oyunu 15 saate donload ettım kaydolmaı bılıyorum sıze karakter yapılandırma hakkında soru sorucam
1-bır ıd de kac karakter olabılıyo 2-server nasıl secılıyo 3-ırklar bırbırıne dusmanmı?? 4-ben oyuna kaydoldum aynı ıd de farklı ırklardan adam yapabılırmnıyım 5- buyuyu sevmem ama yenı baslarken hangı karkteri secıyım???? 6-su hawk eye /ranger gıbı seyler hakında bılgı verırı mısınız
bılıyorum forumda kesın yazoyodur ama bısı anlamadım
sımdıden teskurler
bir ıd de 6,7civari karakter açabiliosun istedin ırkı aynı ıd de açabilirsin ırklar birbirine düşman değil benim bildiğim hawkeye insan okçu silver ranger elf okçu bence hawkeye daha iyi
1-en fazla 7 tane alıyor. 2-server kastein,titan..vesaire gibi yerlere 2 kere tıkladığında açılır.yanlız o girmek istediğin yerin üstün de fullk yada down yazıyorsa giremezsin down o serverin çökmüş olduğunu belirtir.ama orayı bir kaç kere zorlarsan açılır.good da ise o servere girebilirsin demek. 3-ırklar birbirine düşman değil 4-aynı ıd de farklı ırklar yapabilirsin 5-başlar ken elf lerin mystic olanını seçmeni öneririm 6-hawk eye insan okçu,silver ranger elf okçu bu forumlardan bir şey anlamaman normal çünkü bende bir şey anlamadım
Hawkeye human okcu Soyle ozekliyim
Yuksek Acurry ve Dmg ye Sahıp.
Silver Ranger.
Dusuk acurry Vede yuksek Kosma hızına sahip.Birde Crit sansı fazla.
Acurry(Senin adamlara tutturma oranın)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme