Şimdi Ara

Ben bu pc yi niye satamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emektar Canavarı Satıyorum | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Arkadaşlar koymadığım yer kalmadı. Bir türlü satamadım bilgisayarımı. Parça parça mı satsam acaba? elimde parça kalır diye endişe ediyorum ne yapmam lazım?

• fiyat mı yüksek acep?

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Sitelerde 15-20k arası sizinkinden daha güncel sistemler bulunuyor. Moralinizi bozmayayım ama piyasayı bilen kimse 15k vermez o sisteme. Daha uyguna 12 nci nesil intel işlemci, intel ekran kartlı sistem alınıyor. arc a750 şu an sizin kartınızdan daha performanslı, mesh shader vs. bir sürü de avantajı var ve 13k komple sistem alınabiliyor.

Fiyat bir tarafa piyasa durgun, kimsede para yok, bilgisayar sezonu değil. Garip gelebilir ama kışın canlanır biraz bu sektör, yazın herkes sokaklarda, sosyalleşme derdinde, sıcaktan bilgisayar başına geçemiyoruz.

Fiyat düşürün diyemem size de hak veririm, ödenmiş bir para var, size göre bir değeri var. Kurumsal sitelerin fiyatlarına gör fiyat biçemezsiniz; Adamların sattığı sistemler amerika micro center'da 300 dolar hatta daha ucuz falan.

Parça parça satmaya çalışın. Anakart, işlemci ve ramleri ayrı, ekran kartını ayrı, kasa ve psu ayrı. En az zararla böyle satarsınız.

Uyku tutmadı, öyle başlığı görünce biraz yorum yapayım dedim. 7 yıl teknik servis işletmiş, perakende donanım satmış birisi olarak naçizane.

• Kasayı ayrı, monitör ve diğer ekipmanları ayrı satmayı denerseniz şansınız çoğalır bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Impheatus I kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam şöyle söyliyim.

Benim bu sisteme yaptığım maaliyet en fazla 4-5bin ama fiyatı düşürmeyi düşünmüyorum. Bence çok dolu bir sistem 1 m2ssd 1 satassd, 2 hdd ve muadillerine kıyasla daha yüksek bir psu. Ayrıca disk okuyucu mevcut. Bir de 13-14 bin civarlarına pc araştırdığımda daha eski nesil pcler veya yeni ama performansı daha düşük pclerle karşılaştım yani dediğiniz gibi bir durum pek yok gibi. arc a750'li sistemler konusunda da şöyle... 15k bandındaki sistemlere baktım kesinlikle benim pc ile kıyaslanmaz. Sadece tek bir ilana denk geldim harbi iyi fiyat verilmiş yeni nesil sayılabilecek bir pc. Ama bu da benim pc nin ortalama hatta ucuza yakın bir fiyata sahip olduğunu gösteriyor. Yani başka bir sorun var.

Zaten ilanım görünmüyor yani kimse tıklamıyor, her farklı yerdeki ilanımda en fazla 50 tık var. Piyasa konusunda haklısınız sanırım, hareketlendiği zaman ben askerde olucam o yüzden ya limde kalıcak ya da dediğiniz gibi parça olarak satıcam. Dediğiniz metotla satmayı denicem teşekkürler...

• Harbiyeli 3779 kullanıcısına yanıt

Rica ederim. İllaki parçalarınızın değeri var, onun farkındayım.

Youtube kıyaslamalarına bakmayın hocam. Arkadaşım ryzen 5600 ve rx 5700 xt kullanıyor, bende de 12600k ve arc 750 var. Birebir kıyaslama şansım olduğundan söyledim onu, ciddi fark oluyor yeni oyunlarda, genel olarak arc sistem %20 daha performanslı, yoksa kötülemek için söylemedim.

Umarım değerinde satabilirsiniz, kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben bunu hak ettim mi? Ss’li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.