Yaklaşık 5 yıllık forum maceramın ardından 2020 yılında istediğim bölümü kazanaraktan foruma 1 senelik ara vermiştim yani bu sene içinde beni hiç görmediniz ta ki yerleştirme sonuçları açıklanmadan birkaç gün öncesine kadar Kyk yurt işlemleri için ve birazcık da forumu özlediğim için yks yerleştirme işlemlerinden birkaç gün önce foruma tekrar geldim yurt başvuru ve bekleyişin ardından bugün sabah sonuçların açıklanmasından sonra tekrar sizlere ve bu güzel foruma veda ediyorum Burda çok sinir bozucu troller olduğu kadar çok iyi ve yardımsever insanlar da var forumu kullanın kullandırtın espiri anlayışı çok güzel olan bir mecra burda çok güldüm hepiniz sağolun Özellikle emrebaba184, takeanap, banasquatyapmayıöğret hocalarımı tanıdığım için çok mutluyum justflashc hocamla da ilk zamanlar çok ters düşüyorduk onlinecı olduğu için de sonra aradaki buzları erittik seni de iyi ki tanımışım hocam :) Pazartesi okulum açılıyor buralara artık uğramam bu son konum çoğunuz pırlanta gibi insanlarsınız yolunuz bahtınız açık olsun arkadaşlar hoşçakalın. |
Bildirim