Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kvp gibi berbat. Bir dizi 6 7 kanal degistiriyorsa
    Leyla mecnun 2. Bir kanali hakediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKRlllEX -- 30 Ocak 2014; 9:36:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşler güçler Saçmalığına gülüp , ben de özledim 'i begenmemek.

• En basindan dizinin tutmayacagini soylemistim. Sirf leyla ile mecnunun hatri var diye 1-2 bolum izledim . Eflatunfilm e sesleniyorum leyla ile mecnun dan baska bir dizi tutmaz. Artik finalide verdiniz o dizi tekrar baslamaz . Yasinema filmi cekin yada kitap cikarin yada hic bisey yapmayin yeni dizi cekseniz bile en fazla 15bolum tutar . Mesela dun twitterda leyla ile mecnun trend topic listesine girdi . EN BASİNDAN LM İLE DEVAM ETMELİYDİNİZ. Startv final yaptirmakla gec bile kaldi

• Şimdi izliyicem beyler korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

hak ettiler.berbat diziydi resmen.Netten indirip izlemeye bile dayanamıyordum.düşünün artık bizim gibi lm fanları bile bu kadar kötülüyorsa kim izlesin : )

Kardeşim sevmiyorsan sevmiyorum de veya izlemiyorum de . Gereksiz denmene ne gerek vardı diziye şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Şimdi izliyicem beyler korkuyorum

Sonunu biliyormusun

• quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

En basindan dizinin tutmayacagini soylemistim. Sirf leyla ile mecnunun hatri var diye 1-2 bolum izledim . Eflatunfilm e sesleniyorum leyla ile mecnun dan baska bir dizi tutmaz. Artik finalide verdiniz o dizi tekrar baslamaz . Yasinema filmi cekin yada kitap cikarin yada hic bisey yapmayin yeni dizi cekseniz bile en fazla 15bolum tutar . Mesela dun twitterda leyla ile mecnun trend topic listesine girdi . EN BASİNDAN LM İLE DEVAM ETMELİYDİNİZ. Startv final yaptirmakla gec bile kaldi

en başından tutmayacağını söylediğine göre televizyonun yeni dahi çocuğu sensin heralde ama l&m'yi ne eflatun bitirdi ne de yeniden başlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

İşler güçler Saçmalığına gülüp , ben de özledim 'i begenmemek.

''Saçmalık'' kısmı dışında benim ve tahminen pek çok kişinin de katıldığı durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Kvp gibi berbat. Bir dizi 6 7 kanal degistiriyorsa
    Leyla mecnun 2. Bir kanali hakediyordu

Aynen öyle.

Dün izledim TRT de valla özlemişim..

Erdal konuşmadan mimkleriyle bile izlettiriyo kendini.

Çok büyük hata yaptılar. Biz burdan yürürüz nasıl olsa fenomen olduk dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e.rar

quote:

hak ettiler.berbat diziydi resmen.Netten indirip izlemeye bile dayanamıyordum.düşünün artık bizim gibi lm fanları bile bu kadar kötülüyorsa kim izlesin : )

İşler güçler kadar eğlendiremediler insanları bir türlü, uğraştılar olmadı.

Ama son bölüm lm deki ve müzik gruplarıla gercekten söz ettirdiler kendilerinden.

Ben de Özledim izleye izleye Serkan Keskin ve Osman Sonant'tan nefret etme kıvamına gelmiştim o derece Dün valla TRT'ye yenik düştüm ve L&M'yi izledim.

• Ya şu diziyi işler güçler ile kıyaslayıp durmayın, biri de saçmalık demiş aynen senin beğenmediğin şey saçmalık sayılır zaten.

Biri de leyla ile mecnun'dan başka iş tutmaz demiş, niye? Hani burak aksak çok iyiydi çok zekiydi, bu işi şansına mi yaptı, daha iyisini yapamaz mı, madem çok iyi yazıyor, cok zeki daha iyisini de yapabilir.

Son olarak GTA sahnesi de iyiydi

• Dizinin bitmesi normal, ona gonderme buna gonderme nereye kadar

• Hala finalin etkisindeyim

• Bu dizide fantastik olaylara girmeyeceklerdi bence ilk bölümler gibi devam etseydiler keşke.. Havuzlu sahneler vs çok iyidi.
  • Bitti güzelim dizi ya
  • O değilde Burak Aksak ortalıkta yoktu acaba neden göstermediler ?
  • quote:

bilirkişimiz de konuştu. dizinin berbat olduğu falan yoktu, sadece LM'ye duyulan özlemden dolayı bir beğenmemezlik ortamı vardı. sonunda da bitirildi zaten, yazık oldu. gayet gülerek izliyordum.
  • Lm izlemiyordum dizi eksikliğinden bunu izlemeye başladım ve gayette hoşuma gidiyordu
    Acaba bende mi sıkıntı var

• bitti final
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Lm izlemiyordum dizi eksikliğinden bunu izlemeye başladım ve gayette hoşuma gidiyordu
    Acaba bende mi sıkıntı var

Hayır yok. Ben de aynı şekildeydim (Edit : Ben LM izliyordum anladım sen izlemiyordum yazmışsın pardon) hatta Serkan'ın dışında diğer tüm karakterlere ısınmıştım gayette hoşuma gidiyordu. Leyla ile Mecnun'un daha bir amatör havası var ancak senaryosu çok iyiydi. Ben de Özledim'in ise daha bir profesyonel havası vardı ancak senaryoyu oturtmaya zaman yetmedi. Bence gayet güzeldi dizi. Son bölümler yayından kaldırılacağını hissetmiş olacak ki ilk bölümleri aratır oldu ancak ona rağmen güldürmeyi başardı beni. Eğer devam etse muhtemelen ileri ki zamanlarda tutacaktı. Leyla ile Mecnun'un nasıl başladığını, nasıl sonradan tutulduğunu unutmamak lazım. Sarp ve Burak daha fazla yer edinseydi dizide, diğer karakterler daha nadir görünmeseydi yani oyuncu yelpazesi geniş tutulsaydı hazır Nadir de kadroya katılmışken muhtemelen daha çok beğencekti insanlar ama zaman yetmedi işte. Bir yerden sonra anlamış olacaklar ki işi tamamen bıraktılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 30 Ocak 2014; 14:27:04 >

• 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.