Şimdi Ara

Ben Futbolda Hangi Mevkide Oynamalıyım? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
6.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam komple futbolcu.Kalecilik bile var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

AMC oyna

HBO oynasın bence

Ben Futbolda Hangi Mevkide Oynamalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Oha bununda konusu acildi ya

İlk defa bir konuma bu kadar çok cevap geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

bende bazı arkadaşlara katılıyorum sol bek oyna sag bekte oynaman icin sag ayanın daha guclu olması lazım ama cift ayak olarak kendini geliştirirsen cok faydasını gorursun hem sol hem sag bek olarak cok iş yaparsın

Sağ ayağım sola göre zaten çok çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Bir kulübe yazıl. Derslerini sakın aksatma. Yeteneğin varsa sıyrılsın zaten. Önce derslerin sonra futbol.

önce derslere bakarsa aç kalır

aynen türkiyede herşey torpil.
  • Mahalle maçında gaza gelip konu açmış çocuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bizim forumda 13 yaşında adamlarla mı yazışıyoruz, bakış açımı değiştiriyorum şu dakikadan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Sol bek olursan işsiz kalmazsın. Bak Hakan Balta abine..

• Sen futboluna oyna bu yaşlar da belli olmaz mevki falan bir bakmışın kalecilikten forvete terfi etmişsin.Yalnız torpilin yoksa işin zor başarılar
  • Bana neler diyordunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

AMC oyna

HBO oynasın bence

• ilk olarak konuna gelen bazı cevapları kafana takma. eğer dediğin gibiysen bende sana bek öneririm gerçektende hakan baltayı örnek alırsak sağlam ortalar açıyor ör bu sene süper kupada drogbanın ortasını açmıştı 2 sene önce kadıköyde 2-1 ken 2-2 yapmıştı bence solunu geliştir bende diyarbakırda kaldım babamın şark görevinden bi kulüpe gir ne kaparsan kap ve birisi önce derslere bakarsa aç kalır yazmış ve ben ona katılıyorum bence çok doğru ama bu hem sana hem ailene bağlı diyarbakırdan bi yere git yakın mı bilmiyorum ama gaziantep elazığ fln ve eğer mahalle maçlarından gaza geldiysen pek ümitlenme gerçekten iyiysen dene başarılar
  • ve son olarak benmde bi arkadaşım 12 13 yaşındayken kilo alamıyodu 140 145 38 kgydi bodyle kilo almıştı ve bol bol protein al 1 tbk ymk yiyosan 2 3 ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

1,63 çok kısa yahu bıraz boyunu uzat arkadaşların dediği gibi sol bek oyna eksik var Ümit Özat Sağlak tı

çocuk 13 yaşındayım diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

1,63 çok kısa yahu bıraz boyunu uzat arkadaşların dediği gibi sol bek oyna eksik var Ümit Özat Sağlak tı

çocuk 13 yaşındayım diyor.

sonraki mesajlarda belirttim yaşını yanlış okuduğumu
  • Hücumda daha iyiyim diyorsan AMC oyna. Bol bol maç izle. İzlediklerini uygulamaya çalış. Pas antrenmanı yap sahada.
  • quote:

Boyu yasina gore iyi bence, ben 14 yasimda 1,65tim. Suan yas 20 boy 1,80

• quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

ilk olarak konuna gelen bazı cevapları kafana takma. eğer dediğin gibiysen bende sana bek öneririm gerçektende hakan baltayı örnek alırsak sağlam ortalar açıyor ör bu sene süper kupada drogbanın ortasını açmıştı 2 sene önce kadıköyde 2-1 ken 2-2 yapmıştı bence solunu geliştir bende diyarbakırda kaldım babamın şark görevinden bi kulüpe gir ne kaparsan kap ve birisi önce derslere bakarsa aç kalır yazmış ve ben ona katılıyorum bence çok doğru ama bu hem sana hem ailene bağlı diyarbakırdan bi yere git yakın mı bilmiyorum ama gaziantep elazığ fln ve eğer mahalle maçlarından gaza geldiysen pek ümitlenme gerçekten iyiysen dene başarılar

cevaplardan en iyisinden birisi senindi.ya urfa yada antebe gitmeyi düşünüyorum.ama ilk olarak kendimi buradaki amatör takımlarda deniyecem.arkadaşlarım bana diyor senden mükemmel kaleci çıkar.ama ben oyuncu olmak istiyorum.ara sıra asist ya da gol atmak istiyorum.yoksa boyumda uzun çok iyi uzanıyorum.okulda halısahada arkadaşlarla maç yağtığımızda en fazla 2-3 yerim ama yüzde 90 0-1 gol yerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Hücumda daha iyiyim diyorsan AMC oyna. Bol bol maç izle. İzlediklerini uygulamaya çalış. Pas antrenmanı yap sahada.

AMC neresi.
  • yarın gel başla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.