Şimdi Ara

Ben bu forumda yeniyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Ben bu forumda henüz yeniyim ilk olarak TR serverinde oynuyorum gümüş 5 deyim. Nickim:xxxogulxxx simdi ögrenmek istediklerim bu forumda ne tür şeyler konusulur? Aynı zamanda yanıma (Çok iyi bi Adc yada support duo arıyorum ) cevaplarınızı bekliyorum.

• çok iyi adc arıyorsun
  • istediklerini sorabilirsin tek bir şart var önce arama yap arama yapmadan açılan konulardan nefret ediyorum herkes gibi onun haricinde alım satım işleri yasak

öyle işte herşeyi konuşabilirsin he bide QQ konusu açma
  • Adc ve supportu becerdigimi düşünüyorum yani yanıma iyi adc yada iyi support gelirse ilerleyebilcegimizi düşünüyorum.
  • Matıklı mantıksız her konu itinayla troller tarafından baltalanır.Oyundaki güncel bilgileri,şampiyonlar ve patchler hakkındaki yorumları okuyabilirsin.Ara sıra komik konular olur.Haftalık vlad alayım mı konusu eksik olmaz.Bir kaç tane alışılmış resim vardır onlar her resim çizdim konusunun altın konur.Ağlama konuları meşhurdur.Böyle bir forum işte.
  • Forumda konuşulanlar ilk sayfada gördüklerin işte. Şu OP bu OP konuları var, Şu bu useless konuları var, eloboost yapanların konuları var, TR ve West ağlama konuları var, troll konular var, tartışma konuları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selam forumda yeniyim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -Yav he he

-Darius al qnq tek atıyo

Konuşulan şeyler bunlar hemen hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgileriniz için sağolun.
  • Forumda yenisin. Tamam hoşgeldin açtığın konulara dikkat et fazlasıyla trollenir.

Oyundada yenisin sanırım o nickini değiştirirsen iyi olur neden diye sorma sadece değiştir. Kendi ismimi görünce bi tuhaf oluyorum

Forumda troll konular dışında tartışma-yeni gelicek yamalar-champlar vs. videolar falan filan konuşulur
  • Sonuna kadar haklısın aslında oyunda pek yeni değilim sadece uzun bi ara vermiştim bu arada nick degistirmek çok para yoksa bende değiştirmek istiyorum
  • " Darius al teq atıqo qnq "

- Bir DH atası
  • pek yeni gibi gelemdi ama neyse ogul devrımden selamlar zzzz
  • Pulsefire Soroko var.

Eğer istersen ekle: khanjui
  • Ekle khanjui.

• Nick op
  • Sana tek onerim yanlis bisey soyleme yoksa vura vura olduruyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: UchihaItachi

Adc ve supportu becerdigimi düşünüyorum yani yanıma iyi adc yada iyi support gelirse ilerleyebilcegimizi düşünüyorum.

flexXx ekle skype varsa skypedada ekle : sinan0310
  • Sadece emin olduğun konular hakkında yorum yap. Burada kimse ile laf dalaşına girme ciddi zararlı çıkarsın. Hiç bir şekilde darius'u övme. Mongol Aslan resmini bir yerden indir. Ekle khanjui olayına alış. Ha birde KıL* vardı eskiden onu bil. O adam efsaneydi..
  • yalan söyleme DH ifşacıları var american ajanı gibi dikkatli ol

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.