__________________________________________________________________________________________ /-/ /-\ S /-\ \/\
nbr karaleydi, senin daha sınavlarının bitmesine 1 hafta var. oturup biraz çalışsana.
esasında abinle birlikte bizi ekmenizden dolayı size çok kızgınız. bidahaki sefere böyle olmasın abinide seni de tokatlarımtüm hazırlıklarımızı sizin yüzünüzden iptal ettik. bundan dolayı bize borçlusunuz ona göre
quote:
Orjinalden alıntı: cenomen
nbr karaleydi, senin daha sınavlarının bitmesine 1 hafta var. oturup biraz çalışsana.
esasında abinle birlikte bizi ekmenizden dolayı size çok kızgınız. bidahaki sefere böyle olmasın abinide seni de tokatlarımtüm hazırlıklarımızı sizin yüzünüzden iptal ettik. bundan dolayı bize borçlusunuz ona göre
gidemediniz mi havuza. iyi olmuş şaka şaka, neyse affederseniz telafi ederiz.
bidahakine söz.
hoş geldin benim fotolar nerde
quote:
Orjinalden alıntı: karaleydi85
quote:
bidahakine söz.
hiç komik değil. sizin yüzününzden havuz yerine 3 abaza pikniğe gittik. hala kızgınız. hele abini geberteceğiz. programı o yaptı sonra sattı. bide cepleri kapattınız ulaşmayalım diye.
cebini yazayım mı buraya ??? sapıkların artsın diye.
0505665XX47 şimdilik bu kadar. bidahakine ekersen diğer iki rakamı da vericem.
hatta arabanın plakasını da vereyim. 06 BF XXX
hadi bye...
unutma hala kızgınız.....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: karaleydi85
quote:
bidahakine söz.
hiç komik değil. sizin yüzününzden havuz yerine 3 abaza pikniğe gittik. hala kızgınız. hele abini geberteceğiz. programı o yaptı sonra sattı. bide cepleri kapattınız ulaşmayalım diye.
cebini yazayım mı buraya ??? sapıkların artsın diye.
0505665XX47 şimdilik bu kadar. bidahakine ekersen diğer iki rakamı da vericem.
hatta arabanın plakasını da vereyim. 06 BF XXX
hadi bye...
unutma hala kızgınız.....
salakça şeyler yapma. tamam özür dileriz. burası bunun yeri değil. ayrıca abim benim adıma karar almış benim sınavlarım vardı ve çıkmadım dışarı cebimde ondan kapalıydı. abimi bilmem onunla tartış. buraya da cebimi YAZMA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme