O zaman gitarı bilgisayara tak.Eğer bilgisayarında Guitar Rig varsa distortion falan tonlarını güzel bir şekilde alırsın.Millet rahatsız oluyor diyosan tak bilgisayara kulaklığı gitarın tadına var.
Güzel fikir.Sağol Jack bilgisayara uymuyor yalnız küçültücüsü var mıdır?
Evet 3.5 mm'ye dönüştüren küçültücü aparatı var. Ben amplitube 3 kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.
@Jungle Boogie, hocam sende galiba gitar çalıyorsun.Ben yarın çarşıya inecem pena almaya. Dunlop un tortex penalarından kullandın mı? Sertlikleri nasıl jazz 3 gibi esnemez yapıya sahip mi 0.88 veya 1.14 mm si?
Bana bişey demiyolarda anneme çocuğunuz fareye yavaş bassın çok oynatmasın ses geliyor demişler.
quote:
Orijinalden alıntı: ArjesT
Bana bişey demiyolarda anneme çocuğunuz fareye yavaş bassın çok oynatmasın ses geliyor demişler.
quote:
Orijinalden alıntı: Jungle Boogie
quote:
Orijinalden alıntı: `PentAgrAm
quote:
Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_
O zaman gitarı bilgisayara tak.Eğer bilgisayarında Guitar Rig varsa distortion falan tonlarını güzel bir şekilde alırsın.Millet rahatsız oluyor diyosan tak bilgisayara kulaklığı gitarın tadına var.
Evet 3.5 mm'ye dönüştüren küçültücü aparatı var. Ben amplitube 3 kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.
+1
Ayrıca Amplitube nasıl? Kullanışlı bir program mı? Biraz Anlatırsan sevinirim
gündüzler çuvala mı girdi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jungle Boogie
quote:
quote:
+1
Ayrıca Amplitube nasıl? Kullanışlı bir program mı? Biraz Anlatırsan sevinirim
Açıkçası Guitar Rig 3 mevcut ben de fakat kullanmayı beceremiyorum. Emin olun Amplitube tüm serilerinde çok kullanışlı, basit ve geniş yelpazeli bir programdır. Ben şu an Amplitube 3 kullanıyorum. Asio4all sanırım zaten mevcuttur sizde. Amplitube ile midi seçeneğinde inanılmaz wah tonları yakaladdım. Kirk Hammett'ın wah tonunu yakaladım diyebilirim. :) Wherever i may roam'un solosunu bilirseniz aynı tonu yakaladım. Aynı zamanda clean, blues ve crunch efektleri çok başarılı. Özellikle ballad şarkıları çalarken crunch tonlarında harika sesler alınabiliyor. Her yönden kullanımı kolay bir program ve herkese öneririm. Fakat Guitar Rig'den bir türlü ses alamadım. Distortion tonlarında dip gürültüsü daha az ise bir süre tercih sebebim olabilir tabii nasıl kullanacağım hakkında biraz yardımcı olursanız.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ArjesT
Soba sabah tutuşsun diye arkadan demirle oynatılır biraz ses yapar biliyodur herkes.Niye sabah yapıyormuşuk.4 yaşında kardeşim var onlar uyanmasın diye soğukta yatıcaz.Bana söylese vericem ağzının payını ama annem komşudur bişey demiyelim diyolar bıktım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme