Arkadaşlar Mu online Oynayıpta Beni Tanımayan Yok Kim Oldugumu Bilen Yok ama Faruk Olan Adım Herkez Tarafından biliniyor Nerdeyse.. Uzun Zamandır Mu oynamıyorum.. Ama bİr kac Gun Once Cok Heveslendim Kendi Bilgisayarıma Server Kurdum Girdim Ve tek Basıma Oyun Oynadım Sanki Kendi elimde Deilmiş gibi Edit Bile Yapmadan kastım Hatta gece Yatarken Macroya bıraktım BİR HUZURLU UYUMUMUŞ ANLATAMAM... Neyse Bunları Sadece Paylaşmak İstedim Sadece .. Artık Mu oynamak İstiyorum .... Ve adam gibi Server DA oynamak İstiyorum Az Cok HAck Konusundakı Marifetlerimi Bilenleriniz Vardır ... Mumkunse Sole Benim Saldıramayacagım Veya HAckleyemecegim Server Kurunda Oyum Oynayalım...::P
Birde Server Kurmak İsteyen Arkadaslar Habire Bana Gelip Soru Soruyonuz Msn Yoluyla Server Kurmayı Anlatmak Acıkları kapattırmak Falan Filan Neyse Ogretmek Ve anltamak Harbiden Sıkıcı... Nat Ayarlarını Yapayan Modemine Port Atıramayan Birine Ben nAsıl Srevr KUrulumunu Anlatabilirim Biraz İnsalı Olun..
BEN ADMA GİBİ SERVER İSTİYORUM... SEKASOFT KARDEŞİM LAFIM SANA AÇALIM LEN Bİ TANE ....:))))
bişi soru sorcam server ları nereye yazıyoz.....
POŞA NBR OLM GEL BENİM YANIMA KASTIRAYIM SENİ OLM MUBERGAMA DİE BİR SERVER AÇILALI 4 AY OLMUŞ SANIRIM SERVERIN BİRİNCİSİ 13 RES ATMIŞ GEL KASK-AK BABA OĞUL www.mubergama.com veyahttp://mub.no-ip.org/ gel poşa ulan mundi nie msn cevap vermiyon babanadamı saygı yok