Şimdi Ara

cemaat ben geldim be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bitti bu olay...askerlik bitti...nerdeyse 1 ay oldu daha alışamadım sivile...daha yeni giriyorum kanala düşünün artık ne kadar alışamadığımı...bara gidiyorum 5 dubleden sonra anca iletişim var...bitmesiharika bir duygu ama....kısa dönem olmak ayrı bi şey zaten...rahat oluyor insan...herkese selamlar...herkes iyidir inşallah bu arada...askere giden kafaya takmasın...sadece zaman geçmiyor...onunda yolunu buluyor insan...öptüm herkesi...ben artık sivilim....

• Darısı başıma.
  • geçer her türlü...kafaya hiç birşey takmayın...ama hiçbirşey...sadece zaman geçirme yolları arayın...birde kısa dönem olun...çok önemli bişey...zaman açısından demiyorum rahatlık açısından...
  • Hoşgeldin perpi
  • eyvallah mewluth...valla özlemişim...paso yazıyorum...kafa da güzel oh oh...herkes güzel olsun...
  • Perpi , hoşgeldin[bgstr]
  • woodpecker hoşbulduk...kusura bakma...sivillik işte alışıyoruz...:))...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hoşgeldin ama biri geliyo biri gidiyo..

Police arkadaşımızı yarın askere uğurluyoruz [bwlng]
  • hadi be..

bu arada hoşgeldin tabi ki...
  • Welcome
  • Hoş Geldin perpi
  • en buyuk asker bızım asker [krl]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fpotur</i>
    <br />en buyuk asker bızım asker [krl]
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

yuh fatih.yakın zamanda senide görecez

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ASiK_SHaKeSPeaRe</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by fpotur</i>
    <br />en buyuk asker bızım asker [krl]

yuh fatih.yakın zamanda senide görecez

ehihiihihihi usta daha ünv bitecek pehhhh dede olucaz herhal gidene kadar :)
    hoşgeldin perpi kardeş :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.