Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada bu Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonu olsaydı.

Niye milyonları ilgilendiren böyle bir şeyle bunu yapsınlar ki ?

Bu adama usulsüzlük rüşvet yada kaçakçılıktan tutuklasalardı hanginiz kesin yapmamıştır derdiniz ??????

Biraz mantıklı düşünün ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

quote:

Orijinalden alıntı: serseri

Bu ülke de hakikaten saçma sapan işler oluyor. Bu ülkenin insanlarını saf uyutulmuş olarak düşünüyorlar ve düşündürtüyorlar.

Öyle bir noktaya geldim ki ne Aziz Yıldırıma ne de mahkemeye güvenemiyorum...1 sene oldu hala doğru düzgün bir karar yok. Bugün Aziz yıldırım serbest bırakıldı arkasında hapis kararı veriliyor. Madem hapis cezası veriyorsun neden Aziz Yıldırım dışarı çıkıyor ya da tam tersi Aziz Yıldırım 1 senedir neden içeride yatıyor. Tutuklu yargılanmak bu dosyada nedir?

Şimdi yine dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyoruz.
    Fenerliler cephesi Aziz Yıldırım serbest diye seviniyor Danıştayında hapis cezasını bozacağını düşünüyor.
    Antifenerliler Aziz Yıldırıma 6 sene verildi şike tescillendi diyor...

Türk adalet sistemine göre bu karar nihai karar değil. Danıştay kararı onaylaması gerekecek. Az önce FBTV de avukat danıştay onarsa yine itiraz edeceğiz gerekirse mahkeme değiştirip bütün savunma ve tutanakları en başa alabilirz deniliyor...

Adalet ve hukuk bu kadar sıkıntılı ve sinir bozucu bir durum mu?

Hocam,olay Fb olduğu için göze battı,yoksa diğer davalarda durum daha vahim.Kaç yıldır içeride olup,hala tam olarak ne ile suçlandıklarını bilmeyenler var sanırım ki.Hukuk sistemimiz mi böyle,sündürülüyor mu o kısmı bu konuya hakim arkadaşLAr daha iyi bilir ama,dışarıdan bakınca bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu demekte haklı sanırım sade vatandaş:)

Yani hocam olayın özü bu. Benim gözümde bu davada herşeyden önce adalet ve hukukun acizliği bir kez daha ortaya çıktı.

Sen 1 senedir Türkiyenin en büyük spor kulüplerinden birinin başkanını içeride tutuklu yargılıyorsun. Yargılama 1 sene devam ediyor medyaya ve ortaya çıkan tapelere delillere göre bu adam bu suçu işledi. O zaman neden kalkıp adam gibi Aziz Yıldırım suçludur cezasıdır budur diyemiyorsun da 1 senedir bekletiyorsun. Bu kadar zaman bunu yapamadıysa o zaman tapelerde delilerde sorun var yalan yanlış ifadeler var. O zaman Aziz Yıldırım neden 1 senedir içerde hüküm giymiş gibi yargılandı.

Bunlar hakikaten karışık işler. Ama dediğin gibidir eminim hocam Fenerbahçe ve medyanın en önde gelen davası olduğu için bu dava süreci hızlı ilerlemiştir. Rahmetli Kemal Sunal'ın Davacı diye bir filmi vardı aklıma o geldi. Senelerce devam edem davalar var eminim. Mahkemeler arşivler depolar eminim yığınla kağıtla doludur. Artık mahkeme sonuçları zaman aşımı kavramına kadar gidiyor.

Benim mantığıma göre gelişmiş bir ülkede kusursuz işlemesi gereken iki sistem vardır birincisi eğitimdir ki onunda içine etti o apayrı bir konu diğeri de adalettir. Adalette burada zaten nerede olduğunu apaçık ortaya koymuştur.Daha fazla söze gerek yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Bu arada bu Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonu olsaydı.

Niye milyonları ilgilendiren böyle bir şeyle bunu yapsınlar ki ?

Bu adama usulsüzlük rüşvet yada kaçakçılıktan tutuklasalardı hanginiz kesin yapmamıştır derdiniz ??????

Biraz mantıklı düşünün ya

Suni gündem yaratma çabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

Söyleyeceklerime gelirsek;

Bazılarınız bunlara acaip sinirlenecek belki, hatta Fenerli'lerin çoğu sevmeyecek, küfredecek, sövecek, tersleyecek hatta dışlayacak ama umrumda değil. Ben fenerbahçeliliği televizyondan değil Kadıköy'ün suyundan aldım. Milletin imrenerek baktığı yerlere daha çocuk yaşımda girdim ben. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm tabela Kadıköy dü. o yüzden kimseye dert anlatacak da değilim. Sadece aylardır süre gelen bazı şeyler ve düşündüklerimi söylemek istiyorum o kadar.

Öncelikle herkesin büyük dikkatle takip ettiği 3 Temmuz'dan beri süregelen şike sürecinde beni hep yanlış anlayan taraftarlardan tekrardan özür diliyorum çünkü bu yazdıklarımı da düzgün anlayacaklarını sanmıyorum. Ben kulübün renklerine gönül verdim arkadaş. Ben birine saldırırken Sarı-Lacivert aşkına saldırdım. Laflarımı söylerken çubukluya sarılıp söyledim. Ben uyurken bayrağıma sarıldım armama bakarak uyudum. Kimisi gibi sadece tribünde sağa sola küfredip, ağzımdan salyalar saçarak gönül vermedim. Sporun ahlak ve saygı çerçevesinde sevdim Feneri ve ona gönül verdim. Ben başarılı olduğu için gönül vermedim Fenere. Gökyüzüne baktığımda Sarı ile Laciverti bir arada gördüğüm için sevdim. Ben Kadıköy e her gittiğimde , o taraftan her geçtiğimde gördüğüm stadda sevdim Feneri. Sağa sola saldırmadan, millete iftira atmadan. Ben futbolunu sevdim, savaşını sevdim, herşeyden önce ben kendisini sevdim kulübün. Branşlarını ayırmadan, yöneticisine bakmadan. Sahip çıktım takımıma. Aykut demedim, Oğuz demedim, Rıdvan demedim. Uche, Hogh, Okocha demedim. Ben hiçbirini ismi yüzünden sevmedim. Ben sahaya koydukları futboldan gurur duyduğum için, Sarı- Lacivertime gönül verdikleri için sevdim. Ben isimlerin peşinden koşmadım bugüne kadar. Başarıyı isimlerin değil değerlerin getirdiğine inandım. Başarısızlığı ise ahmaklığın, egonun ve tatmin edilemeyen hırsın getirdiğine. Zarar çekmesin istedim kulübüm. En kötü zamanında yine giydim formamı taktım atkımı, yine bağırdım avazım çıktığı kadar Kanarya! diye.
    Peki sizler ne yaptınız? Bu şanlı şerefli kulübü hiç düşünmeden, hırsı, egosu ve düşünmeksizin söylediği sözleri yerine getirebilmek için katakulleye girmekten çekinmeyen kişilerin, Kulübün adını farklı yerlerde kullanmaya çalışan şahısların peşinden koştunuz. O ne derse onu yaptınız, O üzülürse üzüldünüz, sevinirse sevindiniz.
    En büyük başarısını aldığında kovduğu teknik direktöre sahip çıkmadınız, ama o başarılıydı demediniz yine o isimi savundunuz. Sonuç ne oldu? tam bir yıldır üstümüze atılan leke, karşımızda bir çete ve sizin hala akıllanmadan savunduğunuz hakkında 9 maçta teşvik ve şikeden yargılanan, yönetime soktuğu adamların ceza aldığı, verdiği sözleri kimi zaman tutmayan bir adamın peşindesiniz. Ve siz "kulübe gönül veriyoruz. o bizim başkanımız" diyip peşinde koşuyorsunuz. O kadar adam geçti kulüpten, o kadar transfer yapıldı. O kadar sevdiğiniz adamlar kovalanarak gönderildi bu takımdan. Onlara niye ses çıkarmadınız? Ben söyleyeyim. Siz renklere, kulübe gönül verdim diyip kandırıyorsunuz. Şuan Aziz Yıldırım " yürüyün " dese hepiniz çıkıp yürüyüş yapacaksınız. Ama ben Temmuz başına kadar Fenerbahçeye karşı yapılan haksızlıklarda çoğunuzu göremedim Caddelerde.
    Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

Siz tavsiyem biraz düşünün. 3 yöneticimiz şikeden suçlanıyor. 2 si yaptığı için cezalandırıldı bir tanesi için 39 yıl hapis isteniyor. Diğer takımlar beni gram ilgilendirmez. Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.

Düşündüklerime katılın veya katılmayın umrumda değil. Emre gittiğinde bir pislikten kurtulduk dedim. Sırada Aziz Yıldırım var. Ondan da kurtulursak eğer bu takım çok güzel günlere ulaşıp başarılı olacaktır.

Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.

Şimdi istediğiniz kadar çemkirin, dışlayın. Sizin duanızla doğmadım bedduanızla öleyim. Siz dediniz diye Fenerli olmadım ben. Anne sütünden sonra Kadıköyün suyunu içtim ben.

Yazın için tebrik ederim. 4-5 Temmuz 2011'de forumda benzer şeyler yazdığımdan çoğu kişi tarafından afaroz edilmiştim. O zamanki sözlerimin arkasındayım hala.

Geçtiğimiz 1 yıllık süreçte Aziz Yıldırım'ı bu kulüpten soyutlamak, dava sürecinin böyle devam etmesi gerekiyordu, Yargıtaydan da ceza onanırsa bu sefer şikeci Başkan ve onu ve yönetimini destekleyen milyonlarca taraftarın olduğu bir kulüp olacağız. Geçtiğimiz yıl UEFA'ya gitmemeyi kendimiz sağlamalı ve Bankasya'da yarışmalıydık. Bu sefer olası tüm cezalar çekilmiş olurdu. Bu sene alnımız açık dolaşırdık en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala benim birşeylerin peşinden gidip gs lilere falan yaranmaya çalıştığımı düşünen var.

Arkadaşım ben de diyorum dava temiz değil diye. Nato ihalesi falanı filanı beni ilgilendirmiyor. Adamın bu şekilde içeride tutulması, cezanın süründürerek verilmesi falan filan bunları ben de görüyorum ve bu konudaki haklılığını da savunuyorum. ama ortada şöyle birşey var. Bu adam şikeden yargılandı. Suçlu bulundu. Diğer suçlarını saymıyorum bakın. Örgüt kurmuş bilmem ne bunlarda beni bağlayan şeyler değil.
    Ben taraftar olarak takımın alacağı yarayı göz önüne alıyorum. Bu şahıs şikeden yargılandı ve suçlu bulunduysa takımı da pisliğe soktu demektir. O yüzden Aziz Yıldırım ı bu konuda savunmuyorum.

Yoksa davanın içeriği ve alakasını ben de biliyorum az çok. Bu davanın şike öne sürülerek birilerine gözdağı verilmesi için sürdürüldüğünü de az buçuk görüyoruz. Siz genel olarak bakıyorsunuz Aziz Yıldırım ı bütün konulardan muhaf tutuyorsunuz ben de bizi ilgilendiren kısmını alıp bu adamı bu konuda savunmayın diyorum. Bunu anlamak çok zor olmasa gerek.
    İleride bir gün Fenerbahçe küme düştüğünde de Aziz Yıldırım ı savunursunuz, Uefa dan men geldiğinde de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Tebrikler gerçekten... Aziz Yıldırım, kendi savaşını Fenerbahçe adı arkasına sığınarak veriyor. İlk gün istifa edip Fenerbahçe Başkanı olarak değil de Aziz Yıldırım olarak çıksaydı madem duruşmalara.

onu yapmak büzük isterdi .. resmen kullandı takımı hala alkışlıyolar adamı ...
  • sen adamsın adam
  • Tamam rakip kardeşlerine de yarandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Orijinalden alıntı: MeireL

quote:

herkesin bilmesi gereken ayrıntıdır bu, iş piyasasında sürekli konuşulan bir konudur. eklemek gerekirse silah ihaleleri esas başı çeken sebep. Aziz yıldırıma çekilmesi hükümet tarafından söylenmiş, uyarılmış, sonrasında tehtid edilmiş, oda elinizden geleni ardına koymayın ihaleden çekilmiyorum der, ve içeri girer, 1 yıldır suçu bile belli olmadan tutuklu olma sebebi budur.

quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine
    Bildiğiniz gibi geçen hazirana kadar NATO inşaat ihalelerini Aziz Yıldırım yürütüyordu ve tabi ki bu durumdan sağlanan gelir hükümet yetkililerinin gözüne battı ve dur denilmek istendi. Bu davanın açılma amacı bellidir.

Türkiyede her yerde kadrolaşma var. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Milletvekili seçtiğimiz adam 4 yıldır içerde, suçu ne ? oda belli değil. . Bizim millette çok meraklıymış koyunluğa ne denilirse inanıyorlar.Koyun gibi otlatıyorlar. Ama gel birşey anlatıcam, böyle böyle der anlatırız. Ama inanmaz körmüsün sağırmısın nasıl görmüyorsun duymuyorsun diyincede kavga çıkarır, küfür eder çıkar işin içinden.

siyaset konuşmayalım tamamda konu siyasi ,

ülkede milletvekili dokunulmazlığı var,
    ama balbay içeride..

sebebi kanıtlanan suçu ne ?

belli değil, yok ?

böyle bir ortamda adalet var demek mümkünmü hayır,

denizfenercisi olarak suçlu bulunan insanlar hapisten çıkartıldı, suçlama yapan savcılar hakkında suç duyurusunda bulunuldu,
    cemaatçiler hapisten çıkarıldı, sebebi ne belli değil ama ülkeye namusunu veren askerler bugün hapis yatıyor, adalet yok ülkede çok net,

ama aziz yıldırım şikeci diye işaret edince aynı mahkemeler bu sefer onlara inanıyorlar, e arkadaşım hani ülkede adalet yoktu diye sorduğunda da tamamen yok diyemeyiz diyebiliyorlar. bakmak istediğiniz yerden görmeyi bırakında bu ülkede sizlerle yaşadığımıza iyice tiksinmeyelim biz Atatürk'ün torunları..

Deniz fenerinden yargılanan adam, şimdi tanık olarak dinleniyor. Sonra bu ülkede adalet var hukuk var. Neyse uzatmayalım gene ceza almayalım.

• quote:

CL de çeyrek final oynayan ve yarı finali şanssızlığı yüzünden kaybeden bir teknik direktörü kovabilecek kadar hırsının egosunun kurbanıdır

Bu lafın altına bende imza atarım ve ilk mesajda yazdığınız her şeye katılıyorum ve Fenerbahçe taraftarının kendi arasında bölünme yaşadığını görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti

Tamam rakip kardeşlerine de yarandın

neden böyle bir amacı olsun ki? aranızda sağlıklı düşünenlerin olması bence sizi rahatsız ediyor. hoş, bunu kabul etmeyeceksiniz. zaten bunu beklemiyorum, bunca şeyi sindirdikten sonra...
  • quote:

ulan ben 8 seneyi aşkın süredir bu forumdayım. yaranmak isteseydim gun e yaranırdım powerstorm a yaranırdım. Bana hiçbir şekilde kazanç sağlayamayacak adamlara niye yaranayım? Ben gidip galatasaraylıya yaransam ne faydası dokunacak bana? burada birilerine şirin gözüksem ne olacak? benim karakterimde birilerine boyun eğmek, yalakalık yapmak yok. Beni tanıyan adamlar bunu çok net bilir. Az kendinize gelin de tanımadığınız adamlar hakkında abuk subuk konuşmayın. ben bu söylediklerimi fenerli arkadaşlarımla konuşurken de söylüyorum. Orda amacım ne? etrafımızdaki hayali vatandaşlara yaranmak mı?

• quote:

Valla mükemmel bir tespit, teşekkür ederim!

Forumun kalitesi düşüyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Piêr Dé Sans "
    Allah yardımcınız olsun.Kendi açınızdan dogruları yazmaya çalıştınız ama hep yanlış anlaşıldınız ve konu yanlış yerlere çekildi.Konuyu sildirmeniz daha dogru olacaktır yoksa kendiniz zarar göreceksiniz malesef.Mesajımı yanlış anlamadıgınızı umuyorum.
  • Bende fenerli değilim, Fenerbahçeliyim...
  • ohhhh denizfenerine falan da gerek kalmadı finansmanı buldu birileri, aziz yıldırıma baya bir para cezası vermişler, göz göre göre adam soyuyorlar memleket ortasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

"Piêr Dé Sans "
    Allah yardımcınız olsun.Kendi açınızdan dogruları yazmaya çalıştınız ama hep yanlış anlaşıldınız ve konu yanlış yerlere çekildi.Konuyu sildirmeniz daha dogru olacaktır yoksa kendiniz zarar göreceksiniz malesef.Mesajımı yanlış anlamadıgınızı umuyorum.

Yok hocam kimseye niye böyle diyorsun deme gibi bir durumum yok. Fikrimi söyledim isteyen kabul eder isteyen etmez. Ama durum bu, düşüncem bu. Yakın zamanda görücez hepsinin tutumunu.

Technics

O da ayrı konu zaten. 1 milyon tl para cezası mı olur? hadi cezayı para cezasına çevirseler anlarım da o ne abi.

• quote:

ohhhh denizfenerine falan da gerek kalmadı finansmanı buldu birileri, aziz yıldırıma baya bir para cezası vermişler, göz göre göre adam soyuyorlar memleket ortasında

Olur hocam burası Türkiye. O kadar gazeteciye, askere kimse ses çıkarmadı. Adam soysalar nolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Bende fenerli değilim, Fenerbahçeliyim...

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Bende fenerli değilim, Fenerbahçeliyim...

• Aynen öyle kardeşim, içimiz kan ağlıyor kan.. Fenerliyiz, Beşiktaşlıyız, Galatasaraylıyız... Biz bu vatanın evladıyız, hepimizi birbirimize düşürdüler

quote:

Orijinalden alıntı: ichigo85

quote:

ohhhh denizfenerine falan da gerek kalmadı finansmanı buldu birileri, aziz yıldırıma baya bir para cezası vermişler, göz göre göre adam soyuyorlar memleket ortasında

Olur hocam burası Türkiye. O kadar gazeteciye, askere kimse ses çıkarmadı. Adam soysalar nolur?

ülkenin gördüğü en büyük soygun, birde adalet adı altında yapılıyor,
    Klüp yönetme cezası vermişler sizinle bağlantısıda kesiliyor adamın,

Allah bütün memlekete güç versin.

quote:

Technics

O da ayrı konu zaten. 1 milyon tl para cezası mı olur? hadi cezayı para cezasına çevirseler anlarım da o ne abi.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.