Şimdi Ara

Eski Bir Pioneer Ses Sistemi Hala İşe Yararmı Bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkeze s.a babamın geçliğinden kalma bi ses sistemi var elimde suan bu ses sistemini arabaya takmak istiyorum ve bu sistemin gücü ve ses kalitesi hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Bunların zamanı geçtimi hala kullanılırmı yardımcı olursanız çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al301u -- 1 Mayıs 2012; 9:48:50 >

• Arkadaslar bunların gücü ve ses kalitesi öğrenmek istiyorum ve Bunların hala işe yarayıp yaramıyacağını soruyorum size yardımcı olurmusunuz
  • Amfi çalışıyorsa ve hoparlörler patlak değilse işe yarar tabi ki, neden yaramasın?
  • free bas'ın vurduğu ses seni tatmin etmeyebilir.(kabinli bas'a göre)
    oval hoparlörlerinde keşke 6985 olsaydı...
  • Bildiğim kadarıyla kaliteli parçalar. eğer patlak çatlak varsa tamir ettirebilirsin ve çokta güzel ses verir
  • 302 F bass kabinde değil arka camın önündeki pandizotta kullanım içindir. Free Air subwooferların da babalarından denilebilir.
    Pioneer'ın eski ovalleri de çok iyidir, 6985 olsa efsane olurdu ama olsun bunlar da iş görür.
    Yalnız o anfi bu parçalar için küfür resmen.
    Çıkış gücü 35x2 Watt RMS ya da köprü ile 80x1 Watt RMS.
    Ne yazık ki ancak 6956 ovalleri besleyebilirsiniz bu anfi ile.

• Woofer için ayrı bir mono anfi alsan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tmm o zmn woofer için bi anfi alırım ben :) Parçalar gzl kaliteli ve efsane dionuz valla sabırsızlanıyom en kısa zmnda takmam lazım bunları :D
  • Of be, lise yıllarımın süper tesisatı..

Bu woofera bağlayacağınız yeni amfi RMS 150-160 bilemedin 200 wattın üzerinde olmasın.. Zamanla yakar..

Aslında bana kalsa hiç masraf etmeyin.. Ovalleri teybin çıkışına, wooferı da amfiye bağlayın olsun bitsin.. parçaları limitlerinde kullanmaya gerek yok..
  • benim araçta bu subwooferin aynısı takılı. 400 watt anfi-pioneer teyp-subwoofer-araç içi hoparlörleri ile bana ufaktan bir tesisat sunuyor. sobwooferin bir parmak girecek kadar kısmı yırtılmıştı, alttan güzel bir bally takviyeli yama ile hala kullanıyorum. çok abartmazsam yeterli güzellikte ses veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.