Şimdi Ara

Basketbol izlemeye başlıcam hangi takımı neden tutmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
2
Favori
6.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha çok yıldızları takip etmeyi seviyorum. yani hiç görmediğim kültürüne yabancı olduğum bir şehrin bir coğrafyanın takımını tutmak desteklemek için bir sebep göremiyorum yada bana göre değil diyelim. Ancak yıldızlar öyle değil, herkese hitap ediyorlar, ben MJ den dolayı Chicago Bulls u takip ederdim. o Bırakınca LBJ den dolayı Cavs ve yine aynı nedenle şuanda Miami yi takip etmekteyim. tıpkı Şumi den dolayı Ferrari yi zamanında takip ettiğim gibi. :)
  • NBA de tuttuğum takım yoktur ama en sevdiğim bana en güzel gelen ekip Dallas Mavericks. Steve Nash reyizin tadı olsun çok severdim eskilerden ve bu hala devam ediyor. Şampiyon olduklarında çok sevindim maçları izlerken üçlükler gelirken çok seviniyordum.

Ben sana hangi takımı tutmaman gerektiğini söyleyeyim kardeşim ; Lakers-Miami

Not : LeBron ve Kobe'nin ikisinden de nefret eden ilk kişi miyim forumda meraklandım.
  • Lakers veya Okc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

NBA de tuttuğum takım yoktur ama en sevdiğim bana en güzel gelen ekip Dallas Mavericks. Steve Nash reyizin tadı olsun çok severdim eskilerden ve bu hala devam ediyor. Şampiyon olduklarında çok sevindim maçları izlerken üçlükler gelirken çok seviniyordum.

Ben sana hangi takımı tutmaman gerektiğini söyleyeyim kardeşim ; Lakers-Miami

Not : LeBron ve Kobe'nin ikisinden de nefret eden ilk kişi miyim forumda meraklandım.

Hayır değilsin hocam

Ben Bostonı seviyordum baya ama takımı ful dağıttılar Allen KG Pierce falan salak saçma herifler geldi biraz soğudum açıkcası.Şu playofflarda ise SAS Dallas (ikisi ilk turda eşleşti ) ve Portlandı destekliyorum ama ağırlıklı olarak SAS Tim Duncan bir kere daha takmalı şu yüzüğü

• Bravo tüm nba içinden amerikada olmayan tek takımı bulmuşsun
    Ben Nets'in geleceğini iyi görüyorum madem seçerek taraftar olmak istiyorsun düzgün bir takım seç her maç 30-40 fark yiyen, mağlubiyet rekoru kıran, sakatlardan maçı tamamlayacak oyuncusu kalmayan takımları tutmanın manası yok.

• Ben Torontoyu destekliyorum takımın önü çok açık.

Wizards'ı da tutabilirsin ikisinden birini seç gidip de miamiyi tutma. Okcyi tutabilirsin ama bak.

• genelde takımın yıldızlarından dolayı o takım tutulur. örneğin bulls'u tutanların çoğu jordan'dan dolayı veya lakerslılar kobe'den dolayı destekler. ben okc ve pacers'a sempati duyarım. dediğim gibi bunda oyuncuların katkısı büyük. bizdeki futbol mantığıyla bakamayız sonuçta. futbolda genellikle babadan ötürü yada aile ve çevreden dolayı o takım tutulur.

başarı-kupa odaklı bakarım diyorsan celtics-lakers-bulls-spurs... gibi takımları tutabilirsin.
  • Bende 1-2 aydır takipteyim miami heat tutuyorum. Favori oyuncum lebron. Neden tututon dersen youtubeda videolarını izledim araştırma yaptım ve beğendim

• San Antonio Spurs'u desteklerim ginobili duncan parker üçlüsü yıllardır harika işler çıkartıyor

• Ben sporcuya göre destekliyorum, nash phoenixteyken phoenixliydim, şimdi o da gitti, bir nowitzki kaldı, o yüzden bir süredir dallaslıyım, zaten vince carter'ıda çok severim.
  • futbol'da fenerbahçe'li olduğumdan şuan Fenerbahçe ülkerciyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxAhtapotxx

NBA takımlarından sizce hangisini tutmalıyım. fazla kupası olmasa da geçmiş efsaneleri falan fazla olan ve ya çok saygın bir takım istiyorum

hiçbir nba takımını tanımıyorum ama logosundan dolayı Toronto Raptors'a bir sempatim var sizce iyimidir desteklenmeli mi

Bu soruya cevap verme hakkı en cok olan benım tabıkı.

Neden dersen ben herkes gibi galatasaraylıyım fenerlıyım dıyenlerden degılım.
    Bunu soylemeye cok az kısının cesaretı olur.
    Adam kendı takımının kadroyu bılmez gider paso Real Madrid izler.
    Ronaldoyla yatar kalkar sonra der kı ben Beşiktaşlıyım mısal..

Neren bjklı hadı ordan
    Bal gibi Madridista olmusun haberın yok.

Ben bu konuları yıllarca cok dusundum hep mutsuzdum Barcalı Madridli mi olsaydım ?
    Gs fb mi ?

Sonra Nba'in daha buyuk marka oldunu gorunce kararımı degıstırdım ve bana basketbolu sevdıren kusursuz oynayan asla Barça gibi Madrid gibi belki en ıyı takım ama 2 gun sonra çökuse gecen bugun messının halını goruyoruz yanı bu gibi bır takım olmadıgı ıcın.

Herkesın nefret etmesıne ragmen en buyuk oyuncunun bu takımda oynadıgı ve acık ara nba'ın en ıyı takımı olan MIAMI HEAT' taraftarıyım. ! Bu sonsuza kadar boyle gidecek.

Turkıyeden Gs'Yı severım bu forumda bu uyelıgı gs lı bılırler ama bunu da degıstırmeye karar verdım ve baskasına sorsalar fb lıyım yurtdısında barcayı sevıyorum geyıgını yapan sıradan ınsanlara ınat benım HEAT ' taraftarı nba asıgı oldugumu bılıyorlar. Bu cok guzel bır sey.

Sen de Mıamı Heat'ın 1 macını seyret sonra karar ver saat 3:30da gece cnnde salı gecesi.

İzle Heat'ı zaten mac bıttıgınde MIAMI'lı oldugunu kalbınde hıssedeceksın adamım.

Bana aynen boyle oldu. Dusun futboldan da anlarım cok fazla buna ragmen ben MIAMI'yı tutuyorum LEBRON JAMES ve HEAT sayesınde.

• Nba de tarihleriyle olsun gelenekleriyle olsun herseyiyle TAKIM olabilmis omrunun sonuna kadar tutabilecegin fanatigi olabilecegin bana gore 4 takim vardir. Lakers. Celtics. Bulls. Spurs.

• phoenix suns'ı destekleyebilirsin.Türkiyede çok taraftarı olmasa da 2005-2007arası efsaneydi.ayrıca steve nash charles barkley gibi efsane oyucuları da var.Toronto da olabilir,kanada takımı olması ve vince carter yüzünden bana hep sempatik gelmiştir.
  • Houston Rockets Bol üçlük, fazla sayı, anında fark açıp kapatabilme, James Harden, Dwight Howard ve milli oyuncunuz Ömer Aşık...

• Eskiden Carter'lı Nets'e,T-Mac'li Houston'a sempati duyardım.Sonrasında Steve Nash Amare ikilisinden Suns ve Carmelo Nene ikilisinden dolayı Denver'a sempatim artmıştı.Şimdi de Curry Thompson ile birlikte Golden State'de oynadıkları basketbol beni Golden taraftarı yaptı.Ayrıca Charlotte'da bu sene gösterdiği performansla listemde yer aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: big Left

Nba de tarihleriyle olsun gelenekleriyle olsun herseyiyle TAKIM olabilmis omrunun sonuna kadar tutabilecegin fanatigi olabilecegin bana gore 4 takim vardir. Lakers. Celtics. Bulls. Spurs.

adam haklı beyler dağılın ama bu seneki flaş takımlarıda tutabilirsin indiana, lac, oklohoma
  • Konuyu görünce düşündüm ben NBA'de takımdan çok oyuncu tutuyormuşum. Biraz oyun kurucu takıntısı mevcut bende,
    İversonlı yıllarda 76'ers izlerdim. Sonra uzun süre Jason kidd etkisiyle nj Nets hayranıydım ama artık ne kidd kaldı ne de Nets. Şimdi westbrook ve durantli OC Thunders iyi gidiyor.
    Ama Jason kidd'in yeri ve tadı ayrı.

• sas

• Futbol değil ki bu babanın tuttuğu takımı tutasın.
    Maçları izle hangi takıma daha çok ısınırsan onu tutabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.