Açıköğretim+muhasebecide çalış. Arkadaşım 29 yaşında mali müşavir oldu. Karamsar olma
At kafası.
KARDEŞ BEN AĞA SEN AĞA İNEKLERİ KİM SAĞA ..
quote:
Orijinalden alıntı: GS. At kafası.
Azarla dedim oldur demedim.yaptigin cok onur kirici
çabalamadığın sürece de hiç olarak kalmaya devam edeceksin.
Şansın varsa milletin ayak işlerini yaparsın. Çay getirirsin götürürsün sonra seni işten atarlar babanın yanında oturur onun parasını yemenin acısını çekersin. Kolay kolay eş de bulamazsın. Hayatın kocaman bir hiç olur.
Hepimiz arkandayız
quote:
Orijinalden alıntı: MoWoS
quote:
Balgam
quote:
quote:
dostum onur kırıcı sözünü biz forumca tasvip etmiyoruz kelimelerine dikkat et edwird aklıma geldi direk ya
quote:
Orijinalden alıntı: .Silence.
Alt tarafı okul hayatın bitmiş,açıktan liseyi bitir bunu yaparkende çalış felan vs..Daha ne kötü durumda olanlar var.İlla adam olmak için okumak gerekmiyor hocam üzme kendini.Herşeyin bir çaresi vardır.
İyide madem bu arkadaş okumayacaktı o zaman okula hiç gitmiyecekti ve bi tüccar yada meslek öğrenebileceği yere küçükken girecekti..Sorun okuyup okumaması değil.Sorun mesleğinin olmaması..Türkiye de bu yüzden işssizlik var.İşsiz olanların büyük çoğunluğunun bir mesleği yok.Ne iş olsa yaparım modunda herkes.Madem ne iş olsa yaparsın o zaman neden iş arıyosun.Bunu dediğine göre herşeyi biliyorsun demektir zaten..Artık o devir bitti.Geçerli bir mesleği olmayan adamın işi zor..
quote:
Orijinalden alıntı: bedrim
quote:
quote:
dostum onur kırıcı sözünü biz forumca tasvip etmiyoruz kelimelerine dikkat et edwird aklıma geldi direk ya
Biliyorum espri olsun die soyluyorum.hani diolar konularda ona bu yaptiginin onur kirici oldtgunu soyle bende alinti yaptim
quote:
Orijinalden alıntı: ssff_allthing
quote:
Orijinalden alıntı: .Silence.
Alt tarafı okul hayatın bitmiş,açıktan liseyi bitir bunu yaparkende çalış felan vs..Daha ne kötü durumda olanlar var.İlla adam olmak için okumak gerekmiyor hocam üzme kendini.Herşeyin bir çaresi vardır.
İyide madem bu arkadaş okumayacaktı o zaman okula hiç gitmiyecekti ve bi tüccar yada meslek öğrenebileceği yere küçükken girecekti..Sorun okuyup okumaması değil.Sorun mesleğinin olmaması..Türkiye de bu yüzden işssizlik var.İşsiz olanların büyük çoğunluğunun bir mesleği yok.Ne iş olsa yaparım modunda herkes.Madem ne iş olsa yaparsın o zaman neden iş arıyosun.Bunu dediğine göre herşeyi biliyorsun demektir zaten..Artık o devir bitti.Geçerli bir mesleği olmayan adamın işi zor..
Iste tam icimdekileri aktardin kardesim bi isten anlmiyorum ki bi de bu devirde ne olursa yaparim da diyemiyorum
Halk egitim merkezlerine gidip birseyler al eline. Sonra tanidik yapmak icin ugras, is yapmak icin ugrasacagina.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cefucsa
quote:
Orijinalden alıntı: berdush
Şunu kafana sokmadan 1 adım ileri gidemezsin, "Herkes okumak zorunda değil." Zaten bu mümkünde değil, ama her anne baba çocuğu doktor, mühendis olsun istiyor. Tamam. Peki kim garson, kasiyer, şoför olacak; herkes doktor mühendis.
Tabi herkes baş olursa kim ayak olacak ?
Peki haklisiniz abi bas olmayi unuttum peki ayak olabilecegim ne is yapabilirimki ben nerden bulabilirimki
Ayak olmakla, baş olmakla alakası yok, o arkadaşın algılama özründen kaynaklanmış. Söylediğimi iyi oku sen.
quote:
Arkadaslar ben lise 1de ilk senemde birinci donem okudum ikinci donem okulu biraktim.gelecek sene tekrar okula baslim dedim basladim bu seferde sinifta kaldim.simdide yaklasik 9 aydir felan issizim ne yapim ben simdi bana kizin firca atin azarlayinki aklim basima gelsin ben rahata alismisim yaw.
bazı insanlar okumadanda başarılı olabiliyor yani insanlar belki okumak istemez ama başarılı yaptıgı bişeyler vardır bence bunların hesabını yap giden gitmiş kalan sahalar bizimdir de ....
eger öss denilen saçmalık olmasaydık belkide güzel türkiyemizden ne mucitler çıkardı ama insanlar 3 saatte adam yada hiç oluyorlar...
böyle egitim sistemine.............................
hiçbir şey için geç değil azimle çalış üniversite sınavına gir mesleğini eline al
Arkadaşım, madem hiç olmuyor diyorsun, ben kocaman bir hiçim diyorsun
Benden sana tavsiye, iyi bir fikir bul, site aç, ama çok özel bir fikir olmalı. Ne işe yaramaz adamlar para kazanıyor internet yoluyla.
Ki ben bir hiçim gibi bir cümleyi ben kabul etmem. Herkes bir şeydir, ama bu içindeki bir şeyi ortaya çıkarmak gerekir.
Hiç hiçbir zaman kocaman olmaz.Kocaman bir şey olsaydı o zaten "hiç" olmazdı
ne dedim lan ben?
Felsefe yaptın ne olacak? Severim böyle konuşmaları
Sana dayımın oğlundan örnek veriyim.Lise 1'i terk etti kendisi.Dayım buna tekel bayii açtı 1 sene işletti zarar etti kapattılar.İşe girdi çalıştı.Askere gidince,aklı başına devşirdi.Açıktan liseyi bitirdi.2 sene sonra öğretmen olucak.