Şimdi Ara

Ben Futbolda Hangi Mevkide Oynamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben futbolda hangi mevkide oynayacağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Size biraz kendim ile ilgili bilgi vereyim.

Boy: 1.63

Kilo: 43

Ayak: Genelde sağ, ama solu da iyi kulanırım.

Kaleciliğim çok iyidir.Refleksler vb. herşeyim mükemmel.Defansım iyidir, çok iyi sayılmaz.Orta sahada iyi oynayacağımı düşünüyorum.Orta sahanın heryerinde oynarım.Forvet olursam kaleciyle karşı karşıya pozisyon kaçırmam.Ayrıca çok iyi ortalar açarım, iyi paslar atarım.Ayrıca çok hızlı koşarım.Ben sağ ve sol açık diye düşünüyorum.Ama sizin fikrinizi almayı düşündüm.

• Sol bek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Sol bek.

Sol ayağımı da iyi kullanırım ama çok iyi kullanamam.Sol bek bana uymuyor.Ama yine de fikrin için teşekkürler.
  • Aynen bek oyna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.mehmet.21

quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Sol bek.

Sol ayağımı da iyi kullanırım ama çok iyi kullanamam.Sol bek bana uymuyor.Ama yine de fikrin için teşekkürler.

Olsun, sol bek.

• Bir kulübe yazıl. Derslerini sakın aksatma. Yeteneğin varsa sıyrılsın zaten. Önce derslerin sonra futbol.

• Sol bek olursan işsiz kalmazsın. Bak Hakan Balta abine..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maşallah hiç kötü özelliğin yokmuş.
    Ders 1. Dünyanın en iyilerinin bile kötü özellikleri vardır. Kendini iyi tanı. Sokakta 1-2 kere karşı karşıya atıp, hızlı koştuğunu görünce açık-forvet sanma kendini. Dünyanın en iyileri kendini nasıl geliştiriyor iyi izle. Cristiano Ronaldo bile hala 'kendimi geliştirmeye devam ediyorum' diyorsa, sen bir çok konuda süper olamazsın.

Her mevkiide mükemmel olduğun için teşhis koyamadım. Bence senden GK/DC-DL-DR/MC-AMC-ML-MR-AMC-WR-WL/FW-S olur.
  • Hangi mevki bilmiyorum ama Bayern Münih'te banko 11 oynarsın.
  • Messi bizim forumdaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Aynen bek oyna.

Bek olurumda ama sol pek olmaz sağ kesin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

Bir kulübe yazıl. Derslerini sakın aksatma. Yeteneğin varsa sıyrılsın zaten. Önce derslerin sonra futbol.

Sağol.Zaten herkes bana öyle diyor.
  • 1,63 çok kısa yahu bıraz boyunu uzat arkadaşların dediği gibi sol bek oyna eksik var Ümit Özat Sağlak tı
  • Hacı sen komple ilk 11 olmuşsun. Sol ayak, sağ ayak var, bek var, kaleciyle karşı karşıya affetmeyen bir forvet, orta sahada dinamo, kalecilik de varmış. Sen bence kulübede oturacak on numara jokersin. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

Sol bek olursan işsiz kalmazsın. Bak Hakan Balta abine..

Evet dediğin doğru ama sol pek bana uymuyor.Ama siz dediniz diye birdahaki maçıma kendimi sol bekte deniyim.Sol açıkta oynarım ama sol bek olmaz.
  • 43 kilo ne öyle?Acilen body ile birlikte en az 10 kilo alman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

1,63 çok kısa yahu bıraz boyunu uzat arkadaşların dediği gibi sol bek oyna eksik var Ümit Özat Sağlak tı

13 yaşında 2.06 mı olsun adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Maşallah hiç kötü özelliğin yokmuş.
    Ders 1. Dünyanın en iyilerinin bile kötü özellikleri vardır. Kendini iyi tanı. Sokakta 1-2 kere karşı karşıya atıp, hızlı koştuğunu görünce açık-forvet sanma kendini. Dünyanın en iyileri kendini nasıl geliştiriyor iyi izle. Cristiano Ronaldo bile hala 'kendimi geliştirmeye devam ediyorum' diyorsa, sen bir çok konuda süper olamazsın.

Her mevkiide mükemmel olduğun için teşhis koyamadım. Bence senden GK/DC-DL-DR/MC-AMC-ML-MR-AMC-WR-WL/FW-S olur.

Zaten bende kendimi geliştiriyorum.Birçok kötü özelliklerimde var mesela adam tutamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Hangi mevki bilmiyorum ama Bayern Münih'te banko 11 oynarsın.

Sağol.Ama o kadar olmasa da olur.ST 3. ligdeki bir takımda bile oynamaya razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Messi bizim forumdaymış

Dalganı geç sen.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.