Çok rahatladım.. kimse yazmamış, ben yazayım. "Sende Fenerbahçe'li misin Be ? !!!!!!!"
Mahkemenin kesinleşmesini bekleyenler şimdi yargıtayın onaylanmasını beliyor, yargıtayda onaylayınca başka bahaneler bulanlar olacak bundan eminim.
quote:
Orijinalden alıntı: Purael
Adam 58. madde değişikliğini neden istemedi, çünkü 58. madde değişirse kişiler ve kulüpler ayrılacak ceza kişilere daha rahat verilebilecekti Aziz Yıldırım sonuna kadar karşı çıktı ki yalnız kalmasın. Sonra ne oldu adam bu duruma paralel olarak darağacına da götürülsek son sözümüz fenerbahçe dedi. Niye demesin ki arkadaşım, neden hem sevenlerinin, hem ona körü körüne tapanların hem de Fenerbahçe'nin kötü duruma düşmesini istemeyen tüm insanların desteğini niye elinin tersiyle itsin. Denize düşen yılana sarılır derler, kötülemiyorum kimseyi yanlış anlamasın kimse, fakat bu söylenenleri Aziz Yıldırım çok koyu fenerli falan diye yorumlayan arkadaşlar, nöronlarınızın kullanım kılavuzunu tekrar bir gözden geçirin. Zira sağlıklı değil işleyişiniz, kendinizi kandırmayın bari.
sizler çok sağlıklı olduğunuz için bugün ülkenin GK başkanı, 200e yakın generali Hapis yatıyor. benim vicdanım sızlıyor siz burada nöron edebiyatı yapıyorsunuz, Allah başınıza getirmesin 5 senedir tutuklu o adamlar içeride bir gün geçirmek nedemek onun anlamını bile bilmeyenler klimalı odalarında nöron çarpıştırıyorlar keyfe keder.. Bekara karı boşamak kolay hesabı.
Evet aziz yıldırım savunulcak birisi olmaya bilir , ama diğer tarafına bakarsak bu davada bence temiz değil.
şu anda demirörenin ve aziz yıldırım yaptığı şey aynıdır.Koca 2 kulübü'de kendilerinden büyük zararlar vermişlerdir ve bunlar kolay kolay atlatılacak şeyler değil
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
quote:
Adam 58. madde değişikliğini neden istemedi, çünkü 58. madde değişirse kişiler ve kulüpler ayrılacak ceza kişilere daha rahat verilebilecekti Aziz Yıldırım sonuna kadar karşı çıktı ki yalnız kalmasın. Sonra ne oldu adam bu duruma paralel olarak darağacına da götürülsek son sözümüz fenerbahçe dedi. Niye demesin ki arkadaşım, neden hem sevenlerinin, hem ona körü körüne tapanların hem de Fenerbahçe'nin kötü duruma düşmesini istemeyen tüm insanların desteğini niye elinin tersiyle itsin. Denize düşen yılana sarılır derler, kötülemiyorum kimseyi yanlış anlamasın kimse, fakat bu söylenenleri Aziz Yıldırım çok koyu fenerli falan diye yorumlayan arkadaşlar, nöronlarınızın kullanım kılavuzunu tekrar bir gözden geçirin. Zira sağlıklı değil işleyişiniz, kendinizi kandırmayın bari.
sizler çok sağlıklı olduğunuz için bugün ülkenin GK başkanı, 200e yakın generali Hapis yatıyor. benim vicdanım sızlıyor siz burada nöron edebiyatı yapıyorsunuz, Allah başınıza getirmesin 5 senedir tutuklu o adamlar içeride bir gün geçirmek nedemek onun anlamını bile bilmeyenler klimalı odalarında nöron çarpıştırıyorlar keyfe keder.. Bekara karı boşamak kolay hesabı.
Söylediklerimi direk doğruladın tebrik ediyorum. Hakikaten bir kullanım kılavuzu yayımlanmalı şimdi daha da eminim. Ben GK başkanı, 200 e yakın General ile ilgili her hangi bir şey söyledim mi? Nasıl bir "anlak" şeklin ve yolun var cidden merak ediyorum. Ben gayet sağlıklıyım ve çok da mutluyum böyle olduğum için, keşke senin için de mutlu olabilme şansım olsaydı. Neyse kısmet, herkes aynı şans ve yeti ile doğmuyor ve yaşamıyor maalesef veya iyi ki. Şimdi başka bir şey yazayım desem onu da pikaçu-tsubasa-tsunami gibi dünyanın kanayan yaralarından birine çekebilirsin diye yazmıyorum. Sana nöronlarınla birlikte insanların düşüncelerini tam olarak anlamadan, olayları kendi hayal dünyan içinde çalkalayarak ilişkilendirdiğin nice günler diliyorum.
Saygılarımla
quote:
quote:
quote:
Söylediklerimi direk doğruladın tebrik ediyorum. Hakikaten bir kullanım kılavuzu yayımlanmalı şimdi daha da eminim. Ben GK başkanı, 200 e yakın General ile ilgili her hangi bir şey söyledim mi? Nasıl bir "anlak" şeklin ve yolun var cidden merak ediyorum. Ben gayet sağlıklıyım ve çok da mutluyum böyle olduğum için, keşke senin için de mutlu olabilme şansım olsaydı. Neyse kısmet, herkes aynı şans ve yeti ile doğmuyor ve yaşamıyor maalesef veya iyi ki. Şimdi başka bir şey yazayım desem onu da pikaçu-tsubasa-tsunami gibi dünyanın kanayan yaralarından birine çekebilirsin diye yazmıyorum. Sana nöronlarınla birlikte insanların düşüncelerini tam olarak anlamadan, olayları kendi hayal dünyan içinde çalkalayarak ilişkilendirdiğin nice günler diliyorum.
Saygılarımla
laf dalaşı için bana çok uzaksın, inşallah daha ilerleyen zamanlarda
Valla en başından dediğim gibi,güvenmesem bile mahkeme bu kararı aldıysa bu saatten sonra susmamız gerekiyor.Başkalarının ne dediği pek önemli değil,şikeci diye yaftalayacaklarmış,pek umrumdaydı sanki o başka bir şey,ama madem ki yargı bu kararı verdi,saygı duyup,gerekenlerin kulüp tarafından yapılması lazım.Bu da bir dönemin sonu demek oluyor sanırım.
Bu ülke de hakikaten saçma sapan işler oluyor. Bu ülkenin insanlarını saf uyutulmuş olarak düşünüyorlar ve düşündürtüyorlar.
Öyle bir noktaya geldim ki ne Aziz Yıldırıma ne de mahkemeye güvenemiyorum...1 sene oldu hala doğru düzgün bir karar yok. Bugün Aziz yıldırım serbest bırakıldı arkasında hapis kararı veriliyor. Madem hapis cezası veriyorsun neden Aziz Yıldırım dışarı çıkıyor ya da tam tersi Aziz Yıldırım 1 senedir neden içeride yatıyor. Tutuklu yargılanmak bu dosyada nedir?
Şimdi yine dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz. Fenerliler cephesi Aziz Yıldırım serbest diye seviniyor Danıştayında hapis cezasını bozacağını düşünüyor. Antifenerliler Aziz Yıldırıma 6 sene verildi şike tescillendi diyor...
Türk adalet sistemine göre bu karar nihai karar değil. Danıştay kararı onaylaması gerekecek. Az önce FBTV de avukat danıştay onarsa yine itiraz edeceğiz gerekirse mahkeme değiştirip bütün savunma ve tutanakları en başa alabilirz deniliyor...
Adalet ve hukuk bu kadar sıkıntılı ve sinir bozucu bir durum mu?
quote:
quote:
quote:
quote:
Saygılarımla
laf dalaşı için bana çok uzaksın, inşallah daha ilerleyen zamanlarda
Laf dalaşı yapacak yaşta değilim. Öyle bir niyetim de yok, gereken cevabı verdim bir önceki yazımın sonlarında ve evet çok uzağız ;)
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
Bu ülke de hakikaten saçma sapan işler oluyor. Bu ülkenin insanlarını saf uyutulmuş olarak düşünüyorlar ve düşündürtüyorlar.
Öyle bir noktaya geldim ki ne Aziz Yıldırıma ne de mahkemeye güvenemiyorum...1 sene oldu hala doğru düzgün bir karar yok. Bugün Aziz yıldırım serbest bırakıldı arkasında hapis kararı veriliyor. Madem hapis cezası veriyorsun neden Aziz Yıldırım dışarı çıkıyor ya da tam tersi Aziz Yıldırım 1 senedir neden içeride yatıyor. Tutuklu yargılanmak bu dosyada nedir?
Şimdi yine dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz. Fenerliler cephesi Aziz Yıldırım serbest diye seviniyor Danıştayında hapis cezasını bozacağını düşünüyor. Antifenerliler Aziz Yıldırıma 6 sene verildi şike tescillendi diyor...
Türk adalet sistemine göre bu karar nihai karar değil. Danıştay kararı onaylaması gerekecek. Az önce FBTV de avukat danıştay onarsa yine itiraz edeceğiz gerekirse mahkeme değiştirip bütün savunma ve tutanakları en başa alabilirz deniliyor...
Tahliye diye verildi haber sebebi Fenerbahçelilerin tepkisini kırmak.
Şikeci Fenerbahçe diyerek başlattıkları operasyonu tamamlıyorlar,
yarın aynısı içerideki diğer insanlara uygulanacak, o zamanda şaşkın kaynayacak etraf, acaba o mu haklı bumu diye :)
Bu takım 2 sene son maçta şampiyonluk kaybetti. Ve o zamanda bu takımın başında Aziz Yıldırım vardı. 'Fenerbahçe'yi bu işlere bulaştırdı' diyorsunuz da, hatta ilk zamanlar bende Aziz Yıldırım'ın temiz olmadığına inananlardandım. Hiçbirşey olmaz merak etmeyin. Juventus'da Inter'de Milan'da zamanında şikeye bulaştı. Şimdi şikeci diye anan var mı?
Akıl var mantık var; Bir takım şike yapacaksa, neden kadroya milyon euro'lar harcasın? neden Niang'a Emenike'ye bu kadar para versin.
Bu Mehmet Berk denilen savcının bir sözü vardır bilmem bilir misiniz. 'Fenerbahçe Sivas'ta şampiyon olmasaydı, soruşturma açmayacaktık' diye.
Aziz Yıldırım'ın hatalarıda oldu bunu inkar etmiyorum. En büyük hatası Zico'yu göndermekti hatta. Ama Fenerbahçe'nin başına ondan başka geçecek kimse yok bunu da bilin.
@Piêr Dé Sans Konuyu açtığından beri sabırla takip ediyorum. Tabi ki herkesin Aziz Yıldırım'ı sevme gibi bir zorunluluğu yok ne kadar fanatik Fenerli olsa da. Fakat sen burada açtığın bu konunun amacını bu son dönemde belli etmişsin. Senin niyetin burada farklılık yaratıp , utandığın takımın rakiplerden nemalanıp suni kamuoyu oluşturmak.
Aziz Yıldırım , Fenerbahçe Spor Kulübüne büyük hizmetler vermiş ve kulübü kalkındırmış bir insandır. Tamam iyi bir adam değildir ama bunları yok sayamazsınız. Ama unutulmaması gereken bir gerçek de Aziz Yıldırım'ın hükümet çevresinde sevilmemesi ve işlerine çomak sokulmak istendiğidir. Bildiğiniz gibi geçen hazirana kadar NATO inşaat ihalelerini Aziz Yıldırım yürütüyordu ve tabi ki bu durumdan sağlanan gelir hükümet yetkililerinin gözüne battı ve dur denilmek istendi. Bu davanın açılma amacı bellidir.
Aziz Yıldırım , Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığından istifa etmelidir. En azından adına beraat kararı çıkana kadar , üzerindeki pisliği temizleyene kadar takıma rahat nefes aldırmalıdır. 2010/2011 sezonunda Fenerbahçe Futbol Takımı şike veya teşvik sayesinde şampiyon oldu diyenler ya futboldan zerre anlamayanlardır ya da vicdansız adilerdir. O takımın 17 maçta canla başla nasıl mücadele ettiği Lig TV ' nin sayfası başta olmak üzere bir çok video paylaşım ortamında bulunmaktadır. Biz alnımızın akıyla bir şampiyonluk aldık , o şampiyonuğun kaymağını Trabzonspor'a yedirdiler eski başkan-yeni bakanları sayesinde.
Diyeceğim o ki Piêr Dé Sans , her ne kadar ben Aziz'i sevmiyorum desende sen Fenerbahçe'nin zor zamanındaki durumundan utandığın için bunları yapıyorsun. Bu ülke senin gibi adamları istiyor işte. Her denilene inanan , sorgulamayan , soru sormayan , güdülecek koyunları arıyor. Konu Aziz Yıldırım veyahut Fenerbahçe değildir. Bir yıl boyunca yapılması planlanan ve normal şartlarda ses getirecek birçok icraat '' Şike Operasyonu '' denilen şaklabanlık sayesinde ustaca halkın gözünden uzak tutulmuştur. Siz ve sizin gibiler de buna göz yumulmasına destek sağladınız etrafınızdakileri körleştirerek. Lütfen birazcık o dünyaya baktığınız pencerenizi genişletin.7
herkesin bilmesi gereken ayrıntıdır bu, iş piyasasında sürekli konuşulan bir konudur. eklemek gerekirse silah ihaleleri esas başı çeken sebep. Aziz yıldırıma çekilmesi hükümet tarafından söylenmiş, uyarılmış, sonrasında tehtid edilmiş, oda elinizden geleni ardına koymayın ihaleden çekilmiyorum der, ve içeri girer, 1 yıldır suçu bile belli olmadan tutuklu olma sebebi budur.
quote:
Orijinalden alıntı: Seraphine Bildiğiniz gibi geçen hazirana kadar NATO inşaat ihalelerini Aziz Yıldırım yürütüyordu ve tabi ki bu durumdan sağlanan gelir hükümet yetkililerinin gözüne battı ve dur denilmek istendi. Bu davanın açılma amacı bellidir.
kişi sevdalısı değil arma sevdalısı her taraftarın yanındayız.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Mahkemenin kesinleşmesini bekleyenler şimdi yargıtayın onaylanmasını beliyor, yargıtayda onaylayınca başka bahaneler bulanlar olacak bundan eminim.
Yargı kararları bir üst mahkemeye başvuru süreci tüketilince kesinleşir. Şu anki karar mahkemenin kararıdır ancak kesinleşmiş bir yargı kararı değildir. Sadece bilgi amaçlı yazıyorum, zaten Yargıtay da onanacaktır yüksek ihtimalle karar.
quote:
herkesin bilmesi gereken ayrıntıdır bu, iş piyasasında sürekli konuşulan bir konudur. eklemek gerekirse silah ihaleleri esas başı çeken sebep. Aziz yıldırıma çekilmesi hükümet tarafından söylenmiş, uyarılmış, sonrasında tehtid edilmiş, oda elinizden geleni ardına koymayın ihaleden çekilmiyorum der, ve içeri girer, 1 yıldır suçu bile belli olmadan tutuklu olma sebebi budur.
quote:
Orijinalden alıntı: Seraphine Bildiğiniz gibi geçen hazirana kadar NATO inşaat ihalelerini Aziz Yıldırım yürütüyordu ve tabi ki bu durumdan sağlanan gelir hükümet yetkililerinin gözüne battı ve dur denilmek istendi. Bu davanın açılma amacı bellidir.
Türkiyede her yerde kadrolaşma var. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Milletvekili seçtiğimiz adam 4 yıldır içerde, suçu ne ? oda belli değil. . Bizim millette çok meraklıymış koyunluğa ne denilirse inanıyorlar.Koyun gibi otlatıyorlar. Ama gel birşey anlatıcam, böyle böyle der anlatırız. Ama inanmaz körmüsün sağırmısın nasıl görmüyorsun duymuyorsun diyincede kavga çıkarır, küfür eder çıkar işin içinden.
quote:
Orijinalden alıntı: MeireL
quote:
quote:
Türkiyede her yerde kadrolaşma var. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Milletvekili seçtiğimiz adam 4 yıldır içerde, suçu ne ? oda belli değil. . Bizim millette çok meraklıymış koyunluğa ne denilirse inanıyorlar.Koyun gibi otlatıyorlar. Ama gel birşey anlatıcam, böyle böyle der anlatırız. Ama inanmaz körmüsün sağırmısın nasıl görmüyorsun duymuyorsun diyincede kavga çıkarır, küfür eder çıkar işin içinden.
siyaset konuşmayalım tamamda konu siyasi ,
ülkede milletvekili dokunulmazlığı var, ama balbay içeride..
sebebi kanıtlanan suçu ne ?
belli değil, yok ?
böyle bir ortamda adalet var demek mümkünmü hayır,
denizfenercisi olarak suçlu bulunan insanlar hapisten çıkartıldı, suçlama yapan savcılar hakkında suç duyurusunda bulunuldu, cemaatçiler hapisten çıkarıldı, sebebi ne belli değil ama ülkeye namusunu veren askerler bugün hapis yatıyor, adalet yok ülkede çok net,
ama aziz yıldırım şikeci diye işaret edince aynı mahkemeler bu sefer onlara inanıyorlar, e arkadaşım hani ülkede adalet yoktu diye sorduğunda da tamamen yok diyemeyiz diyebiliyorlar. bakmak istediğiniz yerden görmeyi bırakında bu ülkede sizlerle yaşadığımıza iyice tiksinmeyelim biz Atatürk'ün torunları..
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
Yargı kararları bir üst mahkemeye başvuru süreci tüketilince kesinleşir. Şu anki karar mahkemenin kararıdır ancak kesinleşmiş bir yargı kararı değildir. Sadece bilgi amaçlı yazıyorum, zaten Yargıtay da onanacaktır yüksek ihtimalle karar.
Yok ben şuan işleyişi zaten biliyorumda şöyle konular görünce durduk yere birde Galatasaray adı geçince insan 1-2 birşeyler yazmak istiyor
Bende seni hep fanatiklikten gözü dönmüş biri sanırdım.Ama gerçekten helal olsun.
Fener taraftarı azizin suçlu olduğunu kabul etse Fenerbahçe leke almazdı ama bu kadar ısrarla Aziz Yıldırımın arkasında durarak Fenerbahçe'yi lekeliyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: serseri
Hocam,olay Fb olduğu için göze battı,yoksa diğer davalarda durum daha vahim.Kaç yıldır içeride olup,hala tam olarak ne ile suçlandıklarını bilmeyenler var sanırım ki.Hukuk sistemimiz mi böyle,sündürülüyor mu o kısmı bu konuya hakim arkadaşLAr daha iyi bilir ama,dışarıdan bakınca bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu demekte haklı sanırım sade vatandaş:)