Şimdi Ara

Ben galiba aşık oldum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.Yan sınıftaki kızı uzun bir süredir izliyordum.Dünde iyice kafaya koydum ismini falan öğrendim.Sizce ne yapmalıyım? Yanına gitsem biraz garip olur gibi çünkü birbirimizi hiç tanımıyoruz.Ne yapsam bilemedim.Yardımlarınızı bekliyorum

• önce iyice araştır, benim gibi sevgilisi olan bir kıza açılma
  • eğer adını soyadını biliyosan en iyisi önce faceden ekle aynı okuldayız felan dersin sonra konu ilerler okulda muhabbeti ilerletirsin

eğer aşıkn olduysan bir erkeği daha kaybediyoruz demektirr
  • Kaybediyoruz hocam. Benide kaybettik. Gecen hafta bugun karar aldim artik melankolige baglamicam diye. Aklima gelmiyor mu geliyor unuttuk mu hayir ama tribe girmemeye calisiyorum yapacak bise yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olma kardesım olma. vazgeç şimdiden. 1.5 yıllık sevgılım agzıma mıctı

• Baska biriyle birlikte oldugunu ogrendim. Hic olmazsa ona zarar verebilecek biri degil dedim teselli ettim kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

Baska biriyle birlikte oldugunu ogrendim. Hic olmazsa ona zarar verebilecek biri degil dedim teselli ettim kendimi

Hocam senin işin de hakkaten zormuş be.İhaneti kaldırmak çok zor olur tahmin edebiliyorum.Allah sabır versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreErtekin25

quote:

Baska biriyle birlikte oldugunu ogrendim. Hic olmazsa ona zarar verebilecek biri degil dedim teselli ettim kendimi

Hocam senin işin de hakkaten zormuş be.İhaneti kaldırmak çok zor olur tahmin edebiliyorum.Allah sabır versin

İhanet degil hocam sevdigim biri biriyle bir iliskiye yelken acmis yinede mutlu olsun. Serseri biriyle olmasinda onu mutlu edecek biri olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇataraPataraa

eğer adını soyadını biliyosan en iyisi önce faceden ekle aynı okuldayız felan dersin sonra konu ilerler okulda muhabbeti ilerletirsin

eğer aşıkn olduysan bir erkeği daha kaybediyoruz demektirr

Facesi yok malesef çok araştırdım ama bulamadım.

• quote:

quote:

quote:

İhanet degil hocam sevdigim biri biriyle bir iliskiye yelken acmis yinede mutlu olsun. Serseri biriyle olmasinda onu mutlu edecek biri olsun

Hocam peki bu kız senin onu sevdiğini biliyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

ya gözünde nıye bukadar büyütüyon kardeş ya oda senın gibi yiyip içip sıçan bir insan, git ve bağyan biraz gonuşabilirmiyiz? diye sor muhabbete gir önce , sonra duygularını ona aç

Ters tepki yapar diye korkuyorum Hocam ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uzaktan uzaga saf ve temiz duygular besledim. Sezmistir mutlaka. Cok goz goze geldik. Birgun cadde de geldik suratini eksitti. Birinede bana tip tip bakiyor demis.elden ne gelir dedim. Biriyle yeni bir iliskiye basladigini ogrendim cocugu taniyorum belki onu opecek elini tutacak bakmaya cekindigim onu ama dedim hic olmazsa serseri biri degil onu mutlu eder guldurur dedim. Mutlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: RetroKiller

olma kardesım olma. vazgeç şimdiden. 1.5 yıllık sevgılım agzıma mıctı

Hocam keşke elimde olsa aşık olup olmamak
  • seninde işin kötüymüş hacı ya allah kolaylık versin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uzaktan uzaga saf ve temiz duygular besledim. Sezmistir mutlaka. Cok goz goze geldik. Birgun cadde de geldik suratini eksitti. Birinede bana tip tip bakiyor demis.elden ne gelir dedim. Biriyle yeni bir iliskiye basladigini ogrendim cocugu taniyorum belki onu opecek elini tutacak bakmaya cekindigim onu ama dedim hic olmazsa serseri biri degil onu mutlu eder guldurur dedim. Mutlu olsun

Onun başka biriyle birlikte olduğunu bilmene rağmen ''mutlu olsun'' demen senin onu ne kadar sevdiğini ve değer verdiğini gösterir.Zaten bizede bu yakışır Hocam elden birşey gelmiyor malesef.

• Hic konusmadigin kiza nasil asik oluyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Hic konusmadigin kiza nasil asik oluyorsun?

Bence bu gayet normal. Aşık olmak için konuşmak mı gerekir illa?O zaman ilk görüşte aşk diye birşeyde olmazdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.