Şimdi Ara

Ben Kocaman Bir Hicim..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben lise 1de ilk senemde birinci donem okudum ikinci donem okulu biraktim.gelecek sene tekrar okula baslim dedim basladim bu seferde sinifta kaldim.simdide yaklasik 9 aydir felan issizim ne yapim ben simdi bana kizin firca atin azarlayinki aklim basima gelsin ben rahata alismisim yaw.

• Sen kocaman bir hiçsin.
  • ilerde ne olucagını dusun surekli baba parası ile yasanmaz dostum
  • hiçbir zaman kendini küçümseme , ne yapmak istiyorsan onu yürekten iste önünde hiçbir şey duramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

hiçbir zaman kendini küçümseme , ne yapmak istiyorsan onu yürekten iste önünde hiçbir şey duramaz.
    " Ben Kocaman Bir Hicim..! "

Kendini bu kadar büyütme gözünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

hiçbir zaman kendini küçümseme , ne yapmak istiyorsan onu yürekten iste önünde hiçbir şey duramaz.
    Şimdi değil ama bir kaç sene sonra baba parasıyla geçinmek çok çok fena koyacak sana dostum. Bu saatten sonra anlamı yok bence, gir bir işe çalış, sonra da açıköğretimden liseyi bitir.
  • Git biyerde çalış amele gibi sonra sana gökten vahiy gelmiş gibi okuma sevdası gelicektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion
    ilerde ne olucagını dusun surekli baba parası ile yasanmaz dostum

Saten o yuzden rahatim Allaha sukur para var gel keyfim gel hesabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezizekalı

" Ben Kocaman Bir Hicim..! "

Kendini bu kadar büyütme gözünde

Alıntıları Göster
    Alt tarafı okul hayatın bitmiş,açıktan liseyi bitir bunu yaparkende çalış felan vs..Daha ne kötü durumda olanlar var.İlla adam olmak için okumak gerekmiyor hocam üzme kendini.Herşeyin bir çaresi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper
    Şimdi değil ama bir kaç sene sonra baba parasıyla geçinmek çok çok fena koyacak sana dostum. Bu saatten sonra anlamı yok bence, gir bir işe çalış, sonra da açıköğretimden liseyi bitir.

Nasil is bulurum bilmiyorumki ne yapacam adama ne diycem beni ise al desem alacakmi taktik uerin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Sen kocaman bir hiçsin.
    Bugüne kadar nerdeydin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Silence.
    Alt tarafı okul hayatın bitmiş,açıktan liseyi bitir bunu yaparkende çalış felan vs..Daha ne kötü durumda olanlar var.İlla adam olmak için okumak gerekmiyor hocam üzme kendini.Herşeyin bir çaresi vardır.

Ezvallah hocamda bi is bulsam
  • quote:

fight club kurarız tren alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Alıntıları Göster
    Bi yerlerden başkasan iyi edersin hayat zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
    Bugüne kadar nerdeydin ?

Vana gitmistim 3-4 ay orada takildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoWoS

quote:

Ezvallah hocamda bi is bulsam

Alıntıları Göster
    Şunu kafana sokmadan 1 adım ileri gidemezsin, "Herkes okumak zorunda değil." Zaten bu mümkünde değil, ama her anne baba çocuğu doktor, mühendis olsun istiyor. Tamam. Peki kim garson, kasiyer, şoför olacak; herkes doktor mühendis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilanRapajic -- 8 Şubat 2010; 21:36:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

Şunu kafana sokmadan 1 adım ileri gidemezsin, "Herkes okumak zorunda değil." Zaten bu mümkünde değil, ama her anne baba çocuğu doktor, mühendis olsun istiyor. Tamam. Peki kim garson, kasiyer, şoför olacak; herkes doktor mühendis.

Alıntıları Göster
    Bence açıköğretim oku.Benim onlarca arkadaşım açıköğretimden meslek edindi.Tavsiyemdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Tabi herkes baş olursa kim ayak olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orijinalden alıntı: berdush

Tabi herkes baş olursa kim ayak olacak ?

Peki haklisiniz abi bas olmayi unuttum peki ayak olabilecegim ne is yapabilirimki ben nerden bulabilirimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

Alıntıları Göster
    herkes okursa gazmayı küreği, kim sallayacak usta
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.