quote:Orijinalden alıntı: t.thoş geldin kardeşim özlemişim nikinide yaw maziye gittim Nerede o eski gereksizler
quote:Orijinalden alıntı: WeeDSmoKaNerede o eski gereksizler Alıntıları Göster niye geldin ...? çay koy
quote:Orijinalden alıntı: nasozbyHoşgeldin.Alıntıları Göster Bende gelmek istiyorum ama kimse yok ki :(
quote:Orijinalden alıntı: ZiveRAlıntıları Göster Sayfa yenilemeye korkuyorum her yerde reklam @Citizen
quote:Orijinalden alıntı: WeeDSmoKaSayfa yenilemeye korkuyorum her yerde reklam @Citizen Citizen diyorum sadece, anladın sen onu.
quote:Orijinalden alıntı: BeyazBüyüCitizen diyorum sadece, anladın sen onu. Eskiden de hep o bozardı, bir değişiklik yok sanırım
quote:Orijinalden alıntı: WeeDSmoKaEskiden de hep o bozardı, bir değişiklik yok sanırım Alıntıları Göster Hoşgeldin.
quote:Orijinalden alıntı: GereqsizHoşgeldin.Alıntıları Göster Kullanıcı adı tamam da, bu kullanıcı adının avatarı bu değildi sanki.
quote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Kullanıcı adı tamam da, bu kullanıcı adının avatarı bu değildi sanki. Katılıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéquote:Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Kullanıcı adı tamam da, bu kullanıcı adının avatarı bu değildi sanki. Katılıyorum. Alıntıları Göster yapraksız adem gibi olmuş bencede benim banım şakacıktan ama
quote:Orijinalden alıntı: t.tyapraksız adem gibi olmuş bencede benim banım şakacıktan ama Alıntıları Göster Feyk işte.
quote:Orijinalden alıntı: Gereqsizquote:Orijinalden alıntı: t.t f aAlıntıları Göster gif koymayı öğreniyorum.