Şimdi Ara

Basketbol izlemeye başlıcam hangi takımı neden tutmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NBA takımlarından sizce hangisini tutmalıyım. fazla kupası olmasa da geçmiş efsaneleri falan fazla olan ve ya çok saygın bir takım istiyorum

hiçbir nba takımını tanımıyorum ama logosundan dolayı Toronto Raptors'a bir sempatim var sizce iyimidir desteklenmeli mi

• Takımları izle ve sana yakın olanı tut.Ben Oklahoma'yı tutuyorum ama nasıl tutmaya başladığımı hatırlamıyorum.
  • benim favorim minnesota. ama miami de olur. eğer takımımın maçlarını izleyeyim diyorsan o zaman lakers,chicago,miami veya oct yi tutacaksın
  • NBA yi ilk takip ettiğim sene Dallas şampiyon olmuştu Miami karşısında efsane bir seriydi. O sebeple mavericks e sempatim var ve mavericksliyim. Nowitzki ye aşırı sempatim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin yazdığını tutman bence çok saçma kendi kararını kendin vermen lazım takımların geçmişine bakıp karar verebilirsin
  • Golden State Warriors.

İç sahası çok iyi taraftarları harika Curry de var daha ne olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: stephc

Milletin yazdığını tutman bence çok saçma kendi kararını kendin vermen lazım takımların geçmişine bakıp karar verebilirsin

milletin yazdığını tutmucam. milletin yazdığına göre takımlar hakkında bilgi sahibi olacam ve kendi tercihimi yapacam

hadi kış kış konumdan
  • Eğer tuttuğun takımın 10 yılda en az 2-3 şampiyonluk kazanmasını,bu 10 yıl içinde 3-4 kez finallere çıkmasını,yine bu 10 yıl içinde 6-7 defa üst sıralara oynamasını ve sürekli süperstarları izlemek istiyorsan:
  • İlkokullusun herhalde konudaki yapacam, edecemlere bakar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Eğer tuttuğun takımın 10 yılda en az 2-3 şampiyonluk kazanmasını,bu 10 yıl içinde 3-4 kez finallere çıkmasını,yine bu 10 yıl içinde 6-7 defa üst sıralara oynamasını ve sürekli süperstarları izlemek istiyorsan:

teşekkürler hocam inceliyorum tavsiyeleri

• bence kendin izleyip karar vermelisin.ben eskiden lakerslıydım shaqlı zamanlarda şimdi ise oklahomaya daha bir sempati duyuyorum
  • Seattle Super Sonics, İndiana Pacers ve Philadelphia 76' ers sempati duyduğum takımlardır :) Seattle maalesef yalan oldu, efsane takım bu sene yok, Paul George' lu İndiana ise bu sene radarımda. Müthiş oynuyorlar gerçekten ;) 76' ers bu sene berbatlar, hatta uzun zamandır berbatlar. Iverson ayrıldıktan sonra vasatın üzerine çıkamadılar bir türlü.
  • hızlı hücum basketbolunu seviyorsan denver nuggets akar

şekil karizma takım istiyorsan toronto raptors, portland akar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

hızlı hücum basketbolunu seviyorsan denver nuggets akar

şekil karizma takım istiyorsan toronto raptors, portland akar

ben lebrona chris bosha sempati dyduğumdan miamiye sempati duyuyo tutuyorum bak nba yaz nba türkiye ajans fln var orda maç özetleri oluyo ordan izle ve oklohoma city ile houston rockets düşman bi takım maçlara bak anlarsın hele okl. 0 numaasını hiç sevmiyorum hem ömer aşıka da agresifler
    her takımın bi yıldızı vardır new yorkta 7 numarası(ismini hatırlamıyorum) houstonda jasmes harden (ismi bu olmalı) dallasın nortwiski fln ama los angeles clippersta aşırı sağlam orda grifin chris paul ve hido var sen hangi takımı tutarsan tut nba ateşi seni sarar ve seni takımını buldurur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxAhtapotxx

quote:

Eğer tuttuğun takımın 10 yılda en az 2-3 şampiyonluk kazanmasını,bu 10 yıl içinde 3-4 kez finallere çıkmasını,yine bu 10 yıl içinde 6-7 defa üst sıralara oynamasını ve sürekli süperstarları izlemek istiyorsan:

Ekleme yapayım lakersa

Eğer takımının her maç 30 40 sayı fark yemesını istiyorsan bencede Lakers kobe siz Lakers Antalya bşb aynısı

• quote:

Orijinalden alıntı: nec

quote:

Orijinalden alıntı: xxAhtapotxx

quote:

Ekleme yapayım lakersa

Eğer takımının her maç 30 40 sayı fark yemesını istiyorsan bencede Lakers kobe siz Lakers Antalya bşb aynısı

eed gerçekten doğru söylüyosun lakers portland maçındamı ne oyunu 4 kişi tamamladı anlıyacağın oyuncuları bile az :D

• Bir kaç maç izledikten sonra kendine yakın bir takım bulabilirsin.

Örn:GSW olabilir
  • Iverson varken 76 ers tutardım hala daha tutuyorum . Bu sezon her ne kadar mağlubiyet rekorunu kırmışlarsada satmayız takmımızı. Kadromuz çok kötü bu sene, MCW çaylak sezonu olmasına rağmen iyi oynuyor geleceğin superstar adaylarından, Turnerda gitti iyice takım dengesizleşti , bu seneyi pas geçitk zaten seneye bakıcaz artık.
  • Tabiki de Houston.harden geldikten sonra sempatim dahada arttı

• İmzama gel
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.