Şimdi Ara

Ben böyle bir rezalet görmedim!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yaklasık 2 saat once tomsfed baskanı konuktu bır programda sorulan sorulara verdıgı cevaplar hıc tatmın etmedı hatta sınır oldum annemde dedı nıye kzııyosun bagırıyosun diye.
    F1 hıkayesı cıktıgında ne gaz verdıler tv falan hatırlıyorum yok şu kadar kar falan tomsfed baskanıda az once bahsettı 3mılyar kısı ızlıyor falan işte yaptıgımız harcamayı bu sene yenı telefi etmeye başladık.F1 olayında bır cok kurulus ortakmış bu yuzden anlasma olamamış işletememişler bu yuzden tomsfed katılmadıgı bı toplantıda F1 patronuna satalım demısler kım demiş İTO falan filan biz toplantıda yoktu dedi ılk basta 7yıllıgına vermişler sonra 15 yıla falan çıkmış nasıl oldu onu bende bılmıyorum falan dedi.
    Bir kaç kişi sitemlerini iletti ercan kazazda bırseyler soyledi.MOTO-GP bu sene yapılmıycakmış oda bir fiyasko Kenan sofuoglunu izlemek isterdik falan dediler.

Sonuca gelırsek guzel bır kazık yemişiz.Açıkça soyleyemıyolar yok boyle oldu yok soyle oldu laf ebelegı delıkanlıca cıkıp bız elımıze yuzumuze bulastırdık oyuna geldık belkı bızde bır oyunun parcası olduk diyemıyolar.Bide gidip F1patronuna kiralamışlar ondan izinsiz yada ona parayı vermeden hiç bir aktıvıte yapılamıyor.Motorcu bız kız ızmıt ve izmir de ufacık ve eskı yamalı piste istedıgımızı alamıyoruz yamalardan kacmak ıcın cabalıyoruz dereclerımız istedıgımız gıbı olmuyor dedi ordakocaman pist duruken ustelık YAZIKLAR OLSUN.

Birde sizlerin gidip gordugunuz rezalet durum varki yaşamadan çok ıyı anlıyorum nerdenmı tecrube hangı işi dogru yapabıldıkkı.Bi arkadasın dedıgı gıbı onca parayı verıp çayırda izlıyecegıme evımde plazmada buz gıbı kolanı ıcerek bacaklarını uzatarak izlemek daha bı keyıflı herhalde.

F1 MASALINA VE İŞKENCEYE KOCA BİR

• aynen katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

fiyatlar ucuk bence . evden oturup 106 ekran lcd tv karsısıdnda seyretmek bana daha keyıflı gıbı gelıo
    home cinemayı da bi açmısımkı kulaklarım bayram etti .
  • F-1 palavra abii boş işler bu işler. insanların gırtlağandan zorla alınan paralarla at koşturma işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abavf

Olimpiyat stadı- F1 pisti- karadeniz sahil yolu gibi projelere giden paralarla ülkenin büyük şehirleri arasına hızlı tren yapılabilirdi.

Olimpiyat Stad ı ile F1 pistinde haklısın da Karadeniz Sahil Yolunda çok haksızssın burada yaşamayan bilmez neler çektiğimizi ,kazalarda nasıl can verdiğimizi. 7 il var bu yol üstünde ,bu yol sayesine Zamandan,Yakıttan en önemlisi İnsan Canından tasarruf ettik.
  • 150 ytl ye en ucuz yer olursa böyle olur
    bu ne ya! bizim millet salak sanki(afedersiniz)
    nasıl olsa yediririz mantığıyla bakıyolar olaya.
    Türkiyede kaç kişi var
    çim üstünda fantaziye 150 ytl versin
    koltukta oturmak istersen cezan artıyo.

şahsen ben bu tür organizasyonları
    protesto amacıyla gitmiyorum.
    çünkü biliyorum ki içeri girdiğim an
    kapitalizm altında ezilicem.
    su 2ytl yarım litre beni kesmez,
    sandviç 8-10 ytl ben doymam
    ailenle gidersen masraf 2-3 katına çıkıyor

şahsen evde pijamaları çekip
    çerez eşliğinde daha zevkli ve ekonomik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 12 Mayıs 2008; 18:08:26 >
  • İlk defa bu sene izlemeye gittim daha önce niyetlenmiştim ama gitmemiştim acıkcası birdeha gidiceğimi zannetmiyorum o fiyatlara hiç gitmem artık
  • quote:

şahsen evde pijamaları çekip
    çerez eşliğinde daha zevkli ve ekonomik

kesinlike haklsın... bedava olsa bile bir daha gitmem

üstüne para verirlerse düşünürüm :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

bugün televizyonda sık sık değindiler katılım neden bu kadar az diye.
    start-finish düzlüğü bilet fiyatları için 1500 ytl diyorlardı. en ucuz bile ne kadardı bilmiyorum ama.
    bilet fiyatlarının ortalama Türk insanının kazancını çok çok aştığı bir gerçekti.

Valla ancak o arabayı bana veririr Bebek'te 2 tur atarsam o kadar para veririm. Yuhh diyorum başka birşey demiyorum. 1500 YTL off offf yanınızda Çinçine girseniz öldürürler valla parayı almak için.
  • Türkiye, bu işten zarar mı ediyor yoksa kar'mı ediyor rakamlar bir açıklansa da anlasak.
  • orası ecclestone nin ve ödediğiniz her kuruş yada kazık direk onun cebine gidiyor.Oranın Türkiyeyle ve bizimle tek bağı adının İstanbul park olması başka hiçbir bağımız yok artık.Çünkü işbilmezler yüzünden kaptırdık gitti.Yanılmıyorsam Ecclestone bizimkilere tehdit etmiş orasını bana vermezseniz F1 in listesinden çıkarırım sizi pistiniz başınıza kalır orayı bana satın ve f1i devam ettireyim şeklinde. Ve diğer organizasyonlarada ağırlığını koymuş çekilmelerinimi sağlamış öyle birşeydi.Kısacası tufoya getirildik.Konunun detaylarını daha iyi bilen arkadaşlar vardır muhakkak.Televizyonda bir gazetecinin söylediklerinden aklımda kaldığı kadarını size aktarabildim.
  • İstanbul Park'ın ömrünün en fazla iki yarış daha olacağına ben de katılıyorum. Umarım düzeltirler ki daha uzun ömürlü bir pist olsun. Kaldı ki F1'den çıkarsa artık orada inekler otlamaya başlar, paralar yine çöpe atılır. Moto-Gp'de ilgi çekmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

İstanbul Park'ın ömrünün en fazla iki yarış daha olacağına ben de katılıyorum. Umarım düzeltirler ki daha uzun ömürlü bir pist olsun. Kaldı ki F1'den çıkarsa artık orada inekler otlamaya başlar, paralar yine çöpe atılır. Moto-Gp'de ilgi çekmez.

• quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

orası ecclestone nin ve ödediğiniz her kuruş yada kazık direk onun cebine gidiyor.Oranın Türkiyeyle ve bizimle tek bağı adının İstanbul park olması başka hiçbir bağımız yok artık.Çünkü işbilmezler yüzünden kaptırdık gitti.Yanılmıyorsam Ecclestone bizimkilere tehdit etmiş orasını bana vermezseniz F1 in listesinden çıkarırım sizi pistiniz başınıza kalır orayı bana satın ve f1i devam ettireyim şeklinde. Ve diğer organizasyonlarada ağırlığını koymuş çekilmelerinimi sağlamış öyle birşeydi.Kısacası tufoya getirildik.Konunun detaylarını daha iyi bilen arkadaşlar vardır muhakkak.Televizyonda bir gazetecinin söylediklerinden aklımda kaldığı kadarını size aktarabildim.

Aslında pisti tamamıyla satın almış dememek lazım. Ecclestone denen şahsiyet 2021 yılına kadr işletme haklarını satınaldı. Değişen bir şey yok, 2021 yılına kadar o piste Türk sporcuları tekerlek basamayacaklar. Şaka gibi bir olay.

Hırsımı alamadım, biraz daha yazmam lazım... Biz Türkiye'deki diğer iki adet iki kilometrelik minik pistte yarış yapmaya çalışalım, İstanbul'daki canım pist bütün sene yatsın dursun, elin İngiliz'inin yarışını beklesin. 2007 yılında İstanbul'da yapılan ERC Fiat Rallisinin seyirci özel etabında İstanbul Park'ın otoparkının kullanımı için bile abuk sabuk paralar istemiş. Kısacası Türk sporcusuna o pisti men etmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem Arıkantürk -- 12 Mayıs 2008; 22:57:17 >

• Aslında ben ne tükettiğinin bilincinde bir izleyici olarak, bedelini ödediğim hizmetin karşılığını alamamamdan doğan rahatsızlığımı anlatmak ve gidecek arkadaşları uyarmak için açmıştım konuyu ancak konu normal olarak farklı noktalara kaydı.

Birkere Tv'den yarış izlemek veya piste gitmek tamamen farklıdır ve kişinin olanaklarıyla birlikte keyfine kalmıştır. Çünkü ikisinde de farklı fayda elde edersiniz ve bu iki faydayı karşılaştırmak oldukça güçtür. Bu konu tamamen tercihe kalmıştır.

Diğer taraftan yapılan başarısız hesap (hayal) ortada; madem bu aktivitenin dünyada bu kadar fanı oluştu (eskiden servet değerindeki markaların seri üretime geçmesi ve reklam destekli oluşturulan devasa pazar ile birlikte), madem ito,tomsfed ..vs birliklerin desteği de var o halde bizde yapalım bir pist nasıl olsa akın akın turist gelir, oteller dolar taşar...Tabi ardından çıkar oyunları; arsa kapmalar, çeşitli iş anlaşmaları klasik geri kalmış ülke spazmları...Sayın Espirtlotus Metin Münir'den yaptığı alıntıda yazanlar kesin midir bilinmez ancak doğru olma olasılığı yüksektir, şaşırmam. Burası Türkiye arkadaşlar ne yazık ki bu ülkenin genç bir bireyi olarak bu ve bunun gibi işlerden utanç duyuyorum. Ancak bunlar sorunun nedeni değil "sonucu"dur ve
    sürekli sonuçlara bakmak çoğu zaman GERÇEK nedeni görmeyi engelliyor. Neden bu haldeyiz? sorusunun cevabını arayan kişi aradığı cevabı sosyolojide bulabilir. Bozuk hukuk, eğitim yapısı, sosyal olmayı becerememiş ancak sosyal olduğunu sanan devlet, köhne zihniyetler, cep doldurmak için vatan malını satmaktan çekinmeyen basiretsiz, popülist yöneticiler...vs bunlar az gelişmiş her ülke de klasik sancılardır. Ne varki zamanla bunlar düzelmesi gerekir ancak bu şekilde bu yapılar yıkılıp toplumlar çağ atlarlar, bakın daha düne kadar küçümsediğimiz Bulgaristan, Yugoslavya gibi ülkeler çok yakında bize demokrasi dersi verecekler, toplumlar uyanıyor, belki hiç bir zaman kazanamıyacaklar bu yetişme oyununu ancak rasyonel hale dönüşüyorlar...Biz ise hep aynı zihniyet işte üzerimizden atamadığımı bu hastalığın nedenini sosyolojiye dikkatli bakan bir insan çok kolay görebilir. Objektif ve dürüst düşünmek lazım, biz hala Osmanlıda padişahın aynı zamanda halife olmasının diyetini ödeyen bir toplumuz, biz hala Kurtuluş savaşında insanların demokrasi için can vermediklerinin farkında değiliz. Biz Mustafa Kemal tarafından bize sunulan düzenin değerini bilemedik,
    topladığımız zaman "biz monarşi istiyoruz", çünkü demokrasinin ne olduğunu bilmiyoruz, o bize sunulan bir şey, onu biz istemedik ki, biz onun için can vermedik ki! Neden devlet içinde devlet, neden ağalık, neden çeteler var sanıyorsunuz, bir düşünün.

Bu ülkede nerden bakarsanız bakın eninde sonunda bu kapıya çıkarsınız. F1'de de durum farklı mı? Elbette hayır. X partisinin Y partisinen farkı var mı sanıyorsunuz? Elbette hayır...Yolları farklı ancak sonuçları aynı..Hepsi cebini doldurmak için vatanını her yolla satar! Bernie Ecclestone'u salak mı sanıyorsunuz siz? Elbette böyle bir fırsatı değerlendirecektir. Babasının hayrına mı geliyor buraya? Çok mu sevdi bu ülkeyi ve insanlarını? Elbette hayır! Görünen o ki başta kurulan hayal hayal olarak kalmaya devam edecek çünkü toplumumuz bu spor için gerekli bilinçli tüketim potansiyeline sahip değil. Ayrıca bir futbol tribününü doldurmakla F1 pistini doldurmak aynı şey değildir.

İçimdeki ses bunun çok zor olduğunu söylese de, Umarım rahmetli Aziz Nesin'i yanıltırız...

• quote:

Orjinalden alıntı: abavf

Yazık. Devletin kaç yüz milyon doları çöpe gitti. Pisti devlet milletin parası ile yaptı, kaymağını ecclestone denen adam yiyor. Olimpiyat stadı inşaatı gibi ülkemizdeki en büyük yolsuzluklardan biridir herhalde. Yönetecilerimiz ne zaman akıllanacak ve bir iki tane görünürde masum niyetli ama devletin parasını çarçur eden adamların böyle projelerine kanmayacak! Devletin arazisine pisti yaptırdılar, pist yapılmadan önce bu işin içindeki bazı işadamları Aziz Yıldırım gibi adamlar binlerce dönüm araziyi ucuza aldılar, şimdi altın fiyatına bu araziler. Ülkemizde zengin böyle olunuyor, fabrika açmanıza hiç gerek yok.

Olimpiyat stadı- F1 pisti- karadeniz sahil yolu gibi projelere giden paralarla ülkenin büyük şehirleri arasına hızlı tren yapılabilirdi.

Şahsım adıma bana beleş bilet verseler, tüm günümü trafikte- pistte eziyet çekerek oraya gitmem. F1 in patronunun cebini doldurmak istemem. O da kar etmez olunca burada yarış düzenlemez artık.

karadeniz sahil yolu gibi projelere giden paralarla ülkenin büyük şehirleri bunu neden soyledıgını anlamadım
    karadenız sahıl yolundan 4-5 kere gectım gayet güzel bir yol o vırajlı eskı yoldan daha ıyı

• Youtube da Type R ları sokmuşlar İST PARK a.
    Hatta adam patlıyor.
    Acaba onlar nasıl düzenlemiş bu organizasyonları?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.