Şimdi Ara

Ben bunu hak ettim mi? Ss’li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trez

dc kızıyla olur hemşireyle olmaz

neden hocam

• Sabahın 10unda müziğin sırası mı? Ayrıca niye o kadar emoji kullanıyorsun? Kızın tavrına bakılacak olursa biraz daha ciddi konuşmanı tavsiye ederim. Gününü sorabilirsin en basitinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemşire ye yazman bastan hata dostum

• Cidden,alt tarafı biraz duygusal,düşünceliyi oynayacak onu da yapmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Boşta kalan Hemşire bulması mucize

• Ne kadar boş ve sıkıcı işler , kızın gönlünü hoş edip gülsün diye 40 takla atiyonuz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Flowles

Ne kadar boş ve sıkıcı işler , kızın gönlünü hoş edip gülsün diye 40 takla atiyonuz ya

napalım peki erkek erkeğe mi takılalım. bir şekilde kız ayarlamak lazım. ben bu kadarını da yapamıyorum hayatımda bi kızı telefon rehberime bile eklemedim akraba olmayan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 22 Ağustos 2021; 17:36:27 >
  • Türkiye dans kursları cemiyetinde adın çıktı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: alvete

Bu mesaj silindi.

hocam yüz yüze daha samimiydi neden böyle oldu anlamadım

o bulusma teklif ettigim aksam dans cikisi ben oturmus sigara içiyordum o da aşağı iniyordu diğerleriyle birlikte topluca gittiğimiz yere geçmek için, geliyor musun diye sormuştu bana mesela

• Konuya , ' yine marazdır bu ' diye girdim.

Y
    İ
    N
    E

Y
    A
    N
    I
    L
    M
    A
    D
    I
    M

• Siz o zaman bir daha yuz yuze gelin hocam. Telefondaki tavrina benzer davranirsa hic arkaniza bakmayin. Yok yine samimi davranirsa demek ki insanlarin cogunlugunda oldugu gibi bir salaklik geni tasiyor demektir. Universitede cok karsilasirsiniz boyle insanlarla bir gun deliler gibi sohbet edersiniz ertesi gun yaninizdan gecer sanki sizi hic tanimiyormus, bir gun once cilginlar gibi ayni masada oturmamissiniz gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alvete

Siz o zaman bir daha yuz yuze gelin hocam. Telefondaki tavrina benzer davranirsa hic arkaniza bakmayin. Yok yine samimi davranirsa demek ki insanlarin cogunlugunda oldugu gibi bir salaklik geni tasiyor demektir. Universitede cok karsilasirsiniz boyle insanlarla bir gun deliler gibi sohbet edersiniz ertesi gun yaninizdan gecer sanki sizi hic tanimiyormus, bir gun once cilginlar gibi ayni masada oturmamissiniz gibi :)

gelemeyiz dans kursunu bıraktım başka yerdeki kursa başlıcam yarın, o kursta bana artık kız düşmez diye bıraktım orayı

• Çıkışta git yanına,buluşma ayarla güzel bir yerde yemek yiyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 22 Ağustos 2021; 19:8:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

Çıkışta git yanına,buluşma ayarla güzel bir yerde yemek yiyin.

• ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

?

Buluşmayı kabul edecek gibi mi gözüküyor

• Geç başkasına o zaman,vakit kaybı olmasın. Buluşma deyince çinli sevgilime yemeği kitlediğim aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 22 Ağustos 2021; 19:24:16 >
  • ‘Hemşire hanımla be zaman görüşeceğim’ lafı özgüvensizlik içeriyor. Olumsuz cevap alma ihtimalin olan kişiyi 3. şahıs olarak ifade edip konu dışına itiyorsun ki kendince rencide ya da rezil olmayasın. Kadınlar salak değil anlıyor böyle şeylerden. Doğrudan konuş ve net ol, yılışık ifadelerden de sakın, daha etkileyici olacaksın. Yine de olumsuz olursa kafanda şüphe kalmaz uzaklaşırsın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hocam zorlamayın siz de incelsiniz işte

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.