quote:Orijinalden alıntı: IgniteHoş Geldin. Alıntıları Göster merabalar tekrar yeni arkadaşlara kolonyaylada içim açıldı yani teşekkür ettim..
quote:Orijinalden alıntı: cADDymerabalar tekrar yeni arkadaşlara kolonyaylada içim açıldı yani teşekkür ettim..Alıntıları Göster şeker de al bari
quote:Orijinalden alıntı: cADDysönük meraba... nabersin?Alıntıları Göster iyiyim işte.Byramda gün geçiriyoruz.Sen nasılsın.. quote:Orjinalden alıntı: cADDy sönük meraba... nabersin?
quote:Orijinalden alıntı: Fetihiyiyim işte.Byramda gün geçiriyoruz.Sen nasılsın.. quote:Orjinalden alıntı: cADDy sönük meraba... nabersin? Alıntıları Göster şeker içinde teşekkür ettim... aspci naber? proje insanı sorma yaw sönük içerisi misafir dolu sevenimiz çok
quote:Orijinalden alıntı: cADDyşeker içinde teşekkür ettim... aspci naber? proje insanı sorma yaw sönük içerisi misafir dolu sevenimiz çok Alıntıları Göster h.g
quote:Orijinalden alıntı: cADDyşeker içinde teşekkür ettim... aspci naber? proje insanı sorma yaw sönük içerisi misafir dolu sevenimiz çok Alıntıları Göster iilik kıs, senden naber
quote:Orijinalden alıntı: Su Samuruh.gAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: paTRon h.g hoşbulduk waRRioR Ozan kasma kuzum bu kadar egza Bertan kurban bayramında kedi kesiyomuşsun?
quote:Orijinalden alıntı: cADDyquote:Orjinalden alıntı: paTRon h.g hoşbulduk waRRioR Ozan kasma kuzum bu kadar egza Bertan kurban bayramında kedi kesiyomuşsun? Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: SanalKabus Alıntıları Göster biraz daha devam edersen ben senin kabusun olucam
quote:Orijinalden alıntı: cADDybiraz daha devam edersen ben senin kabusun olucam Alıntıları Göster Hoşgeldin berna abla