Şimdi Ara

Ben Fenerli Değilim (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
2
Favori
16.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futbol sektörü kara para aklamanın en kolay yolu. mehmet topuz yoksa 15 mil. euro eder mi, beşiktaş yıllarca neden 8 milyon dolardan g.antepten futbolcu aldı. hep bunlar soru işareti. memlekette herkes işine gelen şeyde kör oluyor bunu anlamıyorum. hatalı old. bile bile yok illa bu. futbol fanatikliği kadar saçma bi şey de yok. bi insan ölümünü geçtim, bi hayvanın yaralanmasına bile sebebiyet verecekse bu fanatiklik yerin dibine batsın futbol.
  • Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua edin Aziz bir şekilde başkan kalabilsin,

yoksa Cemaat geliyor Fenerbahçe'nin başına....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Dua edin Aziz bir şekilde başkan kalabilsin,

cemaat napacak fenerin başında bunu da anlamadım. hep birlikte namaza mı duracaklar maçtan önce statta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

quote:

cemaat napacak fenerin başında bunu da anlamadım. hep birlikte namaza mı duracaklar maçtan önce statta?

Bıkmadılar şu soruyu sormaktan, cemaat napsın FB'yi? Önce bir araştır arkadaşım. Bak bakalım bu olaylar olmadan önce Fenerbahçe SK'nin değeri ne kadardı?
  • quote:

quote:

İçtiğim su burnumda geldi bu ne yaaa

• Fenerliyim ama aziz yıldırımı asla desteklemem.

• Üzerinden 1 ay geçmiş ama anca okuyabildim.Şadan abi ellerine sağlık, realist yaklaşmışsın olaya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Kardeşim tamamen haklısın..Piêr Dé Sans arkadaşımız ve onun gibi düşünen arkadaşlar kendilerine medyanın enjekte ettikleriyle zehirlenmişler..Forumda BJKli yobaz bir arkadaşın devamlı provokasyonlarına cevap verdim diye 6 aydır cezalıydım, o yüzden pek birşey yazamıyorum..Memlekette Aziz Yıldırım'ın futboldan uzaklaştırılmasıyla futbolun düzeldiğini düşünen bazı arkadaşlarımızın hala nasıl uyuduklarına anlam veremiyorum..Çıkardıkları yasayı bile sadece Aziz Yıldırım ve çevresindekiler ceza alacak şekilde yalnızlaştırmak için çıkarmalarına rağmen, yasa değişikliğini istemeyen bir tek Aziz Yıldırım olmasına rağmen, burada gelmiş hala Aziz'i kurtarma yasası diyorlar..Türkiye'de futbol var olduğundan beri, şike ve teşvik kanımıza işlemişken ve her sene her takım ucundan köşesinden bu işten ekonomik veya sportif kazanç elde ederken, Aziz Yıldırım'la tüm ülkeyi temizlediler..Valla Aziz Yıldırım'ı şike süreci ortaya çıkmadan evvel, bu kadar sevmiyordum..Zamanında kendisinin yaptığı klüp içindeki haksızlıklar (Zico'nun gönderilmesi vs gibi) ve tek patron olarak yönetmesine sinir oluyordum..Şimdi ondan çok daha büyük bir patron, onun kaderini belirliyor, isim vermeme gerek var mı ..Bazı arkadaşlarımız başbakanın ''Bu ülkede hukukun garantisi benim'' söyleminin aslında Türk halkıyla dalga geçmek olduğunu anlamıyor olabilirler ama faşizm olmayan ülkelerde tepedeki insanlar hukukun garantisi olmaz, hukuk tüm bireylerin garantisidir..

Pier de Sans kardeşimizin hem bunları farkedip telafuz etmesine rağmen, hem de şikayetçi olma önceliğini Aziz Yıldırım'dan yana kullanması kadar ironik çok az yazı gördüm bu forumda..Sanırım düşünceleri arasında tutarsızlık olduğunu kendi de farkedecektir..Yine de o ve onun gibi arkadaşlara yardımcı olmak adına son 1 senede Aziz Yıldırım gibi popüler bir insanı ön planda tutarak, arka planda neler yapıldığını göstermek isterim;

1-Futbolda şike yasası hafifletilerek Aziz Yıldırım ve diğer nefret edilen kişilerin çeteci olduğu iddia edilerek, kendilerini yalnızlaştırmak adına, zanlılar arasında fark yaratıldı..Hatta önceki yasaya göre klüpler de ceza alacakken, başbakanın isteği doğrultusunda, klüplerin değil kişilerin ceza alması kararlaştırıldı..UYANIN..

2-Türkçe olimpiyatlarının resmi şarkısı ''Yeni bir dünya kuruyorlardı'' eşliğinde açılış ve kapanışı yapıldı (illuminatinin gövde gösterisi)..

3-Abdullah Öcalan'ın Abdli ve Türk yetlikilerle sık sık görüşmek üzere Bursa'da hükümetin misafirhanesinde kaldığı ortaya çıktı (Kürt lideri olarak Kürdistan'ın kuruluşuna önderlik edecek)..

4-Toplumsal kaosun daha da artmasına neden olacak her türlü bölünme planlı bir şekilde halka enjekte ediliyor..Sosyal patlamanın her anlamda yaşandığı ve bundan uzak durmak için asosyalleşme yoluna gidip, herşeyden kendini soyutlayan bireyler planlı bir şekilde yaratılıyor..Kadına şiddet, tecavüz, hırsızlık, gasp, uyuşturucu, cinayet, terör suçlularını özendirecek şekilde cezalar hafif tutularak ve hatta terör konusunda suçlular affedilerek toplumdaki bölünme ve sosyal patlamaya daha da zorlanılıyor..Genel insani ihtiyaçların alım gücünü insanların şikayet etmeyeceği miktarlarda azaltmak için, sürekli vergi ve fatura zamları yapılırken, enflasyon düşüklüğü sebep gösterilerek aynı oranda maaş zammı yapmayarak sosyal patlamaya neden olunuyor..Eğer itiraz edip eylem yaparsanız, gözaltına alınarak, toplumun kalan kısmını KORKUTMA başarıyla gerçekleştirilmiş oluyor, dolayısıyla her geçen gün size yapılan baskılara duyarsız ve daha da ezilmeye müsait bir şekle getiriliyorsunuz..

5-Hükümet ve çevresindeki hiçbir olumsuz şey yazılı ve görsel basına yansıtılmıyor..Basın, sadece size ne enjekte edilmesi gerekiyorsa onu veriyor..Tv'de haberler toplumsal bir umutsuzluk yaratma adına sadece olumsuz ve haysiyetsiz bir halk olduğumuzu kabul edeceğimiz şekilde bizi yönlendirirken, aslında hepsi aynı amaca hizmet eden kukla liderler birbirlerine sanki muhalifmiş gibi tiyatro oynanıyor..Ve bunların hepsi tek bir şey için; RANT..

6-Türk vatandaşlarının bölünüp daha kolay yönetilebilmesi adına;
    Alevi ve sunninin birbirine ve kendi içlerinde,
    Tüm etnik kökenlerin(Türk,kürt,ermeni vs) üniter(ulusal) devletin yıkılması ve milliyet bilincinin yok edilmesi adına birbirine düşman edilmesi,
    FB, GS, BJK'linin birbirine ve kendi içlerinde,
    Atatürkçüler ve Dindarların birbirine ve kendi içlerinde,
    Hükümet yanlısı ve muhaliflerin birbirine ve kendi içlerinde düşmanlık yaratılması sağlanıyor..Ve bunların da hepsi tek bir şey için; RANT ..

Çok şey yazılır ve daha önce de yazıp 6 ay ceza aldım yeni geldim..Şimdi sonuca gelelim, şike ve teşvik ne için yapılıyor; RANT ..

Şimdi soruyorum Piêr Dé Sans ve onun gibi düşünen arkadaşlarımıza, şike bu ülkenin neresinde

başından sonuna her kelimesine imza attığım enfes bir yazı, klavyene sağlık, çevremde hala gerçekleri okuyabilen insanların varlığını görmek bile umut veriyor, bu bir savaşsa savaşıcaz.. yeterki bağlantıyı kesmeyin.. gerçeği görüp yorum yapamayan tüm arkadaşlara da ilham olur umarım bu yazı

Sağolasın..Ben Aziz Yıldırım'ın tiryakisi değilim, hatta keşke yapılan gerçekten bizi bile uyutacak şekilde başarılı bir şike süreci olsaydı destek verebilirdim..Sıkıntı şu ki, gerçekleri görüp, vicdanın olunca doğruları söylemek gibi bir mecburiyetin oluyor Allah korkusundan..Burada işte buna şaşırıyorum, bir insanın bu şike sürecinin gerçekliğine kendini inandırması için daha ne kadar amatörce hatalar yapması gerekiyor yargıyı yönlendirenlerin..Bunlar şeytani düzeni var etmek için çalışırlarken, hiçbir işi kusursuz yapamazlar, onlara iyi gözle bakmak, şeytanın izinden gitmektir..Türkçe kitaplarında ''Tayyib'i sorgulamak, Allah'ı sorgulamak'tır'' diye şiirlerle eğitim görüyor çocuklar..Bu Allah'a şirk koşmaktır ve Kuran'a göre şirk, müslümanlıktan çıkmaktır..Amaçları da dindar adı altında yozlaşmış ve dinden aslında nefret ettikleri için daha da uzaklaşan bir toplum yaratmak..Tüm dünyada bunun için çalışılıyor, dinden uzaklaştırılmak..Böyle olmasaydı, din derslerinde Kuran OKUTULURDU, Fettullah'ın cemaat evlerinde Kuran OKUTULURDU..Bize Kuran'ı göstermiyorlar, onu gerçekten okuyanlar aydınlanacak ve onların yoluna girmeyeceklerdir..Kuran'ı sadece size istedikleri şekilde ve hep örnekleriyle ANLATIRLAR, onları dinlerseniz Atatürk düşmanı olursunuz, Kuran'ı okursanız Atatürkçü bir vatansever olursunuz..Şimdi bunların müslümanlığını ve getirecekleri adaleti sorgulamadan, zaten önceden ''İnfaz''ını yaptıkları insanları mahkemelere taşıyor ve tiyatro oynuyorlar..O mahkemelerin hepsi önceden verilmiş kararlara, halkı demokrasi ve adalet yalanının var olduğuna inandırmak için var, ama malesef bazıları gerçeği görüyor işte..Sıkıntı şu ki büyük resmi göremeyenler bu işin partiyle vs ile ilgili olduğunu düşünür, alakası yok..

RANT bölüşüldüğü sürece hiçbir firma, kurum, parti arasında uyum sorunu olmaz..Ne zaman ki RANT'ın bölüşümünde sıkıntı olur, o zaman ellerindeki tüm gücü (Polis, ordu, yasama, yürütme,yargı, eğitim, mali denetim, finans vs) karşılarında olanlar için kullanırlar..Aziz Yıldırım'a yapılanlar da bu aralarındaki RANT krizinin sonrasında verilen infaz kararıdır..Tüm milletin futbol zevkini bitirmiş olacaklarını akıllarına bile getiremeyecek kadar gözleri dönmüş ve amatörce saldırırlar..

Hemen bir örnek daha vereyim kısaca..2-3 sene önce Aydın Doğan ile hükümet arasında RANT konusunda bir sorun oldu, neydi o sorun? Aydın Doğan'ın, Taksim'deki Hilton Otel arazisinin kendisine verilmesini istemesiydi..Başbakan ise bu RANT'ı kendisi istiyordu..Aydın Doğan ile aralarında çıkan bu RANT kavgası nedeniyle araları açılmış, Doğan Medya grubu elindeki tüm medya gücüyle hükümet aleyhine olan bütün haberleri yayınlamaya başlamıştı..Başbakan bu sefer elindeki mali denetim gücünü kullanarak, vergide usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle kendisine 1 milyar dolar ceza kesildi, kesilen ceza bütün servetini bile aşıyordu..Dolayısıyla geri çekilerek vergi cezasından kurtuldu ama bu bir daha haber yapılmadı..Zaten ödemiş olsaydı şu an sokakta şarapçı olması gerekiyor ..Şimdi de Aziz Yıldırım'ı sindirmiş oldular, hem aralarındaki nato ile alakalı 4 milyar liralık ihaleyi ele geçirmiş oldular, hem de topluma ''bizden korkun'' mesajı vermiş oldular..Bu taktiği kullanarak kendi amaçlarına engel potansiyeline sahip herkesi tutuklarlar..Ergun Poyraz, Musa'nın çocukları adlı kitabın yazarı ki müthiş bir kitaptır, eğer yasaklanmadıysa bulup okuyun, 2007'den beri ''TUTUKLU'' , yani iddianame hazırlanmıyor, çünkü ispatlı doğruları yazdığı için suçlanacak bir gerekçe yok ..Ve bir insanın senelerce içeride tutuklu bekletilmesi bizim kanımıza dokunmuyor, ne hale gelmişiz..Bakın Aziz Yıldırım ile Sadri Şener arasında hiçbir fark yokken, biri hiç tutuklu kalmadı, sadece topluma çete var diyerek uyutulduk..Bir suç, tek başına işlenmediği takdirde çete ve örgütlü iş değil midir ..Sadri Şener kendi kendine teşvik ve şike parası göndermediği anda, bu suç örgütlü suça girer..Ama sadece Aziz Yıldırım'ın yaptığı örgütlü oluyor ..Silahlı çeteymiş ama en ufak bir silah gösterilmiyor bile, bu kadar amatörler..Bugün mesela alevi vatandaşları fişliyorlar..Ben sevgilimle Yıldız Parkı'nda arabada sadece oturuyorum diye TC kimlik numaram, adım soyadım bir deftere yazıldı 2007'de ..Bunları görebilmek için sadece FAŞİST olmamanız yeterli arkadaşlar..Özel bir yeteneğe gerek yok..Bir de tabi büyük resmi görebilmek için, masonik örgütlerin ki bunlar lions, rotary klüpleri ile başlayıp Illuminati'de tepeye ulaşır, öğrenmek ve araştırmak gerekli, büyük resmi anlamadan hiçbir şeye anlam veremez ve basının önüne atılan kurbanlara faşistçe saldırırsınız..Yine de işinizi kolaylaştırmak için bazı linkler vereceğim..

Her devrin adamı olanlar, kendi elleriyle yarattıkları bu canavarı artık durduramazlar..O yüzden bence en azından, bu canavara FB konusunda destek verip ileride ''vicdanen'' pişman olmamaktır..Onlar zaten her zaman istediklerini alacaklar, bizim desteğimize ihtiyaçları yok..Seçim kazanmak için bizim oylarımıza ihtiyaçları yok..Oy oranları seçimden önce ayarlanıyor..Eğer gitmeleri gerekiyorsa yerlerinden indirileceklerdir, ve bu bizim oy vermememizle olmayacak ..O yüzden artık sadece ''vicdani'' sebeplerden dolayı UYANIN demek kalıyor..

Son olarak, hiçbir sebep gösterilmeden yazılarımın silinmemesini rica etmem gerekiyor artık..Çünkü cidden çok can sıkıcı bir hal aldı, sebep ve kimin tarafından silindiğini bilmemek, burada da baskıcı bir ortam olduğunu düşündürüyor ki DH bizim özgür olabildiğimiz nadir imkanlarımızdan..Artık yazdığım mesajları silinmeye karşı pc'ye kaydetmek zorunda kalmam hiç hoş değil..

Linkler:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild

http://www.youtube.com/watch?v=BzAS6jLYGWU&feature=related (7 parttır, ilkini veriyorum, diğerleri zaten youtube'da sağ tarafta görünüyor)

https://www.youtube.com/watch?v=TrbjIJ9VPoM&feature=player_embedded (En çok izlemenizi istediğim şey bu, herşeyin çıkış noktası)

http://www.uyandirmaprojesi.com/

http://uyanmaprojesi.net/

http://www.youtube.com/watch?v=m7Gvgb7Z0qA&feature=share

http://www.otuken.org/Ali.mete/index.html

http://www.youtube.com/watch?v=dIeiaR8LWiM&feature=share

http://www.youtube.com/watch?v=dIeiaR8LWiM&feature=share

http://www.youtube.com/results?search_query=illuminati&oq=illuminati&gs_l=youtube-reduced.3..0l4.198695.200682.0.201034.10.9.0.0.0.0.328.752.2-2j1.3.0...0.0.j02hAJfsCOA

• Mayer Amschel Rothschild'in ingiliz borsasını 200 küsür sene önce nasıl manipüle ettiğini bildikten sonra, FB gibi dünyada değerli spor klübünün, manipüle edilerek düşük fiyattan hisselerin toplandığı gerçeğine uzak kalmak, akıl dışıdır..İşin asıl akıl dışı olan kısmı ise borsanın tamamen ufak yatırımcının kumar oynayıp kaybedecek olması üzerine kurulmuş olmasıdır..Sıradan bir vatandaşın borsada kazanmak için tek şansı, aldığı hissenin, milyarlarca dolarlık servet sahibi manipülatörlerce yüklü miktarda satın alınmış olması ihtimali üzerine kuruludur..Borsada aslında söylenen standart görüşün aksine, uzun vadede kesin olan tek şey kaybedeceğinizdir..Kumarı meslek edinip sürekli kazanabilen insan yoktur, kumarı oynatan, borsaya göre de işte bu manipülatörler neye karar verirse o gerçekleşir ve verdikleri karar her zaman daha çok hisseyi, küçük yatırımcının elinden ucuza alıp tekrar onlara aynı hisseyi daha pahalıya satmaktır..Böylece RANT oluşur..Günümüzde, dünya gelirlerinin büyük kısmı RANT'tan oluşmaktadır..Eski dünyada değerli olan tek şey olan emeğin değeri sadece en düşük seviyede hayatınızı devam ettirip, aynı manipülatörlerin sahip olduğu dünyaca ünlü firmaların ürettiği ürünler için tüketici olabilmenize yetecek kadarla sınırlandırılmıştır..Konu FB'nin hisseleriyle alakalı olduğundan kendi farkettiklerime göre, bize üniversitede öğretilenle alakası olmayacak şekilde ve doğru şekilde fikir vermeye çalıştım..Saygılar..

• quote:

Mayer Amschel Rothschild'in ingiliz borsasını 200 küsür sene önce nasıl manipüle ettiğini bildikten sonra, FB gibi dünyada değerli spor klübünün, manipüle edilerek düşük fiyattan hisselerin toplandığı gerçeğine uzak kalmak, akıl dışıdır..İşin asıl akıl dışı olan kısmı ise borsanın tamamen ufak yatırımcının kumar oynayıp kaybedecek olması üzerine kurulmuş olmasıdır..Sıradan bir vatandaşın borsada kazanmak için tek şansı, aldığı hissenin, milyarlarca dolarlık servet sahibi manipülatörlerce yüklü miktarda satın alınmış olması ihtimali üzerine kuruludur..Borsada aslında söylenen standart görüşün aksine, uzun vadede kesin olan tek şey kaybedeceğinizdir..Kumarı meslek edinip sürekli kazanabilen insan yoktur, kumarı oynatan, borsaya göre de işte bu manipülatörler neye karar verirse o gerçekleşir ve verdikleri karar her zaman daha çok hisseyi, küçük yatırımcının elinden ucuza alıp tekrar onlara aynı hisseyi daha pahalıya satmaktır..Böylece RANT oluşur..Günümüzde, dünya gelirlerinin büyük kısmı RANT'tan oluşmaktadır..Eski dünyada değerli olan tek şey olan emeğin değeri sadece en düşük seviyede hayatınızı devam ettirip, aynı manipülatörlerin sahip olduğu dünyaca ünlü firmaların ürettiği ürünler için tüketici olabilmenize yetecek kadarla sınırlandırılmıştır..Konu FB'nin hisseleriyle alakalı olduğundan kendi farkettiklerime göre, bize üniversitede öğretilenle alakası olmayacak şekilde ve doğru şekilde fikir vermeye çalıştım..Saygılar..

Bakın;

Söylediklerinizde haklısınız. Ama ben bu dava sadece şike üzerine kuruludur diye bir tezde bulunmuyorum. Ben sadece futbolu izleyen birisi olarak futbolu kirleten herkesin bu işten uzak durmasını, bu işi yapanlarında savunulmaması taraftarıyım.

İşin içine Rothschild ve Rockafellar ı sokarsak sarpa sarar olduğumuz yerde döner dururuz. Çünkü çok derin konular ve bu konuları burada oturup konuşabileceğimiz adamlar pek yok malesef. bunları isterseniz özel bir platformda konuşuruz. O ailenin neler yaptığını, nelerin peşinde olduğunu,kimleri yönetip nasıl bir düzen kurduğunu biliyorum. Hatta ve hatta bizzat buna bağlı bir teklif aldım gel müritlerimize katıl cinsinden. Anlatsam başta gülersiniz.

• quote:

Bunu bir anlasalar mesele kalmayacak zaten, hala daha bu adamın bir daha başkanlık yapmasını istemiyorum diyenler var.
  • quote:

quote:

• quote:

Tüm milletin futbol zevkini bitirmiş olacaklarını akıllarına bile getiremeyecek kadar gözleri dönmüş ve amatörce saldırırlar..

Hemen bir örnek daha vereyim kısaca..2-3 sene önce Aydın Doğan ile hükümet arasında RANT konusunda bir sorun oldu, neydi o sorun? Aydın Doğan'ın, Taksim'deki Hilton Otel arazisinin kendisine verilmesini istemesiydi..Başbakan ise bu RANT'ı kendisi istiyordu..Aydın Doğan ile aralarında çıkan bu RANT kavgası nedeniyle araları açılmış, Doğan Medya grubu elindeki tüm medya gücüyle hükümet aleyhine olan bütün haberleri yayınlamaya başlamıştı..Başbakan bu sefer elindeki mali denetim gücünü kullanarak, vergide usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle kendisine 1 milyar dolar ceza kesildi, kesilen ceza bütün servetini bile aşıyordu..Dolayısıyla geri çekilerek vergi cezasından kurtuldu ama bu bir daha haber yapılmadı..Zaten ödemiş olsaydı şu an sokakta şarapçı olması gerekiyor ..Şimdi de Aziz Yıldırım'ı sindirmiş oldular, hem aralarındaki nato ile alakalı 4 milyar liralık ihaleyi ele geçirmiş oldular, hem de topluma ''bizden korkun'' mesajı vermiş oldular..Bu taktiği kullanarak kendi amaçlarına engel potansiyeline sahip herkesi tutuklarlar..Ergun Poyraz, Musa'nın çocukları adlı kitabın yazarı ki müthiş bir kitaptır, eğer yasaklanmadıysa bulup okuyun, 2007'den beri ''TUTUKLU'' , yani iddianame hazırlanmıyor, çünkü ispatlı doğruları yazdığı için suçlanacak bir gerekçe yok ..Ve bir insanın senelerce içeride tutuklu bekletilmesi bizim kanımıza dokunmuyor, ne hale gelmişiz..Bakın Aziz Yıldırım ile Sadri Şener arasında hiçbir fark yokken, biri hiç tutuklu kalmadı, sadece topluma çete var diyerek uyutulduk..Bir suç, tek başına işlenmediği takdirde çete ve örgütlü iş değil midir ..Sadri Şener kendi kendine teşvik ve şike parası göndermediği anda, bu suç örgütlü suça girer..Ama sadece Aziz Yıldırım'ın yaptığı örgütlü oluyor ..Silahlı çeteymiş ama en ufak bir silah gösterilmiyor bile, bu kadar amatörler..Bugün mesela alevi vatandaşları fişliyorlar..Ben sevgilimle Yıldız Parkı'nda arabada sadece oturuyorum diye TC kimlik numaram, adım soyadım bir deftere yazıldı 2007'de ..Bunları görebilmek için sadece FAŞİST olmamanız yeterli arkadaşlar..Özel bir yeteneğe gerek yok..Bir de tabi büyük resmi görebilmek için, masonik örgütlerin ki bunlar lions, rotary klüpleri ile başlayıp Illuminati'de tepeye ulaşır, öğrenmek ve araştırmak gerekli, büyük resmi anlamadan hiçbir şeye anlam veremez ve basının önüne atılan kurbanlara faşistçe saldırırsınız..Yine de işinizi kolaylaştırmak için bazı linkler vereceğim..

üstadım gerçek bir sniper gibisin, tamamı nokta atışlar, Ayakta alkışlıyorum.. aslında hemen herkes senin gibi olmalı, günlük hayatta o puzzle lı oyunlar gibi parçaları birleştirip tümü görmek çok ta zor değil, ama eğitim sistemi yerlerde olduğu için, hani doktorasını yapmış kişiler bile koskoca resmin önünde şaşkın şaşkın bakıyorlar beyinleri alınmış misali,

yazdığın tüm noktalari tespitlerin 100% doğrular, sadece ufak bir eklemede bulunucam izin verirsen, doğanın kapışması dün gibi gözümün önünde ozamanlar rte cem uzan örneğini yoketmiş te olsa böylesine bir siyasi güç yok, o zamana kadar temkinli yaklaşan doğan biraz da mecbur kalarak, siyasete ben yön veririm deyip başladı saldırmaya rte'ye rte de tıpkı bugün kü gibi, devletin bildiği ama görmezden geldiği kozlardan birisini çıkarıverdi önüne, koca bir vergi borcu olarak. sonrasında indirim yapılacak ve doğana bu borç ödetilecek.. Milliyeti satma sebeplerinden birisidir bu borç..

aynen yazdığın gibi zaten ağır vergiler altında ezilen halkın en büyük eğlencesi de bu rant yüzünden çalınacak, tüm bu olanlara rağmen olanı biteni analiz edemeyden önlerine atılan herkese saldıracak canım vatandaşım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Mayer Amschel Rothschild'in ingiliz borsasını 200 küsür sene önce nasıl manipüle ettiğini bildikten sonra, FB gibi dünyada değerli spor klübünün, manipüle edilerek düşük fiyattan hisselerin toplandığı gerçeğine uzak kalmak, akıl dışıdır..İşin asıl akıl dışı olan kısmı ise borsanın tamamen ufak yatırımcının kumar oynayıp kaybedecek olması üzerine kurulmuş olmasıdır..Sıradan bir vatandaşın borsada kazanmak için tek şansı, aldığı hissenin, milyarlarca dolarlık servet sahibi manipülatörlerce yüklü miktarda satın alınmış olması ihtimali üzerine kuruludur..Borsada aslında söylenen standart görüşün aksine, uzun vadede kesin olan tek şey kaybedeceğinizdir..Kumarı meslek edinip sürekli kazanabilen insan yoktur, kumarı oynatan, borsaya göre de işte bu manipülatörler neye karar verirse o gerçekleşir ve verdikleri karar her zaman daha çok hisseyi, küçük yatırımcının elinden ucuza alıp tekrar onlara aynı hisseyi daha pahalıya satmaktır..Böylece RANT oluşur..Günümüzde, dünya gelirlerinin büyük kısmı RANT'tan oluşmaktadır..Eski dünyada değerli olan tek şey olan emeğin değeri sadece en düşük seviyede hayatınızı devam ettirip, aynı manipülatörlerin sahip olduğu dünyaca ünlü firmaların ürettiği ürünler için tüketici olabilmenize yetecek kadarla sınırlandırılmıştır..Konu FB'nin hisseleriyle alakalı olduğundan kendi farkettiklerime göre, bize üniversitede öğretilenle alakası olmayacak şekilde ve doğru şekilde fikir vermeye çalıştım..Saygılar..

Bakın;

Söylediklerinizde haklısınız. Ama ben bu dava sadece şike üzerine kuruludur diye bir tezde bulunmuyorum. Ben sadece futbolu izleyen birisi olarak futbolu kirleten herkesin bu işten uzak durmasını, bu işi yapanlarında savunulmaması taraftarıyım.

İşin içine Rothschild ve Rockafellar ı sokarsak sarpa sarar olduğumuz yerde döner dururuz. Çünkü çok derin konular ve bu konuları burada oturup konuşabileceğimiz adamlar pek yok malesef. bunları isterseniz özel bir platformda konuşuruz. O ailenin neler yaptığını, nelerin peşinde olduğunu,kimleri yönetip nasıl bir düzen kurduğunu biliyorum. Hatta ve hatta bizzat buna bağlı bir teklif aldım gel müritlerimize katıl cinsinden. Anlatsam başta gülersiniz.

Teklif alma olayını eğer anlatırsan bir pm at bana acayip merak ettim.

@Rising_Sun

Hocam bu anlattıklarınız bilinen gerçekler lakin sadece bu yüzden Aziz Yıldırım içeride diyemeyiz. illüminatiydi, Rockefeller dı, Rothschild di 1 sene kafa patlattım bu mevzulara ben artık işin pisliğini özünü gördükçe baktım hayattan soğuyorum. Ama bu konunu özü; Pier in dediği gibi bu tarz karanlık işlere bulaşan adamları Fenerbahçe yönetiminde görmek istemememizdir. Aziz Yıldırım %100 şike yapmıştır demiyorum ama klübün mevcut durumunda, Aziz Yıldırım sütten çıkmış ak kaşık değildir ve asıl sorumlular yönetimdir, diyorum. Yoksa konuşacaksak dönen rantları, siyaseti konuşalım ayrı bir konuda.

@Technics

Bir milyon tane senaryo yazılıyor, senaryo yazması zaten kolay. Ama bu senaryoların alayında Aziz Yıldırım komploya kurban gidiyor. Bende soruyorum size A.Y. ın hiç mi suçu yok arkadaş? Herşey bir çırpıda rant veya cemaate bağlanıyor zaten. Bunlar her zaman olan şeylerdi yeni çıkmadılar. Bir nokta daha var bu dava sürecinde bir çok kişi ceza aldı. Ben Aziz Yıldırım ın suçlu olmadığına bu süreçte tamemen komplo kurulduğuna tapelerin ve Türk adaletinin oyun olduğuna inanan arkadaşlara saygı duyuyorum kendi düşünceleridir. Ama ben katılmıyorum kimsede bana katılmak zorunda değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thale

quote:

quote:

galatasaray gibi hükümetin her dediğini yapmak zorunda kalacağız bkz: tr olimpiyatları, akp kongresi, bjkye stadın paylaşılması

• çok doğru bir bakış açısı helal olsun aziz yıldırım şike ve örgüt kurmaktan ceza aldımı aldı halen daha bu adamı ölesiye savunan adamlar var.Çoluk çocuk bile bilgisayarda futbol oynarken şike yapmak yok vs dalga geçiyorlar demek istediğim aziz yıldırım fenerbahçenin adını kirletti her zaman bu fenerbahçenin yüzüne vurulcak bundna emin olabilirsiniz.

Galatsaraylıyım aynı olayı bizim başkan yapsa çıkmasın uzak dursun takımdan derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kimisi bu yazacaklarımdan sonra beni "Sen de Fenerlimisin?" diye yargılayacak ama varsın yargılasınlar. Çoluk çocukla sidik yarıştıracak, kendimi birilerine beğendirecek değilim. Şu foruma 8 seneden fazla süredir yazıyorum. Her bölümden onlarca kişiyle arkadaşlığım hatta dostluğum mevcut. Onlar benim nasıl birisi olduğumu biliyor, bu da benim için kâfi zaten.

Söyleyeceklerime gelirsek;

Bazılarınız bunlara acaip sinirlenecek belki, hatta Fenerli'lerin çoğu sevmeyecek, küfredecek, sövecek, tersleyecek hatta dışlayacak ama umrumda değil. Ben fenerbahçeliliği televizyondan değil Kadıköy'ün suyundan aldım. Milletin imrenerek baktığı yerlere daha çocuk yaşımda girdim ben. Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Gözlerimi açtığımda ilk gördüğüm tabela Kadıköy dü. o yüzden kimseye dert anlatacak da değilim. Sadece aylardır süre gelen bazı şeyler ve düşündüklerimi söylemek istiyorum o kadar.

Öncelikle herkesin büyük dikkatle takip ettiği 3 Temmuz'dan beri süregelen şike sürecinde beni hep yanlış anlayan taraftarlardan tekrardan özür diliyorum çünkü bu yazdıklarımı da düzgün anlayacaklarını sanmıyorum. Ben kulübün renklerine gönül verdim arkadaş. Ben birine saldırırken Sarı-Lacivert aşkına saldırdım. Laflarımı söylerken çubukluya sarılıp söyledim. Ben uyurken bayrağıma sarıldım armama bakarak uyudum. Kimisi gibi sadece tribünde sağa sola küfredip, ağzımdan salyalar saçarak gönül vermedim. Sporun ahlak ve saygı çerçevesinde sevdim Feneri ve ona gönül verdim. Ben başarılı olduğu için gönül vermedim Fenere. Gökyüzüne baktığımda Sarı ile Laciverti bir arada gördüğüm için sevdim. Ben Kadıköy e her gittiğimde , o taraftan her geçtiğimde gördüğüm stadda sevdim Feneri. Sağa sola saldırmadan, millete iftira atmadan. Ben futbolunu sevdim, savaşını sevdim, herşeyden önce ben kendisini sevdim kulübün. Branşlarını ayırmadan, yöneticisine bakmadan. Sahip çıktım takımıma. Aykut demedim, Oğuz demedim, Rıdvan demedim. Uche, Hogh, Okocha demedim. Ben hiçbirini ismi yüzünden sevmedim. Ben sahaya koydukları futboldan gurur duyduğum için, Sarı- Lacivertime gönül verdikleri için sevdim. Ben isimlerin peşinden koşmadım bugüne kadar. Başarıyı isimlerin değil değerlerin getirdiğine inandım. Başarısızlığı ise ahmaklığın, egonun ve tatmin edilemeyen hırsın getirdiğine. Zarar çekmesin istedim kulübüm. En kötü zamanında yine giydim formamı taktım atkımı, yine bağırdım avazım çıktığı kadar Kanarya! diye.
    Peki sizler ne yaptınız? Bu şanlı şerefli kulübü hiç düşünmeden, hırsı, egosu ve düşünmeksizin söylediği sözleri yerine getirebilmek için katakulleye girmekten çekinmeyen kişilerin, Kulübün adını farklı yerlerde kullanmaya çalışan şahısların peşinden koştunuz. O ne derse onu yaptınız, O üzülürse üzüldünüz, sevinirse sevindiniz.
    En büyük başarısını aldığında kovduğu teknik direktöre sahip çıkmadınız, ama o başarılıydı demediniz yine o isimi savundunuz. Sonuç ne oldu? tam bir yıldır üstümüze atılan leke, karşımızda bir çete ve sizin hala akıllanmadan savunduğunuz hakkında 9 maçta teşvik ve şikeden yargılanan, yönetime soktuğu adamların ceza aldığı, verdiği sözleri kimi zaman tutmayan bir adamın peşindesiniz. Ve siz "kulübe gönül veriyoruz. o bizim başkanımız" diyip peşinde koşuyorsunuz. O kadar adam geçti kulüpten, o kadar transfer yapıldı. O kadar sevdiğiniz adamlar kovalanarak gönderildi bu takımdan. Onlara niye ses çıkarmadınız? Ben söyleyeyim. Siz renklere, kulübe gönül verdim diyip kandırıyorsunuz. Şuan Aziz Yıldırım " yürüyün " dese hepiniz çıkıp yürüyüş yapacaksınız. Ama ben Temmuz başına kadar Fenerbahçeye karşı yapılan haksızlıklarda çoğunuzu göremedim Caddelerde.
    Siz Aziz ci oldunuz çıktınız. Sizleri bu hale getiren, Türkiye'nin Dünya'nın gözünde şikeci yapan adamın peşinden koşuyorsunuz.

Siz tavsiyem biraz düşünün. 3 yöneticimiz şikeden suçlanıyor. 2 si yaptığı için cezalandırıldı bir tanesi için 39 yıl hapis isteniyor. Diğer takımlar beni gram ilgilendirmez. Sadece şunu düşünün. Küme düşürüldüğünde meydana çıkıp " Fenerliyim " mi diyeceksiniz yoksa " Başkanımızı götürüyorlar " mı? Sizin şuan bile aklınızdaki ilk düşünce "başkanı bitirme meselesi" iken ben " fenerbahçe içeriden çökertiliyor" oluyor. Sanırım farklı camdan bakıyoruz.

Düşündüklerime katılın veya katılmayın umrumda değil. Emre gittiğinde bir pislikten kurtulduk dedim. Sırada Aziz Yıldırım var. Ondan da kurtulursak eğer bu takım çok güzel günlere ulaşıp başarılı olacaktır.

Adam hapis yatsın ölsün gebersin demiyorum. Yönetimden düşürülsün benim için kâfidir.

Şimdi istediğiniz kadar çemkirin, dışlayın. Sizin duanızla doğmadım bedduanızla öleyim. Siz dediniz diye Fenerli olmadım ben. Anne sütünden sonra Kadıköyün suyunu içtim ben.

oncelikle sana fazla katildigim soylenemez ama farkli bakis acin icin tesekkur ederim. ben aziz yildirimi severim fenere ve turkiyeye bir cok spor dalinda faydasi olmus ileri tasimistir. zicoya yapilanlar vb olaylarda cok sinirlendigimi hatirliyorum fakat fenerbahce bu sekilde inanip kenetlenmisken fenerlileri kendi acindan ikiye bolme bir ailemiscesine dusun.

• olaylara objektif bakmaya calısan ve kendini profesyonel hayat süren biri olarak görüyorsun. Belkide gerçekten öylesindir tanımadığım için net bir şey diyemem sana. Seni anlıyorum bende herşeye objektif baktım fakat sana katılmıyorum. Nedeni ise ülkemizde adalet gerçekten olsaydı bu şike pisliğini tek takım üzerinden çözmeye çalışmazlardı. İşin içinde siyasetin var olduğunu ve FB'nin bu konuda ele geçirilmeyecek bir güç olduğunu nasıl anlayamadın?. Tüm GS'lilerin seni taktir etmesi ve FBlilerinde seni kınaması sana bir işaret olmuyormu? Açıkcası ben adaletin olmadığı yerde adalet aramam kendimi de suçlu hissetmem. Ülkemizde şike teşvik olaylarının ne kadar yaygın olduğu belliyken FB'nin yeteri kadar ceza çektiğini düşünüyorum... Senin şuanda bu takıma destek çıkman gerekir bu tarz şeylerle ancak rakip taraftara koz veriyorsun ve buda hoşuna gidiyor gördüğüm kadarıyla...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.