Şimdi Ara

ben geldim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• defol git.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: morbid

defol git.

yeni gelenlere defol diyeceksen admine söyle kimseyi üye yapmasın buraya

sen de git rock yap
  • hoş geldin...inşallah fake değilsindir...değilsende fake muamelesi görürsün bir kaç gün..alış şimdiden
  • morbid biz bu foruma geçen senenin kasım ayının 05inde üye olmuştuk ama bi takım nedenle hesap engellendi..siz benden daha öncemi sanki bu foruma üyeydiniz biraz saygı yaniiyeni değilim yani..fakede değilim.bunu kullancam bundan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi god_to_punish -- 26 Ağustos 2005, 11:02:40 >
  • şaka yaptım. hoşgeldin.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: aglamak

hoş geldin...inşallah fake değilsindir...değilsende fake muamelesi görürsün bir kaç gün..alış şimdiden
    evet arkadaş haklı sana nakka da denebilir dikkatli ol. Size nakka denmemesi için birkaç yol:

1.klonajinsky denen arkadaşa her zaman abimsin paşamsın deyin. size hakaret etsede biz ettik sen etme deyin.
    2.nakka nın hiçbir konusuna mesaj atmayın.
    3.Hiçbir yerde nakka haklı bile olsa ona asla sen haklısın demeyin. sen her zaman haksızsın deyin.
    4.Hemen yeni konu açmayın. sonra buradakiler bilgisayar denen nesneyi sadece burada öğrenildiğini sanarak bu kadar bilgiyi nasıl öğrenmiş diye size kesin sen eski birinin fakei derler. bilseniz bile önce cahil ayaklarına yatın. yanlış yazın iki kere konu açın nasıl yapılır diye her yere mesaj atın.

bölyece fake olmadığınız anlaşılır.

• ben kaçıyorum beyler görüşürüz..akşam 7-8 gibi burdayım...
  • fake-unfake testi yapalım 10 soruluk
  • quote:

Orijinalinden alıntı: iyiadam

quote:

Orijinalinden alıntı: aglamak

hoş geldin...inşallah fake değilsindir...değilsende fake muamelesi görürsün bir kaç gün..alış şimdiden
    evet arkadaş haklı sana nakka da denebilir dikkatli ol. Size nakka denmemesi için birkaç yol:

1.klonajinsky denen arkadaşa her zaman abimsin paşamsın deyin. size hakaret etsede biz ettik sen etme deyin.
    2.nakka nın hiçbir konusuna mesaj atmayın.
    3.Hiçbir yerde nakka haklı bile olsa ona asla sen haklısın demeyin. sen her zaman haksızsın deyin.
    4.Hemen yeni konu açmayın. sonra buradakiler bilgisayar denen nesneyi sadece burada öğrenildiğini sanarak bu kadar bilgiyi nasıl öğrenmiş diye size kesin sen eski birinin fakei derler. bilseniz bile önce cahil ayaklarına yatın. yanlış yazın iki kere konu açın nasıl yapılır diye her yere mesaj atın.

bölyece fake olmadığınız anlaşılır.

Nakka sensin değil mi yakaladım seni

• yapma ya açık verdik desene. nakka avukat mıymış? bence aglamak sende nakkasın burada herkes nakka.

Ama yeri gelmişken açıklayayım nakka nikin sahibi benim en az 7 yıllık arkadaşımdır. Kendisi o kadar iyi o kadar mütevazi biridir ki tanısanız böyle bir insan hala yeryüzünde yaşıyormu dersiniz. Ben hukuk fakültesinde okurken arkadaş çevresiyle onu tanıdım. Çok kibar, arkadaşına sıkı sıkıya bağlı cebinde bir milyon olsa yarısını, gerekirse hepsini verecek kadar fedakar. gece yarısı arayın deyin ki şu acil iş oldu fırlayıp yanınıza gelir. O kadar da geniş ve etkili çevresi varki nerdeyse halledemeyeceği iş yok desem yeridir. Çünkü bakanından bürokratına kadar nefis dialog çeviriuor ve güçlü arkadaşlıklar kurmuş.

Burada olduğumuzu öğrenmemiz tesadüfi oldu birgün büroya gelmişti laf internetten falan açıldı bir foruma takıldığını söyleyince meğerse birbirimizi tanımadan meğer aynı foruma takılıyor muşuz.

• quote:

Orijinalinden alıntı: iyiadam

yapma ya açık verdik desene. nakka avukat mıymış? bence aglamak sende nakkasın burada herkes nakka.

Ama yeri gelmişken açıklayayım nakka nikin sahibi benim en az 7 yıllık arkadaşımdır. Kendisi o kadar iyi o kadar mütevazi biridir ki tanısanız böyle bir insan hala yeryüzünde yaşıyormu dersiniz. Ben hukuk fakültesinde okurken arkadaş çevresiyle onu tanıdım. Çok kibar, arkadaşına sıkı sıkıya bağlı cebinde bir milyon olsa yarısını, gerekirse hepsini verecek kadar fedakar. gece yarısı arayın deyin ki şu acil iş oldu fırlayıp yanınıza gelir. O kadar da geniş ve etkili çevresi varki nerdeyse halledemeyeceği iş yok desem yeridir. Çünkü bakanından bürokratına kadar nefis dialog çeviriuor ve güçlü arkadaşlıklar kurmuş.

Burada olduğumuzu öğrenmemiz tesadüfi oldu birgün büroya gelmişti laf internetten falan açıldı bir foruma takıldığını söyleyince meğerse birbirimizi tanımadan meğer aynı foruma takılıyor muşuz.

anlattığın özellikte biriyse, nakka olmak ister herkes tabi ki...ben artık nakkayım

• hoşgeldin de önceki hesabın neydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.