Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akasya Durağı, Arka Sokaklar ve diğer dizileri mi izleyelim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dönüşüm

@[bilalyigitinal]https://www.youtube.com/watch?v=5lh8jxK3LHY kızdırmışsın fıratı :D

Hiç bişey anlamadım ama elime telefonu verdi video çek dedi olaylar öyle gelişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalyigitinal -- 30 Ocak 2014; 1:42:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Akasya Durağı, Arka Sokaklar ve diğer dizileri mi izleyelim?

Hannibal, Dexter, Two and a Half Men izle.İlla Türkiye'den olsun diyorsan.Dudaktan Kalbe izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Leyla'yla Mecnun başlamış, diğer dizi final yapmış.Bunlar hep para.Trt1 daha sağlam para teklif etti demek ki.Direkt bitirdiler diğer diziyi.Bana kalırsa hiç iyi dizi değildi 2'side.Boşa izliyor millet.

Yok batman beyond öyle değil . Trt eskiden çekilmiş ama yayınlanmamış bir bölüm yayınladı . Ben de özledim'in finaliyle aynı geceye koydu bilerek . çünkü ben de özledim'in finalini izlemesinler diye . Trt leyla ile mecnun'un finalini göstermediği için bununda finalini göstermek istemedi . Artık nasıl bi mantıksa

• Bittiyor
  • Bari final bolumu iyi olsaydi ya. Gerci neyi anlatacaklardi ki, konu yok. Konusu ve karakteri olmayan dizi olmaz abi. Ekibi seviyoruz ama cekilen 13 bolum olsa olsa hayranlari sevindirmek icin cekilen 5 dklik video olur.

13 bolumden aklinizda hangi espri, hangi sahne kaldi Allah askina?

Boyle kotu patlamarini hic istemezdim. Saka maka fena fiyasko oldu.

Tabii bundan kotu cekseler bile izlerim. İns ileride bomba gibi donerler.

• Bundan sonra bir dizi daha beklemek saçma olur herkes dağıldı zaten anca film vs. olarak görürüz artık
  • Dizinin sonunda bi duygulandım beyler. L&M'deki gibi duygu patlaması yaşamadım ama ekibin dağılması beni gerçekten üzdü.Leyla The Band dağılmasa bari.

Bi de şöyle bir tivit var.Tiviti atan kişiyi tüm dizi ekibi falan takip ediyor. Eflatun Filmden biri herhalde.

Ahh Marla ‏@AhhMarla 48 dk.
    #bendeözledim #eyvallah sadece bir döner koltuk ve bir repliğe bakar ; 'dönüşümüz muhteşem olacak ! '

Ha bide bu var

fırat ‏@frtaltun 1 sa.
    "Hoşçakalın!" demedik ;) İyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatake Kakashi -- 30 Ocak 2014; 2:21:42 >
  • Kimi seviyorsak dağılıyor arkadaş...

• burak aksak'ın yazıları var ot'ta, biraz avutursunuz kendinizi.bir de sen aydınlatırsın geceyi hala gösteriliyor istanbuldaki sinemalarda, izlememiş olan varsa gidebilir.

bu konu da dağılacak heralde, iyi baksın herkes kendine.liseliler de bir zahmet uyusun artık adam o son sezonla dexter dedi de dudaktan kalbeyi hiç beklemiyordum

• Dizinin facebook sayfasında şu yazıyordu :

' başka bir hikayede görüşmek üzere '
    -burak aksak

' dizinin sonunda da fağılmadılar aynı yöne gittiler . Burda bir mesaj vermiş olabilirler bence

• quote:

Orijinalden alıntı: irerten

Bari final bolumu iyi olsaydi ya. Gerci neyi anlatacaklardi ki, konu yok. Konusu ve karakteri olmayan dizi olmaz abi. Ekibi seviyoruz ama cekilen 13 bolum olsa olsa hayranlari sevindirmek icin cekilen 5 dklik video olur.

13 bolumden aklinizda hangi espri, hangi sahne kaldi Allah askina?

Boyle kotu patlamarini hic istemezdim. Saka maka fena fiyasko oldu.

Tabii bundan kotu cekseler bile izlerim. İns ileride bomba gibi donerler.

Aklımda şu espriler kaldı .

- ali atay'ın deli yürek gibi giyinerek sonunda pelerin ve batman maskesi takarak deli yürek dizisine gönderme yapması .

- ali atay'ın yatağından at kafası çıkarak godfather'a gönderme yapması .

- burak aksak'ın breaking bad'ın türkiye versiyonunu yapıcam diye düşünmesi ve dizinin isminin ' kimyasala bulaşmıcan ' olması . Daha sonrasına benim kimyam iyi değil diyerek diziyi yapmaktan vazgeçmesi .

- hapıshane'de ki adamın vücudunda ki hapıshanenin haritasının dövmesi olarak prison break'a gönderme yapmaları .

Aklimda kalan bunlar

• Beyler biz de dağılmayalım
  • evim.şahane.gondermesI.iyiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece hem bende özledim hem lmyi izlerim artik. Lm öylesine bir bölüm mü yayinladi yoksa burak aksak'in anlattığı finali mi? Gerci dizi birden bitti finali cekmemislerdir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Ocak 2014; 5:33:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Bu gece hem bende özledim hem lmyi izlerim artik. Lm öylesine bir bölüm mü yayinladi yoksa burak aksak'in anlattığı finali mi? Gerci dizi birden bitti finali cekmemislerdir heralde

Mecnun konuşmadığı 1 yılı anlattı
  • hak ettiler.berbat diziydi resmen.Netten indirip izlemeye bile dayanamıyordum.düşünün artık bizim gibi lm fanları bile bu kadar kötülüyorsa kim izlesin : )
  • o değil de burak aksak güzel olta atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

hak ettiler.berbat diziydi resmen.Netten indirip izlemeye bile dayanamıyordum.düşünün artık bizim gibi lm fanları bile bu kadar kötülüyorsa kim izlesin : )

İşler güçler kadar eğlendiremediler insanları bir türlü, uğraştılar olmadı.

Ama son bölüm lm deki ve müzik gruplarıla gercekten söz ettirdiler kendilerinden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.