Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leyla ile mecnun devam etmezse ki etmeyecek yapmaz trt denen kanal. Adam akilli dizi baslayana kadar tvyi acmadigim gunlere donuyorum sanirim hadi dagilalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neemiş bitmiş mi olur mu lan böyle şey. Oldu mu şimdi kime gülücez kime üzülücez biz. Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Vay be

• demek ki leyla ile mecnun final yapsa yerden kazırlarmış beni ben de özledim'in sonu bile bu kadar koyduysa..şu piyasa şartlarında ne diziler kaç sezon yaparken ben de özledim in 13.bölümde bitmesi türk televizyonları açısından utanç duyulması gereken bişeydir bence..
  • daha güzel bi final olabilirdi ama yine de duygulandım ben lan kendi arkadasımlarla dağılmış kadar oldum insallah baska bi hikayede yeniden birlikte olurlar bitti lan hadi allaha emanet
  • Şimdi film nasıl bitti.Olaya bağlamadılar mı hiç diziyi gerçek hayatta gibi mi gösterdiler set shnesiyle lütfen biri alıntılasın kafam çok karıştı

• han mevzusu kapandı her şey normale döndü ama normale dönerken deniz kızı ve selin'de gitti ve dağıldılar..
  • Vaaaaayyy be

Bu dizi bitmemeliydi be. Milet kitirik dizieri 10 sezon cekain bu kadar emek verilen kaliteli dizi bitsin. Vaaayyy be

• Finalde bi iki numara olur diye bekliyordum olmadi bitti.Televizyonuda bi daha açacagimi sanmiyorum artik

• quote:

Orijinalden alıntı: şekilli otomat

han mevzusu kapandı her şey normale döndü ama normale dönerken deniz kızı ve selin'de gitti ve dağıldılar..

Eyvallah nedense görmedim orayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Suarez

Vaaaaayyy be

Bu dizi bitmemeliydi be. Milet kitirik dizieri 10 sezon cekain bu kadar emek verilen kaliteli dizi bitsin. Vaaayyy be

• Final çok aceleye gelmiş belli ancak dizideki karakterlere ısınmıştım bayağı Umarım en yakın zamanda tekrar bir projeyle karşımıza çıkarlar.
  • Renji Abarai kullanıcısına yanıt
    1.5 sene önceki ramazan ayının eski bölümü evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Riven_ -- 30 Ocak 2014; 1:00:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Final çok aceleye gelmiş belli ancak dizideki karakterlere ısınmıştım bayağı Umarım en yakın zamanda tekrar bir projeyle karşımıza çıkarlar.

Ekibin kolay kolay yeni dizi yapacağını sanmıyorum . Belki 4-5 sene sonra . Oda belki

• o dağıldıkları sahne fenaydı...
  • PAYDOS

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

1.5 sene önceki ramazan ayının eski bölümü evet.

2013 ün ramazan ayinin bolumu eski degil 103.bolumden sonra cekilmis ama 103 de karakterler dagildigi icin yeniden bi kurgu yapmak yerine mecnunun sustugu zamandaki ramazani kullanmislar.

• Hani avcı trollü kapıda okla vurdu, sonra kaplıkçı dede içeri girdi ya, nasıl görüntüsü değişti

• Lm varken Ben de Özledim mı izlediniz?

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.