Şimdi Ara

Basketbol izlemeye başlıcam hangi takımı neden tutmalıyım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

NBA de tuttuğum takım yoktur ama en sevdiğim bana en güzel gelen ekip Dallas Mavericks. Steve Nash reyizin tadı olsun çok severdim eskilerden ve bu hala devam ediyor. Şampiyon olduklarında çok sevindim maçları izlerken üçlükler gelirken çok seviniyordum.

Ben sana hangi takımı tutmaman gerektiğini söyleyeyim kardeşim ; Lakers-Miami

Not : LeBron ve Kobe'nin ikisinden de nefret eden ilk kişi miyim forumda meraklandım.

Kobe'den nefret edilir mi lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

quote:

NBA de tuttuğum takım yoktur ama en sevdiğim bana en güzel gelen ekip Dallas Mavericks. Steve Nash reyizin tadı olsun çok severdim eskilerden ve bu hala devam ediyor. Şampiyon olduklarında çok sevindim maçları izlerken üçlükler gelirken çok seviniyordum.

Not : LeBron ve Kobe'nin ikisinden de nefret eden ilk kişi miyim forumda meraklandım.

Pek tabi LeBron'dan nasıl nefret ediliyorsa Kobe'den de nefret edilir . Ki kendisi oynadığı takım itibariyle zaten NBA'nin en itici yerinde. LeBron'u eskiden çok severdim Cavs'da iken ancak Miami'ye gidince sevmemeye başladım.Kobe'yi bildim bileli sevmem,hatta karakter olarak nedense LeBron'un Kobe'den iyi olduğunu düşünmüşümdür. Basketbol olarak da öyle keza.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy_Fernandez

quote:

Pek tabi LeBron'dan nasıl nefret ediliyorsa Kobe'den de nefret edilir . Ki kendisi oynadığı takım itibariyle zaten NBA'nin en itici yerinde. LeBron'u eskiden çok severdim Cavs'da iken ancak Miami'ye gidince sevmemeye başladım.Kobe'yi bildim bileli sevmem,hatta karakter olarak nedense LeBron'un Kobe'den iyi olduğunu düşünmüşümdür. Basketbol olarak da öyle keza.

bende bu olayı sevmiyorum. Oyuncu gücsüz takımdaysa cok seviliyor, büyük takıma gidince nefret ediliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim olay büyük takıma gitmesi değil , Dallas sempatizanı olduğum için 2006'dan Miami'ye bir nefretim var tamamen ondan dolayı.
  • quote:

Hocam benim olay büyük takıma gitmesi değil , Dallas sempatizanı olduğum için 2006'dan Miami'ye bir nefretim var tamamen ondan dolayı.

hee senin durum farklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olin Edirne varken saçma sapan cevaplar yazmışsınız.Rakiplerini düşük skorda tutması ve her sezon istikratlı bir şekilde aynı sırada yer almasıyla Olin Edirne tutmak için çok ideal bir takım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minnesota timberwolves'ün logosu çok hoş geldi bozkurt falan ama bende kararsızım arkadaşlar bana da tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

minnesota timberwolves'ün logosu çok hoş geldi bozkurt falan ama bende kararsızım arkadaşlar bana da tavsiye

spurs-okc-heat-suns-clippers-cavs-blazers-warriors-rockets-mavericks-nuggets-hawks-pacers

Bir sürü iyi basketbol oynayan takım var, bunların maçlarına bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 17 Eylül 2014; 23:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

minnesota timberwolves'ün logosu çok hoş geldi bozkurt falan ama bende kararsızım arkadaşlar bana da tavsiye

spurs-okc-heat-suns-clippers-cavs-blazers-warriors-rockets-mavericks-nuggets-hawks-pacers

Bir sürü iyi basketbol oynayan takım var, bunların maçlarına bakabilirsin.

Timberwolves nasıldır saç-baş yoldurur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxAhtapotxx

NBA takımlarından sizce hangisini tutmalıyım. fazla kupası olmasa da geçmiş efsaneleri falan fazla olan ve ya çok saygın bir takım istiyorum

hiçbir nba takımını tanımıyorum ama logosundan dolayı Toronto Raptors'a bir sempatim var sizce iyimidir desteklenmeli mi

New Orleans Pelicans'ı araştır hem bizden Ömer Aşık var hemde gelecek yıllara damgasını vuracak genç süperyıldız Anthony Davis var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Eğer tuttuğun takımın 10 yılda en az 2-3 şampiyonluk kazanmasını,bu 10 yıl içinde 3-4 kez finallere çıkmasını,yine bu 10 yıl içinde 6-7 defa üst sıralara oynamasını ve sürekli süperstarları izlemek istiyorsan:
     Basketbol izlemeye başlıcam hangi takımı neden tutmalıyım

:(

• Golden State'i incele bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Eğer tuttuğun takımın 10 yılda en az 2-3 şampiyonluk kazanmasını,bu 10 yıl içinde 3-4 kez finallere çıkmasını,yine bu 10 yıl içinde 6-7 defa üst sıralara oynamasını ve sürekli süperstarları izlemek istiyorsan:

• Bu arada nba için dünyada genelde kabul gören sıralama şudur

lakers > celtics > bulls > spurs > gsw > miami > Detroit > NW

• bence illa takım tutmana da gerek yok. izle oyundan keyif al yeterli oluyo
  • sırf şu formadan ve Vince Carter'dan dolayı 18 yıldır Raptors'u destekliyorum

• Aslen Lebronsporluyum. Onu ayrı sevdiğim için hangi takımdaysa o takımı tutarım.
    Onun haricinde yakından takip edip sempati duyduğum takım Trail Blazers, bir de Billups, Hamilton, Wallace tayfalı Detroiti çok severdim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.