Şimdi Ara

Ben iPod Touch uzmanıyım ne varsa aklınızda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyen varsa ulaşabilir mi ciddi anlamda sorularım olacak

• dostum sen buraya yaz sorununu bir bilen çıkar elbet.
  • Sorun denemeyecek kadar basit şeyler herkes bilebilir bende teyit etmek istedim kendimce ;
    Olay şu ki yakınlarda iPod Touch 4. nesil in 2. elini almayı planlıyorum. Elden alacağım için bayağı inceleme fırsatım olacak. Ama neleri incemeliyim benim listem şu eksik olanı belirtin lütfen;
    1-Kulaklık takıp ses çıkışı denetlenecek
    2-Ekranın her tarafı dokunuyor mu diye test edilecek
    3-Bataryanın sağlam olup olmadığı öğrenilecek(bunu nasıl yapacağımdan emin değilim aklıma gelen şu ayarlar kısmında yazan cihazın şarjdan sonraki açık kaldığı süreden hesaplayabiliriz sanırım)
    4-Fiziksel tuşların çalışıp çalışmadığı kontrol edilecek
    5-Ürünü şarja takıp şarj alma kısmında bir sorunu var mı denetlenecek
    6-Ekranda sorun, çizik, yansıtma ışık kaçırma var mı kontrol edilecek
    7-Kameralar denenecek
    8-Ve en büyük kaygım; Cihaz sıfırlanırken benden önceki kullanıcının apple id ve bilgilerini bilmediğimden dolayı sıfırlayamazsam, iTunes'a bağlayıp sıfırlayamazsam çok kötü olur. Sizce ne yapmalıyım
    Ha bide orijinal data kablosu yok derse diğer satılan ucuz kablolar ve şarj aletleri sorun yaratır mı ? 5-10 liralık çin malları sanırım. Aklıma gelenler bunlar daha başka sorum olursa yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justimefor -- 18 Ağustos 2012; 0:59:54 >

• Ekranı denerken sanal klavyeyi de ac dene... Daha noktasal olacaktır
    İd falan önemli değil gayet sıfırlarsin iTunesda

Kurcalarken gözün ekranda olsun bu seride film şeridi hatası var ve birçok kisi bunu yaşadı, ekranda anlık gidip gelmeler ve renk dağılmaları olabilir... Piyasaya göre açık ara ucuzsa killan :)) kimse malını o kadar ucuz satmaz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Ekranı denerken sanal klavyeyi de ac dene... Daha noktasal olacaktır
    İd falan önemli değil gayet sıfırlarsin iTunesda

Kurcalarken gözün ekranda olsun bu seride film şeridi hatası var ve birçok kisi bunu yaşadı, ekranda anlık gidip gelmeler ve renk dağılmaları olabilir... Piyasaya göre açık ara ucuzsa killan :)) kimse malını o kadar ucuz satmaz...

Sanal klavyeyle denemek mantıklı bencede :)
    Pekala çok iyi bi haber bu
    Bugün Angry Birds'ü açtım girdiği an oyundan attı sonra Angry Birds Rio'yu açtım sorunsuz oynadı elime aldığımda şarjı normal yeşil görünüyodu rio'yu açtığım kuşu fırlattığım an kırmızıya döndü uyarı verdi kıllandım bende batarya ölü mü diye şarj yüzde kaçtı açmadan önce keşke baksaydım
    Satan bir telefoncuya satmış o adamdan alıcam bende 250 dedi ilk fiyat ama çok rahat 200e indirebilirim pazarlıkla. Sizce sorunlu bir cihaz mıdır o fiyata kablosuz kulaklıksız kutusuz garantisiz
    Pekte açık ara değil forumda 200den 300e kadar çok alet var 4.nesil
    Film şeridi hatası nedir bilmiyorum ama 2 dakika uğraşabildim sadece aletle bir problem yok gibi görünüyodu Angry Birds dışında onunda yazılımsal bir sorun olduğunu sanıyorum

• Şarj yüzdesi İpod touchlarda var miydi hatırlamıyorum... O fiyata pisliği çıkar demedi deme... Çalınti vs bile olabilir... Garanti şart değil ama sahibinden temiz almani öneririm...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şarj yüzdesi İpod touchlarda var miydi hatırlamıyorum... O fiyata pisliği çıkar demedi deme... Çalınti vs bile olabilir... Garanti şart değil ama sahibinden temiz almani öneririm...

Çalıntı olduğunu sanmıyorum veya düşünmek bile istemiyorum desem yeridir. Ama satan adam kesinlikle öyle bir şey varsa işin içinde değil çok temiz yüzlü konuşmasından bakışlarından belli dürüstlüğü. Abi sağlam birinden mi aldın bunu derim aynen aktarır kimden aldığını ama bence kullanılmış bir yıllık ürün için 200 250 lira uçuk ucuz değil.
    bir şey daha geldi aklıma; jailbreak yapılmış cihazı bilgisayara taktığımızda iTunes'tan appstore'dan indirdiğimiz uygulamaları atabiliyoruz dimi bir sorun oluyor mu cihaz tanınamadı falan der mi app store ? Hesap bilgilerinde adres isim falan doğru çünkü bende açtım şimdi denemek için başımı yakmaz değil mi jailbreak'li cihaza normal app store uygulaması atmak ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jbye karşıyım o da bana göre hırsızlık... Ben olsam siler orj yazılım yuklerdim, Amerika'da sıfırı 200 dolar yani 360 tl... İkinci elde 200lere inmesi bana saçma geliyor, hem de piyasası çok iyi olan Apple icin... Hayrına bile getirsen sıfırı 360 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Jbye karşıyım o da bana göre hırsızlık... Ben olsam siler orj yazılım yuklerdim, Amerika'da sıfırı 200 dolar yani 360 tl... İkinci elde 200lere inmesi bana saçma geliyor, hem de piyasası çok iyi olan Apple icin... Hayrına bile getirsen sıfırı 360 tl

Bilmiyorum yine kararsız kaldım ama forumda bile 200e satan biri vardı. Adam 200 demedi zaten 250 dedi ama 200e ikna ederim pazarlık sünnettir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.