Şimdi Ara

ben (isrobot) tan anlarım diyenler!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "the select item cannot be used together or the skill is already in use " bu hatayı geçtik şimdidide bot canavarın yanıma gidiyor ama skill e basıp saldırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kittyMiE -- 18 Ekim 2008; 11:08:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

"the select item cannot be used together or the skill is already in use "

nin çözümü nedir?

kardeşim aynısı bendede oluodu onun çözümü!Oynu açıp kapayınca gidiodu ama :)
  • açıp kapayonca derken
  • UP!

yaw ben bir kere saldırınca oda bir kere saldırıp bırakıyor neden yapıyor bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

açıp kapayonca derken

ya ÇArdan çıkıosn ya ondan sora yeniden girdiğinde geçiodu!Sanırım bir şeyi satmak istiyor ama silk le alınan olduğu için olmuodu.Unuttm kardeşim hatırlarsam yazarım KAPİŞ :)
  • Arkadaşım isrobotta mesela glavie kullanıyosan ve oraya kalkan skili yada diğer weapondan bir skili koyarsan bu hatayı verir.
  • yaw MaMy.eXe allah razı olsun dediğin oldu da ben zaten öyle şey yapmamaıştımda neyse ^^
    şimdidide canavara tıklıyor ama saldırmıyor
  • atack skilleri yerine buf koymuş olabilirsin bi kontrol etmeni tavsiye ederim
  • yok artık

saol batım da orda hata olması mümkün değil
  • loop at the bot activity diye bi kutucuk var onu işaretle.Yada oyundan çıkıp tekrar bi gir öyle dene.
  • buraya auto training bölümünün bi ssnini çekip koyarsan daha temiz ve net yardımcı olabiliriz bu içini açmadan televizyon tamir etmeye benziyo
  • ah ahh oyunda çıkıp girmesi sorun değilde denedim onu saolsun draq10 arkadaş demişti yaptım da bakıyorum o kutu işaretli mi güleyyimmi anlamadım boşu boşu na krediler gidiyor saıcam böyle işii!!
    up !! başka biligisi olan varmı?
  • yaw nasıl koycam bi site vardı ney di site
  • UP!

resim nasıl koyucam resim var elimde de nasıl koyucağımı bilimiyorum?
  • sen bi git üst konuya bak o zaman resim koymayıda öğrenirsin isro bot konusunda açıklamalı menü resimleri var onlara bak kendin çöz gari
  • ErİXMaN^^ kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ O SORUNU BULDUM M BOT İÇİN SÖYLÜYORUM SALDIRI KISMINDAN SONRA SALDIRI AYARLARINDAN EN ÜSTTE EL YAKMA KULLAN VAR ONU İŞARETLERSENİZ SONRADA SALDIRI SKİLLERİNİ KOYDUGUNUZ YERE AYNI EL YAKMA SKİLİNİ KOYARSANIZ BÖYLE BİR SORUN OLUYO AÇIK ANLATİM SEN ATEŞ KULLANIYOSUN MESELA SALDIRI SİKLLERİNEDE ATESİ KOYUP EL YAKMAYIDA İŞARETLERSEN BU SORUN CIKIYO YA EL YAKMAYI İŞARETLEMİCEN İŞARETLERSEN SALDIRI SKİLLERİNE ATES YADA ELEKTRİK,BUZ SKİLLERİNİ KOYMİCAN ANLATA BİLDİYSEN NE MUTLU BANA
  • cabels1 C kullanıcısına yanıt
    Bu konu açıldığında mBot falan yoktu.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.