Şimdi Ara

logitech g27 bozuk çıktı sanırım kullananlar bi bakarsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan bilgisayardan g27 aldıum elime ulaştı bilgisayara bağladım kurdum kendi kendine bi sağa bi sola dönüp ortaladı o ana kadar sıkıntı yoktu sonra oyuna girmediğim için olabilir çok sertleşmişti direksiyon ama zorlayınca dönüyordu (bu durumu kullananlar bilirler sanırım o yüzden soruyorum) döndürüp bıraktıktan sonra kendi kendine geri ortaya dönüyuordu ama şunu farkettim ki her 900 derece çevirip bırakmam da ortanın biraz daha sağına dönüyordu ve hafif sağa kaymış yeni konumunu orta olarak görüyordu. demek istediğim oyunda direksiyonu ortalayınca g27 biraz sağa yatık kalıyordu. neyse sola çevirip bırakıyorum biraz sağa kaymış olarak dönüyor sağa çeviriyorum yine biraz sağa kaymış olarak dönüyordu. forcefeedback devreye sokmazsak bu sorun yok ama kendisi ortaladığı zaman ortanın biraz daha sağına ortalıyor her çevirmemde daha sağa ortalıyordu ben de değğişime yolladım yarın yenisi elime ulaşacak acaba bu sorun benden kaynaklı olabilir mi sizin başınıza böyle bişey geldi mi ? direksiyonu takınca sertleşiyor oyuna girmeden sert haliyle çevirmek zarar vermiş olabilir mi? şimdiden teşekkürler cevaplayan herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzafurkan -- 19 Ağustos 2015; 18:43:31 >

• yok mu bi cevap yazabilecek
  • Git geri ver hocam. Uğraşma. Yanlış birşey yaparsın kullanıcı hatası diye ürünü garanti dışı bırakırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış anlaşılmışım sanırım kardeşim ürünü değişime gönderdim çoktan. internet üzerinden almıştım. yarın ulaşacak elime yeni ürün. ben kafama takılanları soruyorum bu bir sorun mudur karşılaşan var mıdır oyuna girmediğimiz zaman direksiyon sert oluyor o sertlikte çevirmek zarar verir mi cihaza gibisinden. yeni üründe de sorun çıkmaması için sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzafurkan

yanlış anlaşılmışım sanırım kardeşim ürünü değişime gönderdim çoktan. internet üzerinden almıştım. yarın ulaşacak elime yeni ürün. ben kafama takılanları soruyorum bu bir sorun mudur karşılaşan var mıdır oyuna girmediğimiz zaman direksiyon sert oluyor o sertlikte çevirmek zarar verir mi cihaza gibisinden. yeni üründe de sorun çıkmaması için sordum

Sert davranma ürüne. Ben kullandığımda çok yumuşaktı direksiyonu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: hamzafurkan

yanlış anlaşılmışım sanırım kardeşim ürünü değişime gönderdim çoktan. internet üzerinden almıştım. yarın ulaşacak elime yeni ürün. ben kafama takılanları soruyorum bu bir sorun mudur karşılaşan var mıdır oyuna girmediğimiz zaman direksiyon sert oluyor o sertlikte çevirmek zarar verir mi cihaza gibisinden. yeni üründe de sorun çıkmaması için sordum

Sert davranma ürüne. Ben kullandığımda çok yumuşaktı direksiyonu.

Yanlış yönlendirme olmasın usbye bağlıyken direksiyon serttir. usb takılı değilse yumuşaktır. Oyuna girdikten sonra oyunun ayarlarına göre de yumuşak veya sert olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.