Yurtta odama kertenkele girmiş yardım
Kykda kalıyorum biraz önce odaya girip ışığı açtım bi tane kertenkele yandaki yatağın altına girdi ne yapmalıyım?
Ben kitapyazanyazar foruma veda...
Yaklaşık 5 yıllık forum maceramın ardından 2020 yılında istediğim bölümü kazanaraktan foruma 1 senelik ara vermiştim yani bu sene içinde beni hiç görmediniz ta ki yerleştirme sonuçları açıklanmadan birkaç gün öncesine kadar
Kyk yurt işlemleri için ve birazcık da forumu özlediğim için yks yerleştirme işlemlerinden birkaç gün önce foruma tekrar geldim yurt başvuru ve bekleyişin ardından bugün sabah sonuçların açıklanmasından sonra tekrar sizlere ve bu güzel foruma veda ediyorum
Burda çok sinir bozucu troller olduğu kadar çok iyi ve yardımsever insanlar da var forumu kullanın kullandırtın espiri anlayışı çok güzel olan bir mecra burda çok güldüm hepiniz sağolun
Özellikle emrebaba184, takeanap, banasquatyapmayıöğret hocalarımı tanıdığım için çok mutluyum justflashc hocamla da ilk zamanlar çok ters düşüyorduk onlinecı olduğu için de sonra aradaki buzları erittik seni de iyi ki tanımışım hocam :)
Pazartesi okulum açılıyor buralara artık uğramam bu son konum çoğunuz pırlanta gibi insanlarsınız yolunuz bahtınız açık olsun arkadaşlar hoşçakalın.
Sanki ben hariç herkes baktı 3 saati geçti aw daha giremedim sisteme
Siz nasıl bakıyorsunuz
2 saattir sayfaya girmeye çalışıyorum hala bakamadım siz nasıl nerden girdiniz çıldırcam
Yurt sonucunu görüntüleyebilirsiniz diyor bu ne demek burdan sonra ne yapacam
Giren var mı
Ben hala giremiyorum yarım saat oldu
Bakan çıksın
Biz giremiyoruz siteye girip napıyonuz bakıp çıkın işte
Kyk sonuçları
Böyle bir şey olamaz abi benim pazartesi okulum açılıyor en geç pazar okuduğum şehre gitmem gerek ama bilin bakalım ne eksik?
Daha kalacak yerim yok hayır yani illa çıksın demiyorum çıkmazsa da gidip ev tutacam ama bu saatten sonra nasıl yetişecek bilmiyorum
Gsb yi arıyorum siteyi takip edin diyor ben zaten biliyorum siteyi takip edeceğimi ne zaman açıklanacağını söyle bana o kadar öğrenci mağdur oluyor.
Velhasıl kelam ziyan olduk ziyadesiyle.
Ping işlerinden anlayan
Yok mu hiç ya gsbnin sitesinde hareketlenme falan
Kyknın sitesine girebilen var mı
Bende girmiyor Server error/application hatası veriyor sizde de öyle mi
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.474
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 50.125 (Bu ay: 222)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 792 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar