu zamanda kaybolan itemlerle alakalı. O konuda çok kişi muzdarip oldu ve gelen itemler hiç de tatmin edici değildi. Benim de 100m para, bir sürü +5 rare item, K5I5 falan da vardı içlerinde, 1,5 level geriye düşmüştüm, white tigerım 20 level birden düşmüştü. Bankadaki çoğu itemim restricted olmuştu. Geriye gelen sadece restricted itemlerimin silinmesi olmuştu.
    Hepimiz şanslı olamıyoruz işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.