Bildirim
Ben Block Yedim Guildde gitmiş olurmu ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugun 2. topic bu bot kullanmadım ama banlandım diye..
Joymax artık kafasına göre banlamaya başladı herhalde..
-Abi şöyle bir user var.. Bot falan kullanmıyor ama..
-Silk almış mı?
-Yok abi almamış.
-Banla gitsin o zaman.. -
böyle giderse silk alanlarda bırakçak . bi kuruşta para vermem oyun için . ama neyse ins. guild gitmemistir . elemanlara ayıp olcak yoksa. tam 5 lwl oluyodu guild. -
guild durur 1 ay sonra oylama ile başkasını master yaparsınız -
nasıl yani mastersiz duruyomu olece kendi kendine! Neyse abimisin birine bütün yetkileri vermiştim o idare eder . -
bende bu sbah ban yedim ama bot kullanıyordum guild duruyo master olarak görünüyorum hala hatta guildde de görünüyorum -
Silk almayanın ''charı'' cehenneme diyor adamlar valla -
e ama banlıyım nası devretçem guildi -
dediğim gbi bot kullansada kullanmasada ban lıolar
ornek: ali die nick listede gm listesinden bakıolar silk almısmıs emu ile bakıolar tabi yok silk ozmn al sana -
ben dewretmedim diğer charla girdim banlanan char master olarak görünüyor hala diğer charda da yetkilerim var zaten -
ama bnm block 100 yıl. guild 100 yıl bekleemeski keske tamamen kapansa. en azından acı çekmem. :-(= -
o yuzden garanti için silk almak sart -
bunlar aldııım an nasısa kazanmışız parayı banlayalım çar açıp bidaa alsın die yine banlar. yeni çar aççam sıkıldığımda girip oynicam. artık online olmayan oyunlara baslıyorum. karar verdim. ne bilim silahlı savaşlı filan. böyle giderse sro çok para ve raiting kaybetçek . görür onlar -
hee bide bu ban list adresini biri yazabilirmi . içinde varmıyım merak ediyorum. bütün dünya tarafından adım duyulmuş olcak o listede. aslında ii bisi bile sayılır -
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
o yuzden garanti için silk almak sart
madem silk almayanlar lancak oyunu paralı yapsınlar ne farkı kalıo ki paralıdaniyice saçmaladı bu gaymax GÖZLERİ DOYSUN -
ya yine hacklerler oyunu die snrm bole yapıolar. geldikçe banlicaklar.yawas yawas herkes sıkılıp pre. alcak. ama bn sıkılmicam çünkü bırakıyom oyunu. -
yaw peki ben o kdr silk aldımm bi ay içinde 300 silk filan benim ki nie blocklan dı oz mn hem de 100 yıl gitti 71 lv charımm paypal yüzünden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X