Şimdi Ara

Ben böyle birşey görmedim Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elime bir harddisk geçti; dedilerki elektirikler gitmiş gelmiş bilgisayar çalışmıyor. Ben harddiski slave olarak bağladım başka bir makinaya, xp harddiski tanıdı( seagate baracuda). Gelin görün ki bilgisayarıma girdim yok... denetim masasından donanıma baktım var ve düzgün çalışıyor diyor. Başlangıç disketi ile açtım harddisk görünmüyor. Fdiskten baktım dosya sistemi bile görünmüyor. Bu harddisk ne yapıyor bilen varsa yardım etsin mğbarek ramazan günü.

Jumper falan demeyin hepsini kontrol ettim arkadaşlar...

Formdaki üstadlardan yardım lütfen...

• at o hdd i cöpe bence.
  • Eğer hdd yi slave olarak bağladığında DOS ortamında görüyorsa ordan dosyaları kurtarmaya çalış. Olmadı format atmayı dene , başka bir çözüm yolu gelmiyor aklıma. Kolay gelsin
  • icinde onemli bilgiler yoksa tekrar dosya sistemi olustur cunku dosya sistemi kaybolmus gibi geldi bana
  • Hardiski atmayı en sona saklamam gerekiyor çümki içinde önemli bilgiler var. Dosya sistemi oluşturuyum diyorum (galiba dosya sistemi iptal...) verileri nasıl kurtarırım diyorum? acaba vrileri data recovery programlarıyla kurtarabilirmiyim? Formattan dosya kurtulduğunu duymuştum ama fdiskten bilmiyorum...
  • partition magic pro 7 veya bulabilrsen 8 yüklemeni tavsiye ederim
    senin gibi en az 10 defa olan problemleri cozduk
    ms gormuyor ama pm goruyor
    bozuk sektor vardır mutlaka
    donanım bozuk degilse mutlaka problemın cozulur bu yazılımla
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mechanical24

partition magic pro 7 veya bulabilrsen 8 yüklemeni tavsiye ederim
    senin gibi en az 10 defa olan problemleri cozduk
    ms gormuyor ama pm goruyor
    bozuk sektor vardır mutlaka
    donanım bozuk degilse mutlaka problemın cozulur bu yazılımla
    kolay gelsin

eğer veri silmeden dosya sistemi kurabiliyorsa çözüm bu programdır bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • veri silme yok binbaşım
    veri taşıma var
    favori programım
    HDD niz varsa illa buda olsun PM7
    kolay gelsin
  • merak etme format at yada fdisk ile bölümleri tekrar yarat önceki vrilerine büyük ihtimalle tekrar kavuşursun. Geçen hafta 80gb veriyi geri getirdim hemde 3-4 defa fdisk yapılmış defalarca format atılmış (ama üzerine yeni veri yazılmamış) harddiskten. Kurtarıcı programın adı:"active@ undelete 5.1.005" 2.5 mb birşey. heryerde ilacı da var kolay bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacman -- 22 Ekim 2005, 5:10:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.