Şimdi Ara

BEN KAZANDIM SİZDE KAZANIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1,5 ayda bu sistemle 30 ytl kazandım. sizde üye olup kazanmaya başlayabilirsiniz. tek yapmanız gereken üye olmak ve günde 3-4 dakikanızı ayırmak. sorularınız için pm atabilir veya buraya yazabilirsiniz.

BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourdery -- 18 Aralık 2006; 8:21:06 >

• Arkadasım boyle bos islerle zamanınızı harcamayın.Daha yaratıcı olunki daha fazla kazanabilirsiniz.Su bir gercektirki İNTERNET DUNYASINDA kimse kimseye BEDAVA para VERMEZ.
    Bir digeri ise Siten kotu olmus cok basit yani biraz sekillendirirsen insanları daha cabuk kandırabilirsin.Ama DONANİM HABER deki kimsenin bu konuya inanacagını zanletmiyorum.Ben Dahil olmak uzere
    Sen kazanıyosan kazanmaya devam et .
    Ama biz bu iste YOKUZ
  • bende sevmiyorum bu siteleri
  • İnanmayın bencede... Siteyi bile AzBuz dan açmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratback

Arkadasım boyle bos islerle zamanınızı harcamayın.Daha yaratıcı olunki daha fazla kazanabilirsiniz.Su bir gercektirki İNTERNET DUNYASINDA kimse kimseye BEDAVA para VERMEZ.
    Bir digeri ise Siten kotu olmus cok basit yani biraz sekillendirirsen insanları daha cabuk kandırabilirsin.Ama DONANİM HABER deki kimsenin bu konuya inanacagını zanletmiyorum.Ben Dahil olmak uzere
    Ama biz bu iste YOKUZ

arkadaşım sana inandırcak halim yok. keşke bankamatikten makbuzu alsaydım. pm'le atardım sana. ama bir sonrakinde kesin alacam ve sana ulaştırcam merak etme. ii forumlar
  • tmm yourdery arkadasım goster bakalım
  • quote:

tmm yourdery arkadasım goster bakalım

istersen şuan gelen maili gösterim daha sonra ki ödememde bankamatik faturasını gönderirim pm'le;

Sayýn xxx,

Ödemeniz aþaðýda bulunan bilgiler doðrultusunda Eft yoluuyla
    hesabýnýza
    aktarýlmýþtýr.Kazancýnýz 1 gün içerisinde hesabýnýza ulaþmaz
    ise lütfen
    bizimle tekrar iletiþime geçiniz.Ýyi günlerde harcamaýz
    dileðiyle...

Eft Bilgileri : 15.12.2006 - 04:46

Hesap Sahibi : xxx
    Banka Hesap No : 00xxxxxxxxxxxx6
    Banka Þube Kodu: xxx Þubesi
    Banka Þube Adý : xxx
    Banka Ýli : ANKARA

Saygýlar,
    Para tikla.com

Delete Reply Forward Spam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourdery -- 21 Aralık 2006; 23:35:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yourdery

quote:

Arkadasım boyle bos islerle zamanınızı harcamayın.Daha yaratıcı olunki daha fazla kazanabilirsiniz.Su bir gercektirki İNTERNET DUNYASINDA kimse kimseye BEDAVA para VERMEZ.
    Ama biz bu iste YOKUZ

arkadaşım sana inandırcak halim yok. keşke bankamatikten makbuzu alsaydım. pm'le atardım sana. ama bir sonrakinde kesin alacam ve sana ulaştırcam merak etme. ii forumlar

Adam haklı kardeş boş bir site değil bende baktım iyi bir site eğer niyet konuyu okumadan cvp lamaksa muratback sende haklısın.

• ne kadar kazandığın yazmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAsLaN

quote:

quote:

Ama biz bu iste YOKUZ

Adam haklı kardeş boş bir site değil bende baktım iyi bir site eğer niyet konuyu okumadan cvp lamaksa muratback sende haklısın.

eyvallah kardeşim sonunda ön yargısız biri çıktı...

• hiç bir zaman para işinde internete güvenmeyecen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolu_beyi

hiç bir zaman para işinde internete güvenmeyecen

valla ben bankamatik hesabımı verdim adamlar ertesi gün parayı yatırdılar.
  • quote:

Böyle düşünürsen nete de hiç girmeyecen!Çünkü sanal ortamdasın ya bu işi çok iyi biliyorsundur yada hiç bilmiyorsundur.Çok bilen kazanıyor.Güvenceyle alakası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAsLaN

quote:

Böyle düşünürsen nete de hiç girmeyecen!Çünkü sanal ortamdasın ya bu işi çok iyi biliyorsundur yada hiç bilmiyorsundur.Çok bilen kazanıyor.Güvenceyle alakası yok.

kesinlikle katılıyorum, gelişimci ruhu yakalamak lazım. mesela ben sıfır masrafla para kazanıyorum

• Bakın Arkadaşlar bence bu arkadaşımızın girdiği site orjinal site değil orjinal sitewww.paratikla.com bi kac gundur ilgilenemiyordum konulara arkadasımız azbuz diye bir free serverdan paratiklanın yaratıcılıgını alıp yapmıs yani onun sitesine girip uye olanlar ona para kazandırıyor.Gelelim parayı verip vermediklerini bu beni alakadar etmez ama dekontu gostericem diyosan yayınla burda tmm diyelim ama kardesim o siteye bende uye oldum su anda biraz dolandırıcılık var gibi geldi hepinize bol sans ve oturarak para KAZANILMAZ kardesim KAZANDIYSANDA iyi HARCAMALAR
  • quote:

Bakın Arkadaşlar bence bu arkadaşımızın girdiği site orjinal site değil orjinal sitewww.****.com bi kac gundur ilgilenemiyordum konulara arkadasımız azbuz diye bir free serverdan ****nın yaratıcılıgını alıp yapmıs yani onun sitesine girip uye olanlar ona para kazandırıyor.Gelelim parayı verip vermediklerini bu beni alakadar etmez ama dekontu gostericem diyosan yayınla burda tmm diyelim ama kardesim o siteye bende uye oldum su anda biraz dolandırıcılık var gibi geldi hepinize bol sans ve oturarak para KAZANILMAZ kardesim KAZANDIYSANDA iyi HARCAMALAR

arkadaşım her dediğine katılıyorum ama bir iki yerde yanılıyorsun. birincisi sitenin dolandırıcılık yaptığı falan yok, parayı daha bir ay önce aldım. ikincisi benim siteden üye yaptıklarımdan kazancım sanırım %10 yada %20. ama benim sayemde birçok kişi üye olup kazanç sağlamış durumda. üçüncüsü bu iş oturmakla olmuyo doğrudur ama sen benim bu işi oturarak yaptığımı nerden biliyorsun. bu işi oturarak yapsaydım zaten para kazanamazdım.

• bunların hepsi tuzak kandırmaca inanmayın bence yani kazanılabilirde yinede boşverin benden öneri
  • Yabancı sitelere güven olmaz. Ancak türk sitelerine asla güven olmaz bu saçma şeylerle uğraşacağına git bi yerde çalış daha fazla para kazanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Varg

Yabancı sitelere güven olmaz. Ancak türk sitelerine asla güven olmaz bu saçma şeylerle uğraşacağına git bi yerde çalış daha fazla para kazanırsın

arkadaşım buraya ayıracağın vakit zaten günde 3-5 dakika. onun için fazla bi kaybın olmaz.
  • quote:

arkadaşlar yaklaşık 1,5 ayda bu sistemle 30 ytl kazandım. sizde üye olup kazanmaya başlayabilirsiniz. tek yapmanız gereken üye olmak ve günde 3-4 dakikanızı ayırmak. sorularınız için pm atabilir veya buraya yazabilirsiniz.

BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

1,5 ayda 30 ytl için hiç uğraşma derim ben iyi bi site yaparsan bu parayı GOOGLE ADSENSE ile 1 günde yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.