"Ben Bursa'yım" diyebilen herkesin uğraması ve faydalanması gerektiğini düşündüğümüz www.bursayim.com sitesi, Bursa'ya değer katmak üzere yola çıkmış bulunmaktadır.
bursayim.com sitesi, Bursa'yı yani yaşadığı şehri, yaşadığı ülkeyi ve yaşadığı dünyayı bilen, her olaydan haberdar olmak isteyenler için, önce Bursalılara sonra Türkiyeli herkese ve dünyalı tüm insanlara yöneliktir.
"Ben Bursa'yım" diyerek her alanda Bursa savunması yapabilen, şehrini her ortamda ve her şartta tanıtabilenleri aramızda görmekten gurur ve onur duyarız. Yine Bursa'yı tanımak ve bilmek isteyen herkese, "Ben Bursa'yım" diyebilenlerden bir kaynak olarak konumlandırmak mümkündür. Şehri bilmek ve şehre gerektiği ilgiyi alakayı ve değeri katmak o şehrin tüm bireylerinin asli görevi olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu hareketle de "Ben Bursa'yım" söylemini bulunduğu her ortamda dile getirebilenlerden gücümüzü alarak, ilerlemeyi düşündüğümüz bu yolda maksimum fayda sağlamak amacındayız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme