Şimdi Ara

Ben bu işi anlamadım.. Help me..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır g1 de çırpınıyordum 90-99 elo arası git gel git gel git gel git gel yapa yapa sinir krizi geçiriyordum.. En son lp'm 87 ye düştü.. Dur dedim ya ne olacaksa olsun yeter artık ya dedim bi ranked girdim.. Maçı kazandık ve beni 87 lp den direk serilere attı.. Üstelik 97 lp ye gelince 1 lp veriyordu sürekli.. Anlamadım gitti tabi bende durumdan istifade edip altın oldum ama bu kafamı karıştırdı.. Hainlik olabilirmi acaba..

• help me yazınca çok havalı olmuşsun qnq
  • olur arada
  • bu konu hakkında yakın zamanda bir araştırma yaptım.
    http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3441199

mmr op kısaca
  • banada olmustu 99 puanken 10 maç almıştım 10 maç 0 lp

dışarı çıktım bankaya ugradım geldim 4 5 maç üst üste kaybettim sonra birden 84 puandan seriye attı
  • Bunu etkileyen çok şey var. Ana nedeni ligdeki çekişme diyebilirim. Senin puanına yakın çok sihirdar varsa lp azalır. Rekabet ister Riot senden.
    Bunun dışında MMR, karşı takımın lig seviyesi, oynadığın rollerin gerektirdiği optimum KDA, Riot Şans Sisteminin çalışıp çalışmadığı( unranked oyuncu falan gelir arada) gibi faktörler LP puanına etki eden ufak faktörlerdendir.

Hemen şunu belirteyim bazı sihirdarlar "Expungee sen kimsin yaa diyebilir. diamond'a çıkana kadar 7 kere tribunal yiyen, 20 üzeri ticket atan biridir kendileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.cotur

2 haftadır g1 de çırpınıyordum 90-99 elo arası git gel git gel git gel git gel yapa yapa sinir krizi geçiriyordum.. En son lp'm 87 ye düştü.. Dur dedim ya ne olacaksa olsun yeter artık ya dedim bi ranked girdim.. Maçı kazandık ve beni 87 lp den direk serilere attı.. Üstelik 97 lp ye gelince 1 lp veriyordu sürekli.. Anlamadım gitti tabi bende durumdan istifade edip altın oldum ama bu iş kafamı karıştırdı.. Hainlik olabilirmi acaba..

silverda de 15 maçta 80 puan yaptıktan sonra bir maç yenildim 32 lp gitti sonra bir kazandım 37 lp 2. kazanışımda serilere attı.
    Kazandığım son 2 maça baktığımda takımımdaki ve karşımdaki adamların hepsinin gold 3-4 arası oyuncular olduğunu görmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.