Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım zorlama bir şey çıkmaz ortaya. Hayırlı olsun. :)
  • keşke devamı olsaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Umarım zorlama bir şey çıkmaz ortaya. Hayırlı olsun. :)

+1
  • Ya şimdi isimler ve roller tamamen değişik olursa çok garip olur. İnşallah sanki bir filmin 2.sini çekiyorlar gibi devam ederler.
  • arkadaşlar karakterler değişecek büyük ihtimal bence iyi de olur..aynı işler güçler gibi birşey olacak sanırsam oyuncular kendilerini oynayacaklar..yazı onu gösteriyor leyla ile mecnun'un bittiğini öğrenen oyuncuları yeni bir macera arayışında olacak bizde onu izleyecez..aynı ahmet kural'ın murat cemcir'in giriştikleri macera gibi..güzel birşey olacak bence ;)
  • son sayfalarda okuyoyorumda herşey fake gözüküyor.dizi gerçek değilmi

tahminimce konsept aynı olabilir sadece isim değişikliği ile yeni bir başlangıç yapmış olabilirler veya sil baştan sıfır projede olabilir ama bana ilk ihtimal daha kuvvetli gözüküyor.
  • güzel olacak güzel...
  • Birileri ne yaparsa yapsın, hiçbir zaman susmayacak birileri var. Kendisi eleştiriliyor diye adam diziyi kaldırmaya çalıştı. Hey allaam ya.

• Hadi bakalım bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhe25

arkadaşlar karakterler değişecek büyük ihtimal bence iyi de olur..aynı işler güçler gibi birşey olacak sanırsam oyuncular kendilerini oynayacaklar..yazı onu gösteriyor leyla ile mecnun'un bittiğini öğrenen oyuncuları yeni bir macera arayışında olacak bizde onu izleyecez..aynı ahmet kural'ın murat cemcir'in giriştikleri macera gibi..güzel birşey olacak bence ;)

Ahmet Mümtaz Taylan aynı kafada aynı tadda aynı mizah anlayışıyla devam edicez dedi.Hem senin dediğin şekilde bi senaryoda Ali atay Serkan keskin kendilerini oynarsalar hem izlenmez hemde komik olmaz.Bence burak aksak ve onur ünlü daha iyi bi senaryo yazma kabiliyeti varken neden işler güçler kopyası bi dizi yapmak istesinler.Mantıklı değil bence.O gazete haberlerinde yapılan işler güçler gibi bi diziden kasıt adamlar Leyla ile mecnundan haberleri yok hiç izlemememişler anlaşılan burak askakla işler güçlerin senaristi akraba diye körü körüne bi öngörüde bulunmuşlar.

• bi fragmanı geleydi ii olurdu
  • Karakterler aynı kalır inşallah, heyecanla bekliyorum
  •  Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komple aynı devam etsin ve leyla olmasın. Bıktık kim olacak leyla değişcek mi haberlerinden. Şimdi daha güzel olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalyigitinal

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV

Tamamen farklı bir hikaye gelecek gibi şu resim onu gösteriyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

quote:

Orijinalden alıntı: bilalyigitinal

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV

Tamamen farklı bir hikaye gelecek gibi şu resim onu gösteriyor sanki.

Tamamen farklı bir hikaye zaten. Kadro aynı yanlızca..

• hikayenin leyla ile mecnunla alakasi olmaz sanmiyorum, burak aksak da oynayacakmis ben de ozledim'de bilgisi olan var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight82

hikayenin leyla ile mecnunla alakasi olmaz sanmiyorum, burak aksak da oynayacakmis ben de ozledim'de bilgisi olan var mi ?

Oynayacak dendi. İnşallah oynar :) kendisini daha önce Ramazan Güzeldir gibi projelerde görmüştük

• bence tutmayacak neden derseniz; oyuncular aynı karakterde olmuyacağı için

• Tutup tutmayacağı ilk bölümlerde belli olacak. Şimdiden konuşmak çok doğru değil bence.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.