Şimdi Ara

Ben böyle bir rezalet görmedim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bir fiyasko! Büyük umutlarla yapılan, dünyanın en büyük organizasyonlarından sayılan Formula 1 ne yazık ki bizde trajıkomik bir şekilde fiyasko...Onca para verip onca yol tepip bu büyük organizasyona katılmak isteyen arkadaşları uyarıyorum. Bu ürün "kusurludur". Neden mi? Birkere biletlerde ve web sitelerinde yer alan pist haritası bilgileri yanlış...Giden yada gitmeyi hayal eden arkadaşlar biletinizi almadan önce haritaya bakıp yer tayin ediyorsunuzdur. Ben de öyle yaptım. Yerim 7. virajdı çünkü (haritaya göre) hem iyi bir açı hem de tam karşınızda dev ekran olduğu için yarışın tamamını zevkle izleyebileceğiniz bir yerdi. Daha önce yarışa gitmiş arkadaşlar bilirler ki yarışı pistten izleyen ile tv den izleyen arasında çok fark vardır. Çünkü pistte ki kişi herşeyi görmez! Ancak önünüzde dev bir ekran olması bunu mümkün kılar. Fakat ne yazık ki o ekran orada yoktu! Olmama nedeni? O kısım tamamen duygusal! Pistte 30 Euro'ya kiralanan uydu bağlantılı el monitörleri. Bunla kalsa iyi, bu kadar amatörlük olmaz dedirtecek bir nokta daha: biletin üstünde yazanwww.istanbulpark.com adresi doğru adres bile değil! Daha da amatör hatta rezaketi pistin içine girebilen ve adını "başıboş köpek" koydukları hayvan (komik fakat rezil oluyoruz)...Pist etrafında satılan yiyecek ve içeceklerin uçuk fiyatları, oldukça berbat ses sistemi...vs çevresel eğlence elemanları oldukça zayıf...Bilet fiyatlarına gelince, fiyatlar dunya standartlarında yani monza da bilet kaça ise bizde de üç aşağı beş yukarı aynı fakat satın alma gücü hiç hesaba katılmamış durumda. Onca yol tepiyorsunuz, onca para verip güzel bir haftasonu geçirmek istiyorsunuz ama herşeyin bir balon olması gerçekten yazık...Sakın kalkıp bazı kişiler "neden katılım az" "her yıl katılım düşüyor" gibi saçma sapan ifadelerde bulunmasınlar bunları söylemeden önce bir zahmet ana tribünden veya paddock'taki kulelerden kıçlarını kaldırıp pistte bir tur atsınlar...Bu zihniyetle bu iş olmaz! Geçmişten gelen örümcek kafalı yönetim ancak pistin girişine "Sayın Cumhurbaşkanımız Hoşgeldiniz" yazabilir, tüm yapabileceği budur!

• bugün televizyonda sık sık değindiler katılım neden bu kadar az diye.
    start-finish düzlüğü bilet fiyatları için 1500 ytl diyorlardı. en ucuz bile ne kadardı bilmiyorum ama.
    bilet fiyatlarının ortalama Türk insanının kazancını çok çok aştığı bir gerçekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkma

bugün televizyonda sık sık değindiler katılım neden bu kadar az diye.
    start-finish düzlüğü bilet fiyatları için 1500 ytl diyorlardı. en ucuz bile ne kadardı bilmiyorum ama.
    bilet fiyatlarının ortalama Türk insanının kazancını çok çok aştığı bir gerçekti.
    Seyircilerin belki %30 u Türktü...%30'unda sanırım %70'i promosyon bilet ile içerdeydi...Katılım az değil bu organizasyonun hak ettiği bu! Bence Türk insanı organizatörlere iyi bir cevap verdi...
  • İnan söylediklerinin hepsine katılıyorum
    Her sene katılım düşüyor
    vede şu anda zararına işleyen bir yer
    adam gibi başka organizasyon yapılmıyor vede fiyatlar türkiyeye göre oldukça pahalı
    ben budapeştede 3 yaz önce 30euroya bilet almıştım hemde yarış gününe aldım bileti
    vede ben bu pistin formuladaki ömrünü en fazla 2 yarış daha olarak görüyorum
    bence en fazla 2yarış daha yapılır 3.sünün yapılması çok çok zora girer
    üzerinede soğuk su içeriz
  • geçen sene cuma cumartesi ve pazar vip'den izlemiştim
    aracıma W ibareli sticker yapıştırılmıştı.
    aracımı nereye park edeceğim bile daha önceden belliydi
    herşey kusursuzdu.
    izleyici olarak gitmedim tabi ama geçen sene çok sorunsuz oldu diye biliyorum.
    bu sene gidemedim.

yiyecek fiyatlarının uçuk olması doğaldır
    sinemaya bile gitseniz 100 gr mısıra 5-10 lira verirsiniz
    dağın başına o kadar yiyeceği getirmek elbet de fiyatı arttırır.
    ayrıca uluslararası bir organizasyon olduğundan fiyatlar iyice şişer

geçen sene en ucuz alan 150 ytl
    vip 6000 ytl idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 12 Mayıs 2008; 2:02:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

geçen sene cuma cumartesi ve pazar vip'den izlemiştim
    aracıma W ibareli sticker yapıştırılmıştı.
    aracımı nereye park edeceğim bile daha önceden belliydi
    herşey kusursuzdu.
    izleyici olarak gitmedim tabi ama geçen sene çok sorunsuz oldu diye biliyorum.
    bu sene gidemedim.

yiyecek fiyatlarının uçuk olması doğaldır
    sinemaya bile gitseniz 100 gr mısıra 5-10 lira verirsiniz
    dağın başına o kadar yiyeceği getirmek elbet de fiyatı arttırır.
    ayrıca uluslararası bir organizasyon olduğundan fiyatlar iyice şişer

geçen sene en ucuz alan 150 ytl
    vip 6000 ytl idi
    Ben de geçen sene Moto-Gp'i Vip bilet ile izlemiştim. Evet haklısınız bilet Vip olunca herşey tatmin edici oluyor...Tatmin etmese bile ambians yetiyor...Fakat bu sene F1'de yapılan hatalar kritik hatalardı. Ürün benim kaatimce kusurludur...

• Kusura bakmayın ama sadece vip olanlar için kusursuz olacaksa olmasın bu organizasyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Kusura bakmayın ama sadece vip olanlar için kusursuz olacaksa olmasın bu organizasyon
    Size bir yazarımızın yazdığı yazıyı aynen kopyalıyorum.

Büyük Türk aptallıkları: Formula 1

Formula 1, Türkiye’nin Türkiye’ye attığı en büyük kazıklardan biridir. Hikâye, 2000 civarında bir grup cingözün Formula 1’i Türkiye’ye getirmek için bir şirket kurmasıyla başladı.
    Aralarında dünya çapında profesyonel yöneticiler, işadamları ve danışmanlar da bulunan bu cingözler yalan dolan istatistikler uydurarak Formula 1’in Türkiye için kârlı bir iş olduğu izlenimini yaydı.
    Kamuoyunu ve medyanın neredeyse tamamını kandırdılar. Oysa Formula 1’in yıllık gelirinin pistin bakım ve işletme giderini bile karşılayamayacağını biliyorlardı. Bu gibi tatlı işlere yatkın İstanbul Ticaret Odası’nı (İTO) projenin masrafını yüklenmeye ikna etmeleri güç olmadı.
    O zamanlar spordan da sorumlu olan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın desteğini aldılar. Erdoğan’ı da işin içine çektiler.
    Şahin’in desteğiyle Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Pendik Tepeören mevkiindeki 2200 dönümlük arazisi Formula 1’cilere tahsis edildi. Oysa burası üniversite inşaatı için ayırılmıştı.
    Formula 1 yarışlarının yapıldığı 15 Avrupa ve Amerika kıtası ülkesinin hiçbirinde yarışları devlet finanse etmiyor. Buralarda iş, riski ve kârıyla tamamen özel sektöre aittir. Bizim cingözler ve siyasetteki ortakları Türkiye’de işi devletin ve yarı kamu kuruluşu olan odaların üzerine yıktılar.
    Unakıtan ile Şahin, herhangi bir fizibilite raporu görmeden çekleri imzaladı. Unakıtan yarışların düzenleyicisi olan Formula One Association’a, Türkiye adına 2011 yılına kadar 94.5 milyon dolar ödeme taahhüdünde bulundu. Şahin pistin zamanında bitmemesi halinde 25 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul eden bir mektup verdi.
    Pist 60 milyon dolara çıkacaktı. O zaman İTO Başkanı olan Mehmet Yıldırım işi bir şirkete ihalesiz verdi. Maliyet astronomik biçimde artmaya başladı. İTO’nun parası yetmedi. Başbakan devreye girdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İstanbul Belediyesi de pamuk ellerini ceplerine soktular.
    Hem o zaman hem şimdi İTO yönetim kurulunda olan bir kaynaktan öğrendiğime göre, 60 milyon dolara çıkacağı vaat edilen tesislere “300 ile 400 milyon dolar arasında para harcandı.”
    Tesisler Ağustos 2005’te bitti. Başbakan tarafından açıldı. Ama sahtekârların vaat ettiği gelirler gerçekleşmedi. Onlar dünyada 3.5 milyar insanın Formula 1 yarışlarını seyredeceğini söylemişlerdi. Oysa seyirci sayısı taş çatlasa 300 milyondu. Yarışları seyretmek için 150 bine yakın yabancı İstanbul’a gelecek, “muhafazakâr bir hesapla” 85 milyon dolar para bırakacaktı. 15.000 kişi bile gelmedi, 1.5 milyon dolar para bile bırakmadı.
    Dünyada Formula 1 tesislerine bu kadar çok para harcamış, bu kadar az gelir elde eden ikinci bir ülke yoktur. Tesisin açıldığı yıl Sanayi ve Ticaret bakanlığı Başmüfettişi İTO Başkanı Yıldırım hakkında ceza davası açılmak üzere İstanbul savcılığına suç duyurusunda bulundu. Yıldırım hakkında Formula 1 inşaatında usulsüzlük yapıldığı, fazladan trilyonlar ödendiği savıyla dava açıldı.
    Geçenlerde davayı açan savcı dosyasını geri aldı ve Yıldırım’ın beraatini istedi.
    Hükümet, tesisi, çalıştıramadığı için yıllığı 3 milyon dolara Formula One Association’a kiraladı. Aynı hükümet yarışların İstanbul’da yapılması için her yıl bu şirkete 13.5 milyon dolar ödüyor.
    Yarışlar yapıldıktan sonra kapısına kilit vuruluyor ve 362 gün sonra yeniden yarışlar yapılıncaya kadar öyle kapalı duruyor.
    Bence kapıya şu ibareyi taşıyan bir levha güzel yakışır: Tanrı Türkü Türkten korusun.

http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=525965&AuthorID=57&Date=10.05.2008&ver=06

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Size bir yazarımızın yazdığı yazıyı aynen kopyalıyorum.

Büyük Türk aptallıkları: Formula 1

Formula 1, Türkiye’nin Türkiye’ye attığı en büyük kazıklardan biridir. Hikâye, 2000 civarında bir grup cingözün Formula 1’i Türkiye’ye getirmek için bir şirket kurmasıyla başladı.
    Aralarında dünya çapında profesyonel yöneticiler, işadamları ve danışmanlar da bulunan bu cingözler yalan dolan istatistikler uydurarak Formula 1’in Türkiye için kârlı bir iş olduğu izlenimini yaydı.
    Kamuoyunu ve medyanın neredeyse tamamını kandırdılar. Oysa Formula 1’in yıllık gelirinin pistin bakım ve işletme giderini bile karşılayamayacağını biliyorlardı. Bu gibi tatlı işlere yatkın İstanbul Ticaret Odası’nı (İTO) projenin masrafını yüklenmeye ikna etmeleri güç olmadı.
    O zamanlar spordan da sorumlu olan Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin ve Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın desteğini aldılar. Erdoğan’ı da işin içine çektiler.
    Şahin’in desteğiyle Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün İstanbul Pendik Tepeören mevkiindeki 2200 dönümlük arazisi Formula 1’cilere tahsis edildi. Oysa burası üniversite inşaatı için ayırılmıştı.
    Formula 1 yarışlarının yapıldığı 15 Avrupa ve Amerika kıtası ülkesinin hiçbirinde yarışları devlet finanse etmiyor. Buralarda iş, riski ve kârıyla tamamen özel sektöre aittir. Bizim cingözler ve siyasetteki ortakları Türkiye’de işi devletin ve yarı kamu kuruluşu olan odaların üzerine yıktılar.
    Unakıtan ile Şahin, herhangi bir fizibilite raporu görmeden çekleri imzaladı. Unakıtan yarışların düzenleyicisi olan Formula One Association’a, Türkiye adına 2011 yılına kadar 94.5 milyon dolar ödeme taahhüdünde bulundu. Şahin pistin zamanında bitmemesi halinde 25 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul eden bir mektup verdi.
    Pist 60 milyon dolara çıkacaktı. O zaman İTO Başkanı olan Mehmet Yıldırım işi bir şirkete ihalesiz verdi. Maliyet astronomik biçimde artmaya başladı. İTO’nun parası yetmedi. Başbakan devreye girdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve İstanbul Belediyesi de pamuk ellerini ceplerine soktular.
    Hem o zaman hem şimdi İTO yönetim kurulunda olan bir kaynaktan öğrendiğime göre, 60 milyon dolara çıkacağı vaat edilen tesislere “300 ile 400 milyon dolar arasında para harcandı.”
    Tesisler Ağustos 2005’te bitti. Başbakan tarafından açıldı. Ama sahtekârların vaat ettiği gelirler gerçekleşmedi. Onlar dünyada 3.5 milyar insanın Formula 1 yarışlarını seyredeceğini söylemişlerdi. Oysa seyirci sayısı taş çatlasa 300 milyondu. Yarışları seyretmek için 150 bine yakın yabancı İstanbul’a gelecek, “muhafazakâr bir hesapla” 85 milyon dolar para bırakacaktı. 15.000 kişi bile gelmedi, 1.5 milyon dolar para bile bırakmadı.
    Dünyada Formula 1 tesislerine bu kadar çok para harcamış, bu kadar az gelir elde eden ikinci bir ülke yoktur. Tesisin açıldığı yıl Sanayi ve Ticaret bakanlığı Başmüfettişi İTO Başkanı Yıldırım hakkında ceza davası açılmak üzere İstanbul savcılığına suç duyurusunda bulundu. Yıldırım hakkında Formula 1 inşaatında usulsüzlük yapıldığı, fazladan trilyonlar ödendiği savıyla dava açıldı.
    Geçenlerde davayı açan savcı dosyasını geri aldı ve Yıldırım’ın beraatini istedi.
    Hükümet, tesisi, çalıştıramadığı için yıllığı 3 milyon dolara Formula One Association’a kiraladı. Aynı hükümet yarışların İstanbul’da yapılması için her yıl bu şirkete 13.5 milyon dolar ödüyor.
    Yarışlar yapıldıktan sonra kapısına kilit vuruluyor ve 362 gün sonra yeniden yarışlar yapılıncaya kadar öyle kapalı duruyor.
    Bence kapıya şu ibareyi taşıyan bir levha güzel yakışır: Tanrı Türkü Türkten korusun.

http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=525965&AuthorID=57&Date=10.05.2008&ver=06

Alıntıları Göster
    içine karting pisti yapılıyor
    en azından go-kart için gidilecek desenize

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

içine karting pisti yapılıyor
    en azından go-kart için gidilecek desenize

Alıntıları Göster
    Şimdi sorarım sizce bu pist türkiye'nin tanıtılması içinmi yapıldı( ki bundan çok daha önemli ve krtik sorunlarımız var ) yoksa birilerine peşkeş çekerek, birilerinin cebini doldurmak içinmi yapıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Şimdi sorarım sizce bu pist türkiye'nin tanıtılması içinmi yapıldı( ki bundan çok daha önemli ve krtik sorunlarımız var ) yoksa birilerine peşkeş çekerek, birilerinin cebini doldurmak içinmi yapıldı

Alıntıları Göster
    Birde şunu görmek lazım
    Bu organizasyonu getiren patronlar iyi niyetliymiş gibi davrandı ama işin aslına bakınca herşey daha duygusal...
    Formula inşaatını alamasalar bile bilen bilir kurtköyü Allahın dağı öyle bir değerlendi ki... Formula 1 pisti geldi baktık etrafı heryer ev villa site doldu...
    Yani anlıycağınız formula inşaatını almak sorun değil hiçbirisi için... Herkes avantasını aldı inşaatlarla zaten, evler, siteler vs. vs...
    Ne diyelim zengin daha zengin fakir daha fakir...
    Onlar kazanır biz izleriz Nerdeyse izmitte sayılıcak kurtköyü çevirip evler yaparlar milyonları kazanırlar.. Bizlerde gider o evleri alırız uzak demeden pahalı demeden cebimizde ki 3-5 kuruşu oraya yatırırız.. Niye? Yönlendiriyorlar bizi zengin, nüfuzlu abilerimiz bak burası değerleniyo kapın çabuk dediler... Ha belki kurtköy değerleniyodu filan fişman ama sorarım kurtköyde pist olmasaydı bu kadar ev satılabilirmiydi???
    Neyse abilerimiz hiç sıkıntı çekmeden VIP den izler, bizde oturur tv den izleriz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 12 Mayıs 2008; 5:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cücük

Birde şunu görmek lazım
    Bu organizasyonu getiren patronlar iyi niyetliymiş gibi davrandı ama işin aslına bakınca herşey daha duygusal...
    Formula inşaatını alamasalar bile bilen bilir kurtköyü Allahın dağı öyle bir değerlendi ki... Formula 1 pisti geldi baktık etrafı heryer ev villa site doldu...
    Yani anlıycağınız formula inşaatını almak sorun değil hiçbirisi için... Herkes avantasını aldı inşaatlarla zaten, evler, siteler vs. vs...
    Ne diyelim zengin daha zengin fakir daha fakir...
    Onlar kazanır biz izleriz Nerdeyse izmitte sayılıcak kurtköyü çevirip evler yaparlar milyonları kazanırlar.. Bizlerde gider o evleri alırız uzak demeden pahalı demeden cebimizde ki 3-5 kuruşu oraya yatırırız.. Niye? Yönlendiriyorlar bizi zengin, nüfuzlu abilerimiz bak burası değerleniyo kapın çabuk dediler... Ha belki kurtköy değerleniyodu filan fişman ama sorarım kurtköyde pist olmasaydı bu kadar ev satılabilirmiydi???
    Neyse abilerimiz hiç sıkıntı çekmeden VIP den izler, bizde oturur tv den izleriz artık

Alıntıları Göster
    Fazla sızlanmışşınız arkadaşlar ya

Nekadar köfte okadar ekmek.

bunun mantıgı budur..

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

bunun mantıgı budur..

Alıntıları Göster
    Formula 1'i gold tribünde(start çizgisinin orda) izledim...hayatım boyunca formula 1'i hep TV den izledim ve bir daha Türkiyedeki bir organizayona, bir de üstüne para verip katılmam...neden mi??

para vermedim ancak verseydim oturduğum yerin fiyatı 700-YTL idi...yuh diyorum başka bir şey demiyorum...

sandviç'in fiyatı 8-YTL

bira 8-YTL

küçük pet şişe su 2-YTL

otoparkla pist arası bir dünya yol...ne doğru düzgün bir tabele ne başka bir şey...çıkıştaki trafik ayrı bir rezalet girişi ayrı...allah'tan vip yoldan girdim yoksa 3 saat beklerdik heralde...

ben kendi adıma o kadar para verip haftasonumu mahvetmem bir daha...

gideceklere bir tavsiye giderken kesinlikle yanınıza kulaklarınız tıkamak için bir şeyler alın...sağır edici bir ses var...kulak tıpası almak zorunda kaldım...şu su kaçmasın diye olanlardan 50 kuruşluk şey 10 ytl idi bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: armi

Formula 1'i gold tribünde(start çizgisinin orda) izledim...hayatım boyunca formula 1'i hep TV den izledim ve bir daha Türkiyedeki bir organizayona, bir de üstüne para verip katılmam...neden mi??

para vermedim ancak verseydim oturduğum yerin fiyatı 700-YTL idi...yuh diyorum başka bir şey demiyorum...

sandviç'in fiyatı 8-YTL

bira 8-YTL

küçük pet şişe su 2-YTL

otoparkla pist arası bir dünya yol...ne doğru düzgün bir tabele ne başka bir şey...çıkıştaki trafik ayrı bir rezalet girişi ayrı...allah'tan vip yoldan girdim yoksa 3 saat beklerdik heralde...

ben kendi adıma o kadar para verip haftasonumu mahvetmem bir daha...

gideceklere bir tavsiye giderken kesinlikle yanınıza kulaklarınız tıkamak için bir şeyler alın...sağır edici bir ses var...kulak tıpası almak zorunda kaldım...şu su kaçmasın diye olanlardan 50 kuruşluk şey 10 ytl idi bilginize...

Alıntıları Göster
    valla ben de beleş biletle girdim. girdiğim yer 106 ytl idi. asla 106 verip de girmem oraya

• Yazık. Devletin kaç yüz milyon doları çöpe gitti. Pisti devlet milletin parası ile yaptı, kaymağını ecclestone denen adam yiyor. Olimpiyat stadı inşaatı gibi ülkemizdeki en büyük yolsuzluklardan biridir herhalde. Yönetecilerimiz ne zaman akıllanacak ve bir iki tane görünürde masum niyetli ama devletin parasını çarçur eden adamların böyle projelerine kanmayacak! Devletin arazisine pisti yaptırdılar, pist yapılmadan önce bu işin içindeki bazı işadamları Aziz Yıldırım gibi adamlar binlerce dönüm araziyi ucuza aldılar, şimdi altın fiyatına bu araziler. Ülkemizde zengin böyle olunuyor, fabrika açmanıza hiç gerek yok.

Olimpiyat stadı- F1 pisti- karadeniz sahil yolu gibi projelere giden paralarla ülkenin büyük şehirleri arasına hızlı tren yapılabilirdi.

Şahsım adıma bana beleş bilet verseler, tüm günümü trafikte- pistte eziyet çekerek oraya gitmem. F1 in patronunun cebini doldurmak istemem. O da kar etmez olunca burada yarış düzenlemez artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

bunun mantıgı budur..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

bunun mantıgı budur..

Ne kadar ekmek o kadar köfte olmasın o neyse,
    Bu şekilde ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıla gidersek ekmek kalmıycak...
    Ben insanlarımızın toplumumuzun durumundan rahatsızım kazanamıyorlar ki nasıl gitsinler o kadar para verip
    Ondan sonra boş kalır tabi...
    Sızlanan yok malesef, olması gereken bunlar. Eğer senin o dediğin mantık doğru olsaydı o koltuklar boş kalmazdı.

• çok doğru yazmışsın kardeşim. Alkışlıyorum seni…

o feci politikanın üzerine bir de “tribünler bomboş neden acaba” triplerine girmiyorlar mı, “işte sizin aklınız bu kadar” diye bas bas bağırmak istiyor insan…

quote:

Orjinalden alıntı: litmus

Tam bir fiyasko! Büyük umutlarla yapılan, dünyanın en büyük organizasyonlarından sayılan Formula 1 ne yazık ki bizde trajıkomik bir şekilde fiyasko...Onca para verip onca yol tepip bu büyük organizasyona katılmak isteyen arkadaşları uyarıyorum. Bu ürün "kusurludur". Neden mi? Birkere biletlerde ve web sitelerinde yer alan pist haritası bilgileri yanlış...Giden yada gitmeyi hayal eden arkadaşlar biletinizi almadan önce haritaya bakıp yer tayin ediyorsunuzdur. Ben de öyle yaptım. Yerim 7. virajdı çünkü (haritaya göre) hem iyi bir açı hem de tam karşınızda dev ekran olduğu için yarışın tamamını zevkle izleyebileceğiniz bir yerdi. Daha önce yarışa gitmiş arkadaşlar bilirler ki yarışı pistten izleyen ile tv den izleyen arasında çok fark vardır. Çünkü pistte ki kişi herşeyi görmez! Ancak önünüzde dev bir ekran olması bunu mümkün kılar. Fakat ne yazık ki o ekran orada yoktu! Olmama nedeni? O kısım tamamen duygusal! Pistte 30 Euro'ya kiralanan uydu bağlantılı el monitörleri. Bunla kalsa iyi, bu kadar amatörlük olmaz dedirtecek bir nokta daha: biletin üstünde yazanwww.istanbulpark.com adresi doğru adres bile değil! Daha da amatör hatta rezaketi pistin içine girebilen ve adını "başıboş köpek" koydukları hayvan (komik fakat rezil oluyoruz)...Pist etrafında satılan yiyecek ve içeceklerin uçuk fiyatları, oldukça berbat ses sistemi...vs çevresel eğlence elemanları oldukça zayıf...Bilet fiyatlarına gelince, fiyatlar dunya standartlarında yani monza da bilet kaça ise bizde de üç aşağı beş yukarı aynı fakat satın alma gücü hiç hesaba katılmamış durumda. Onca yol tepiyorsunuz, onca para verip güzel bir haftasonu geçirmek istiyorsunuz ama herşeyin bir balon olması gerçekten yazık...Sakın kalkıp bazı kişiler "neden katılım az" "her yıl katılım düşüyor" gibi saçma sapan ifadelerde bulunmasınlar bunları söylemeden önce bir zahmet ana tribünden veya paddock'taki kulelerden kıçlarını kaldırıp pistte bir tur atsınlar...Bu zihniyetle bu iş olmaz! Geçmişten gelen örümcek kafalı yönetim ancak pistin girişine "Sayın Cumhurbaşkanımız Hoşgeldiniz" yazabilir, tüm yapabileceği budur!

• quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

çok doğru yazmışsın kardeşim. Alkışlıyorum seni…

o feci politikanın üzerine bir de “tribünler bomboş neden acaba” triplerine girmiyorlar mı, “işte sizin aklınız bu kadar” diye bas bas bağırmak istiyor insan…

quote:

Orjinalden alıntı: litmus

Tam bir fiyasko! Büyük umutlarla yapılan, dünyanın en büyük organizasyonlarından sayılan Formula 1 ne yazık ki bizde trajıkomik bir şekilde fiyasko...Onca para verip onca yol tepip bu büyük organizasyona katılmak isteyen arkadaşları uyarıyorum. Bu ürün "kusurludur". Neden mi? Birkere biletlerde ve web sitelerinde yer alan pist haritası bilgileri yanlış...Giden yada gitmeyi hayal eden arkadaşlar biletinizi almadan önce haritaya bakıp yer tayin ediyorsunuzdur. Ben de öyle yaptım. Yerim 7. virajdı çünkü (haritaya göre) hem iyi bir açı hem de tam karşınızda dev ekran olduğu için yarışın tamamını zevkle izleyebileceğiniz bir yerdi. Daha önce yarışa gitmiş arkadaşlar bilirler ki yarışı pistten izleyen ile tv den izleyen arasında çok fark vardır. Çünkü pistte ki kişi herşeyi görmez! Ancak önünüzde dev bir ekran olması bunu mümkün kılar. Fakat ne yazık ki o ekran orada yoktu! Olmama nedeni? O kısım tamamen duygusal! Pistte 30 Euro'ya kiralanan uydu bağlantılı el monitörleri. Bunla kalsa iyi, bu kadar amatörlük olmaz dedirtecek bir nokta daha: biletin üstünde yazanwww.istanbulpark.com adresi doğru adres bile değil! Daha da amatör hatta rezaketi pistin içine girebilen ve adını "başıboş köpek" koydukları hayvan (komik fakat rezil oluyoruz)...Pist etrafında satılan yiyecek ve içeceklerin uçuk fiyatları, oldukça berbat ses sistemi...vs çevresel eğlence elemanları oldukça zayıf...Bilet fiyatlarına gelince, fiyatlar dunya standartlarında yani monza da bilet kaça ise bizde de üç aşağı beş yukarı aynı fakat satın alma gücü hiç hesaba katılmamış durumda. Onca yol tepiyorsunuz, onca para verip güzel bir haftasonu geçirmek istiyorsunuz ama herşeyin bir balon olması gerçekten yazık...Sakın kalkıp bazı kişiler "neden katılım az" "her yıl katılım düşüyor" gibi saçma sapan ifadelerde bulunmasınlar bunları söylemeden önce bir zahmet ana tribünden veya paddock'taki kulelerden kıçlarını kaldırıp pistte bir tur atsınlar...Bu zihniyetle bu iş olmaz! Geçmişten gelen örümcek kafalı yönetim ancak pistin girişine "Sayın Cumhurbaşkanımız Hoşgeldiniz" yazabilir, tüm yapabileceği budur!
    fiyatlar ucuk bence . evden oturup 106 ekran lcd tv karsısıdnda seyretmek bana daha keyıflı gıbı gelıo
    home cinemayı da bi açmısımkı kulaklarım bayram etti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 13 Mayıs 2008; 12:05:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

fiyatlar ucuk bence . evden oturup 106 ekran lcd tv karsısıdnda seyretmek bana daha keyıflı gıbı gelıo
    home cinemayı da bi açmısımkı kulaklarım bayram etti .

Alıntıları Göster
    Valla paran varsa bastıracan 700 YTL baba baba izleyecen

Diger türlü gitmeye değmez bu tur rezilliklerle baş başa kalıyor insan

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW SAUBER F1

Valla paran varsa bastıracan 700 YTL baba baba izleyecen

Diger türlü gitmeye değmez bu tur rezilliklerle baş başa kalıyor insan

Alıntıları Göster
    formula1 olayi pendik civarlarini degerlendirmek icin yapilmis basarili bir operasyondur.
    o baslangicta olan 2000 cingoze bi bakmak lazim hangilerinin ne kadar arazisi var o civarlarda?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.