arkdaşlar merhaba ben bilgisayarı açıp ctrl+alt+delete yaptığımda arkada çalışan 10 tanenin üzerinde svchost ve 6 7 tane internet expolerer ve şimdi tam adını hatırlayamıyorum ama bişey proxy görüyorum işin komik yanı sorun internet expolererda diye onu sistemden kaldırdım. he bide 13tnb.exe gibi bişeylerde çalışyo onlarıda sonlnadırıyorum ama yok ad-aware yle güvenli mod da da tarattım hiçi bişey yok ne yapmam gerekiyo format atmak istemiyorum çünkü format atmadan önce en az 6-7 dvd yazma gerekir ve bu çok uğraşıtırcak yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
Adaware sadece casus programlar içindir. Senin bir virüs programı bulman gerekiyor. Nod32, kaspersky bu ikisinden birini sitesinden indir, kur ve çalıştır. Tabi bu programlar ücretlidir. Ama 30 günlük deneme süreleri olduğundan işini görür. Ayrıca ücretsiz olarakta Antivir ve ya Avast kurabilirsin. Onlarda işini görür.
Tabi birçok arkadaş virüs konusunda çok hassas!! olduğundan birazdan burada bir kargaşa çıkabilir. "Yunus idi, Hıdır idi" kargaşası...
antivir kullan derim.
arkadaşlar teşekkürler yardımlarınız için..
avira antivir kullan ücretli programların bir çoğundan daha iyi
Nod32 öneririm.Bilgisayarını da kasmaz ayrıca..
beyler herkesin önerdiğini indiriyorum bakalım hangisi iyi gelicek bizim hastanın derdine cevaplar için teşekkürler....