Şimdi Ara

Ben kazanıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.benkazanicam.com bu nasıl bir sitedir bilen var mı ?

• Lockerz şeklinde sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Lockerz şeklinde sanırım.
    Ben kazanıcam açık artırma sitesi ürünlere teklif vererek 20 saniyelik sürenin bitmesini bekliyorsun. Süre bitimine kadar kimse teklif vermezse ürün sana kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapsin

Ben kazanıcam açık artırma sitesi ürünlere teklif vererek 20 saniyelik sürenin bitmesini bekliyorsun. Süre bitimine kadar kimse teklif vermezse ürün sana kalıyor.

Alıntıları Göster
    Süre 20 saniye değil her ürünün farklı zaman dilimleri var.Ürün son teklif verende kalıyor...
  • Evet her son saniye kalınca kaç kişi tıklarsa

10 saniye ekleniyor her ürünün ayrı sonu yok:)

quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Süre 20 saniye değil her ürünün farklı zaman dilimleri var.Ürün son teklif verende kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapsin

Evet her son saniye kalınca kaç kişi tıklarsa

10 saniye ekleniyor her ürünün ayrı sonu yok:)

quote:

Orijinalden alıntı: Chimaerane

Alıntıları Göster
    güvenilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öksürük Şurubu

güvenilir mi acaba

Alıntıları Göster
    evet güvenilir mi ben de bunu soracaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

evet güvenilir mi ben de bunu soracaktım

Alıntıları Göster
    Güvenilirlik konusu benimde aklıma takılı. Acaba güvenilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: STuSS

Güvenilirlik konusu benimde aklıma takılı. Acaba güvenilir mi?

Alıntıları Göster
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artenis

?

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakeman

Alıntıları Göster
    Selam ve Saygılar arkadaşlar.....

bu benkazanicam sayfasından uzak durun, yasal bir sayfa değilmiş, bu sayfada çift sistemli çalışılıyor, ve bu en yüksek ve tek arttırışı veren sen olursan sana kalır olayı yasak, tabi aynı şekilde tam tersi, en düşük ve tek teklif olaylarıda yasal değildir.

bi yerde okudum, şu an aklıma gelmiyor ama, güzel bir yeni sayfa açılacakmış,Ocak ayının sonunda

www.banakalcak.com

sorun yaşamak istemeyenlere tavsiyem budur

http://forum.donanimhaber.com/m_33360416/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37027925

verdiğim linkden rahat anlaşılır bir şekilde okuyabilirsiniz.

öbürlerine niye ve nasıl fark atacak diyorsanız, bu sayfada özel ve Türkiye capında ilk olarak Hediye ürünleri de verilecekmiş, yani

arttırış fiyatını belirli ürünlerde ödemiyeceğiz, ilk olun sizde kazanın....

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freshness25 -- 22 Ocak 2010; 16:03:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Freshness25

bu benkazanicam sayfasından uzak durun, yasal bir sayfa değilmiş, bu sayfada çift sistemli çalışılıyor, ve bu en yüksek ve tek arttırışı veren sen olursan sana kalır olayı yasak, tabi aynı şekilde tam tersi, en düşük ve tek teklif olaylarıda yasal değildir.

bi yerde okudum, şu an aklıma gelmiyor ama, güzel bir yeni sayfa açılacakmış,Ocak ayının sonunda

www.banakalcak.com

öbürlerine niye ve nasıl fark atacak diyorsanız, bu sayfada özel ve Türkiye capında ilk olarak Hediye ürünleri de verilecekmiş, yani

Saygılar

"REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR" GİBİME GELDİ, NE DİYORSUNUZ???

• quote:

Orijinalden alıntı: melih_

quote:

Orijinalden alıntı: Freshness25

www.banakalcak.com

Saygılar

"REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR" GİBİME GELDİ, NE DİYORSUNUZ???

Alıntıları Göster
    bencede reklam kokuyo ben siteye üyelik yaptım cok mantıklı bi satış sistemi var açık artırmada 2 kişi kapısırsa herkes bırakıyo 2 sinden birine kalıyo ayrıca premium üyelik seceneği falan var extra kazanç saglıyo bunlardan ayrıca bir üye 30 günde en fazla 4 ürün alabiliyo teklif hakkıda satın alkabiliyosunuz... internetle alakası olmayanlara tavsıye etmem !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hacklancer

bencede reklam kokuyo ben siteye üyelik yaptım cok mantıklı bi satış sistemi var açık artırmada 2 kişi kapısırsa herkes bırakıyo 2 sinden birine kalıyo ayrıca premium üyelik seceneği falan var extra kazanç saglıyo bunlardan ayrıca bir üye 30 günde en fazla 4 ürün alabiliyo teklif hakkıda satın alkabiliyosunuz... internetle alakası olmayanlara tavsıye etmem !!!!

Alıntıları Göster
    Bence de reklam kokuyor, bu siteler güvenilir midir bende şüpheliyim, kaçan fırsatlar diye bir bölüm koymuşlar baktım teklif verenlerden kazandıkları paraya baksanız ürünün fiyatının yarısı bile değil. acaba bu şekilde sattıkları ürünlerin fiyatlarını nereden çıkarıyorlar ve üstüne kazanç sağlıyorlar, bu açıdan bakınca mantıksız gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TKY

Bence de reklam kokuyor, bu siteler güvenilir midir bende şüpheliyim, kaçan fırsatlar diye bir bölüm koymuşlar baktım teklif verenlerden kazandıkları paraya baksanız ürünün fiyatının yarısı bile değil. acaba bu şekilde sattıkları ürünlerin fiyatlarını nereden çıkarıyorlar ve üstüne kazanç sağlıyorlar, bu açıdan bakınca mantıksız gözüküyor

Alıntıları Göster
    Fake arkadaşım fake. Eğer ciddi bir kişi bir ürünle ilgileniyor olsun. Bir süre sonra başkası teklif ediyor. Son dakikaya kadar o iki kişi dışında teklif veren olmuyor. Son dakikada arttırdıkça arttırıyorlar. Tabi fake kullanıcı her zaman alıyor. Diğeri ise avucunu yalıyor.

Siteyi iyi inceleyin. Eğer herhangi biri bir ürünle ilgilenmiyorsa. Sadece iki kişi ihale veriyor öylesine ve son verende kalıyor.

Dikkkaaaattt derimmm

• quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Fake arkadaşım fake. Eğer ciddi bir kişi bir ürünle ilgileniyor olsun. Bir süre sonra başkası teklif ediyor. Son dakikaya kadar o iki kişi dışında teklif veren olmuyor. Son dakikada arttırdıkça arttırıyorlar. Tabi fake kullanıcı her zaman alıyor. Diğeri ise avucunu yalıyor.

Siteyi iyi inceleyin. Eğer herhangi biri bir ürünle ilgilenmiyorsa. Sadece iki kişi ihale veriyor öylesine ve son verende kalıyor.

Dikkkaaaattt derimmm

Alıntıları Göster
    slm

ben bu siteyi denedim. sakın ha sakın bulaşmayın. 200 teklif aldım . 140 tl verdim. çeyrek altın ihalesine katıldım. bütün tekliflerim gitti hiç birşey kazanamadım. topal 1000 teklif harcandı ihalede.

Sanırım site sahiplerinin açmış olduğu fake hesaplar çok fazla ve istemediğiniz kadar krediyi yüklemişler bence.

neyse boşver dedim hemen al seçeneği ile alırım fazla zararım olmaz dedim. seçeneği tıkladım ama fos çıktı.

en çok teklifi harcayan olduğum için hemen al seçeneğini kullanamadım. anlayacağınız zarar çok.

benden demesi sonra canınız yanar...

en çok teklif satın alanı ve harcayanı cezalandırıyorlar.

ama en çok teklifi benim harcadığıma dair bir liste , sıralama yok..

benkazanicam.com dolandırıcı olabilir... sonuçta birden fazla fake hesap açıp kendi adamlarına aldırabilirler.

arka tarafı karanlık...

• quote:

Orijinalden alıntı: interkazanc1

slm

ben bu siteyi denedim. sakın ha sakın bulaşmayın. 200 teklif aldım . 140 tl verdim. çeyrek altın ihalesine katıldım. bütün tekliflerim gitti hiç birşey kazanamadım. topal 1000 teklif harcandı ihalede.

Sanırım site sahiplerinin açmış olduğu fake hesaplar çok fazla ve istemediğiniz kadar krediyi yüklemişler bence.

neyse boşver dedim hemen al seçeneği ile alırım fazla zararım olmaz dedim. seçeneği tıkladım ama fos çıktı.

en çok teklifi harcayan olduğum için hemen al seçeneğini kullanamadım. anlayacağınız zarar çok.

benden demesi sonra canınız yanar...

en çok teklif satın alanı ve harcayanı cezalandırıyorlar.

ama en çok teklifi benim harcadığıma dair bir liste , sıralama yok..

benkazanicam.com dolandırıcı olabilir... sonuçta birden fazla fake hesap açıp kendi adamlarına aldırabilirler.

arka tarafı karanlık...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben daha önce bu sitelerden ürün kazanmış birisi olarak söylüyorum. bir sorun yaşamadım. önemli olan hesabında çok teklif olacak ve karşındakini yıldıracaksın. öyle sürenin bitmesini bekleme falan çok önemli değil. bu adam bunu alacak inat etti diye diğerleri bırakacak. Allah nasip ederse yakında bende böyle bir site açacağım. ah birde isim bulabilsem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: egoka

arkadaşlar ben daha önce bu sitelerden ürün kazanmış birisi olarak söylüyorum. bir sorun yaşamadım. önemli olan hesabında çok teklif olacak ve karşındakini yıldıracaksın. öyle sürenin bitmesini bekleme falan çok önemli değil. bu adam bunu alacak inat etti diye diğerleri bırakacak. Allah nasip ederse yakında bende böyle bir site açacağım. ah birde isim bulabilsem :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar site dün gözüme çarptı mynette reklamını gördüm dedim bi üye olim
    dah önce aynı bu formatta işleyen bi site daha görmüştüm fakat ilgilenmemiştim dedim bu sefer neymiş fln diye bakındım biraz
    öncelikle teklif paketi almak gerekiyo ki sanırım bu günlere özel 10 luk tekif paketi alana 13 te bdava yani 6+KDV =7,08 liraya 23 teklifiniz oluyo ilk alımda geçerli yanlız

dedim 7 liradan bişey olmaz
    ipod gördüm 14 lirydı ve daha süresi vardı
    deerken o sırada samsung tel gördüm ve sürsini bekledim son dakikalarda rakiplerle biraz çabalayarak elimde 6 teklif kala ürünü aldım
    hemde 7,48 mi ne öle bi fiyata ütelik kdv ve kargo dahil
    ödemeyi yaptım ve beklemedeyim ne kadar güvenilir bilmiyorum
    şu an itibariyle tedarik edilmesi bekleniyor dyo
    7 küsür + 7 küsür = 15(yaklaşık olarak)
    ben şansımı denedim 15 lira zarardayım şu an
    ama telefon gelince 335 lira karda olucam :D
    gelmezse 15 lira beni batırmaz ama gelise çok mutlu olucam ki alışverişe devam edicem :)

şimdi gelelim fiyatlar konusuna telefon bana 0,47 TL ya kaldı
    ben o telefonu alabilmek için 17 teklif harcadım
    benimle beraber 3 kişi vardı onlarda ortalama 17 teklif harcadım 30 lluk teklif paketi 18 lira yani insanlr tek bi ürüne teklif vermiyo aynı ada birden fazla ürüne teklif veriyo ki buda sayılamicak kadar teklif paketi yapar...
    bence site sakinleri bu teklif paketlerinden para kazanıyolar tabi bide ürünlerin reklamlarını yaparak ürünleri ucuza getirme ihtimallerininde olduğunu düşünüyorum
    mesela şu ara 1000 liraya passat satıyolar ve teklifleri görmeniz lazım
    fiyat pek yükselmiyo ama yapılan teklif sayısı gittikçe artıyo

işin özü böyle arkdaşlar
    bakalım telefon gelicekmi merakla beklemedeyim :)
    gelirse habr ederim hep beraber ucuz ürünlerin keyfini çıkarırız :D
    hoşçakalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: pelinkovac

arkadaşlar site dün gözüme çarptı mynette reklamını gördüm dedim bi üye olim
    dah önce aynı bu formatta işleyen bi site daha görmüştüm fakat ilgilenmemiştim dedim bu sefer neymiş fln diye bakındım biraz
    öncelikle teklif paketi almak gerekiyo ki sanırım bu günlere özel 10 luk tekif paketi alana 13 te bdava yani 6+KDV =7,08 liraya 23 teklifiniz oluyo ilk alımda geçerli yanlız

dedim 7 liradan bişey olmaz
    ipod gördüm 14 lirydı ve daha süresi vardı
    deerken o sırada samsung tel gördüm ve sürsini bekledim son dakikalarda rakiplerle biraz çabalayarak elimde 6 teklif kala ürünü aldım
    hemde 7,48 mi ne öle bi fiyata ütelik kdv ve kargo dahil
    ödemeyi yaptım ve beklemedeyim ne kadar güvenilir bilmiyorum
    şu an itibariyle tedarik edilmesi bekleniyor dyo
    7 küsür + 7 küsür = 15(yaklaşık olarak)
    ben şansımı denedim 15 lira zarardayım şu an
    ama telefon gelince 335 lira karda olucam :D
    gelmezse 15 lira beni batırmaz ama gelise çok mutlu olucam ki alışverişe devam edicem :)

şimdi gelelim fiyatlar konusuna telefon bana 0,47 TL ya kaldı
    ben o telefonu alabilmek için 17 teklif harcadım
    benimle beraber 3 kişi vardı onlarda ortalama 17 teklif harcadım 30 lluk teklif paketi 18 lira yani insanlr tek bi ürüne teklif vermiyo aynı ada birden fazla ürüne teklif veriyo ki buda sayılamicak kadar teklif paketi yapar...
    bence site sakinleri bu teklif paketlerinden para kazanıyolar tabi bide ürünlerin reklamlarını yaparak ürünleri ucuza getirme ihtimallerininde olduğunu düşünüyorum
    mesela şu ara 1000 liraya passat satıyolar ve teklifleri görmeniz lazım
    fiyat pek yükselmiyo ama yapılan teklif sayısı gittikçe artıyo

işin özü böyle arkdaşlar
    bakalım telefon gelicekmi merakla beklemedeyim :)
    gelirse habr ederim hep beraber ucuz ürünlerin keyfini çıkarırız :D
    hoşçakalın...

Alıntıları Göster
    ee geldi mi cihaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rıza.BN.

ee geldi mi cihaz?

Alıntıları Göster
    tabiki gelmemiştir.
    şikayetimvar de gönderilmeyenler yazmışlar.....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.